16tilføjet af

Temperamentsfuld kæreste!! Hjælp

Hej alle sammen.
Jeg har en kæreste som er helt vildt temperamentsfuld, det er helt vildt, han har til tider også skubbet til mig og truet mig med slag!
Jeg er kun 17 og han er 18, alle ser ham som den søde fyr, ingen andre ved det her. Jeg har truet med at forlade ham, jeg kan ikke klare folk med et stort temperament :o(!!
Jeg elsker ham højt og vil have det til at fungere, men han bestemmer alt for meget synes jeg, det er kun når vi er alene, at han er sådan, ellers er han så sød foran andre. Hjælp mig, hvad skal jeg gøre?
tilføjet af

kliche

der er kun en ting at gøre skild dig af med ham hurtigst muligt. lige meget hvad han lover dig vil han altid være sådan.
tilføjet af

forlad ham

Forlad ham før det