14tilføjet af

Thorning vil styre med hård hånd

Helle T. en ny diktator?

S-formand Helle Thorning-Schmidt planlægger at stramme grebet om centraladministrationen væsentligt, hvis hun bliver statsminister efter det kommende folketingsvalg. Ifølge Berlingskes oplysninger vil S-toppen bl.a. udvide antallet af politisk udpegede rådgivere - de såkaldte spindoktorer - betragteligt, så topministre i en S-SF-regering hver udstyres med op til tre rådgivere, der inden ansættelsen skal godkendes af et udvalg, hvor THORNING SIDDER FOR BORDENDEN.
http://www.b.dk/nationalt/thorning-vil-styre-med-haard-haand

Topstyring!
Lige noget for kammerat Rodvad😉
tilføjet af

3 rådgivere pr minister....

Skal det være pædagoger, grædekoner, psykologer eller billetkontrollører ?
tilføjet af

Endnu

en løgn fra brun stue,mon i har flere på lager.Man er jo så vant til løgne fra jer😃😃
tilføjet af

Det vil sige!.

Ligesom de gør i "df" i dag?😮.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

S er blevet fascister

at de går så let i spænd med SF beviser at S har sagt farvel til det gamle klassiske demokrati. De har allerede begyndt deres fascistiske heksejagt på anderledes tænkende
tilføjet af

Det giver

sikkert færre skandaleministre. De nuværende er jo uden styring, og det går da slet ikke! 😮
tilføjet af

Endnu højere skat og endnu længere arbejdstid

for at finansiere deres magtliderlighed.
tilføjet af

men

større åbenhed om forvaltningen. Modsat det nuværende sammenrend, der er blevet så magtarrogante, at deres dispositioner ikke tåler offentlighedens lys! 😖😖😖
tilføjet af

Det vil alle statsministre jo!

at de røde så taber valget stort det er en anden sag 😃😃😃
tilføjet af

Thorning er jo tidligere kommunist

..og så har hun en god læremester
i Ole Sohn der er skolet efter DDR
metoder.
tilføjet af

Ikke vattede som VKo

På den ene side - på den anden side - slinger i valsen.
De demokratiske spilleregler vil blive overholdt, men det skal være slut med at lade tingene sejle efter valget.
Vi har set mange planer skride under Løkke, som at de offentlige udgifter bliver højere end aftalt, den aftalte finanspolitiske lempelse, der skulle sætte gang i beskæftigelsen blev 43 mia. kr. mindre end planlagt osv.
tilføjet af

Helle Thorning er socialist - HUSK DET.

Man kan ikke se skoven for bare træer, siger et ordsprog.
På samme måde med Helle Thorning. Hun er socialist og kom fra den yderste venstrefløj.
Det er så indlysende at nogen næsten glemmer hvad det vil sige.
http://www.uriasposten.net/archives/14670
Socialisme er indbegrebet af misundelse og magtbegær. Det kan derfor ikke undre trojkaen, bestående af Helle, Villy Og Ole vil indføre politiske kommisærer. Kæft trit og retning. Embedsværket skal underkastes mistillid og styres af nepotisme og blind rød loyalitet. Kommisærerne får givet til opgave at holde øje medog indberette, om de lavere kadrer makker ret.Det er socialisme, og Heller ER jo socialist.
Anklageren og rodvadgruppen gør alt hvad de kan for at sløre kendgerningerne, ved at gyde olie ud over vandene. Helle, Villy og (DDR)Ole Sohn er "næsten slet ikke socialister" og vi SKAL forstå. Socialister har altid ret. Vi skal blindt tro på det de siger.
Noget andet er så hvad der foregår.
Jeg tror på en måde, at kunne de slippe afsted med det. så skulle vi alle gå ens klædt i Maotøj, og hylle Helle.
Det har ofte undret mig at socialisters adfærd meget ofte resulterer i, de forsøger at puste sig op og gøre sig større rent fysisk. Læg mærke til de holder faner op, de har bannere de holder op.
Mon ikke denne primitive adfærd skyldes de laveste menneskelige instinkter, som udbytning på andres bekostning. Det går godt i tråd med de rige skal betale højere skatter og lade sig diktere af 40% kvindekvoter og lignende.
Hvis de røde vinder valget, og det gør de desværre nok, vil vi se en kampagne for selvforherligelse, hvis lige ikke er set siden Stauning.
Stauning boede i en æresbolig, og en dag kom der nogle undersåtter for at råbe hurra for Stauning, der var gået ud på altanen sammen med sin kone. Deres unge pige, Stauning havde skam tyende, stod og hørte hvad Stauning sagde til sin kone "Hør nu brøler kvæget"
Den unge pige var veninde med min mor som fik fortalt hvordan Stauning havde talt om sine tilhængere. Når skidt kommer til ære!
Historien er 100% sand.
Der er ingen grund til at tro Helle Staun... Thorning, Villy og Ole er et klap anderledes end alle andre socialister. Ellers havde de nok valgt et andet parti.
Undersåtternes børn kan gå i folkeskole (tvinges) med helles egne - de skal gå i privatskole.
I Sovjet havde eliten også deres egne (dollar) butikker de kunne handle i.
Underligt at de der SIGER vi alle er lige. GØR så nogen er MERE LIGE end andre.
tilføjet af

jeg husker 90erne alt for godt

med en vis nyrup der talte sort og forfordelte sine egne.Med løgn og manipulation fik han raget en valgperiode mere til sig, men i november 2001 sluttede marderidtet endligt.
Jeg husker kun alt for godt hvordan Anders Fogh løgnagtigt snakkede om at han ydmyg ville tage imod opgaven. Ydmyg. Min bare røv. Allerede på valgaftenen da VUerne stod og sang "nyrup på efterløn" vidste jeg det var et narrespil der skulle igang. Og rigtigt. Ydmygheden fra AF var til at overse, og løgnagtigt flygtede han til NATO selv om han prøvede at snakke sort.
Nu er vi her igen. En blå blok der i 10 år, som tiden går, har snydt og plattet og bedraget og raget til sine egne. En rød blok står klar i kulissen med en kandidat der vil lyve platte og bedrage. Og sådan kan det gå i ring.
Jeg håber virkelig der kommer en dag hvor I, kære landsmænd m/K, får nok af politikere i blå eller rød spindoctorsyet skjorte som ingen kan se. Jeg har virkelig fået nok.
Jeg gider ikke taget et valg imellem lille lars og guccihelle seriøst.
Det svarer til at vælge imellem kogt eller steget rotte til aftensmad.
INGEN af der er værd at samle på.
Og til alle Jer vko eller S-SF-Ø fans. Prøv bare at se objektivt på det. Bare en gang.
Det er forkert at vko lyver og bedrager fordi det er forkert at lyve og bedrage og rage til sige. Det er ikke forkert fordi det er lars og lene der gør det. Det er tendensen der er forkert. Om det er lille lars eller guccihelle er et fedt. Vi kommer først videre når der opstår en rigtig folkelig bevægelse som bare vil holde sig væk fra disse nassetendenser politikere udlever. Men det bliver næppe foreløbig. Desværre. Men man har lov at drømme. Indtil da kan jeg kun ørle over Jer der betraget lars eller helle som verdens ottende vidunder. Det er de ikke. Ingen af dem er noget som helst værd at samle på.Med venlig hilsen, Kong Volmer.
tilføjet af

godt indlæg

jeg har oplevet lignende adfærd fra en politiker fra liste A der sidder i folketinget ala den som Stauning har vist. Dybest set håner de dem der stemmer på dem. Sørgeligt.
tilføjet af

de skal sy en skjorte

i det fineste silke som er så flot at hverken guccihelle kan se set, eller pressen vil erkende det ikke kan ses.....Men den lille dreng kan godt se hun ikke har noget (at byde) på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.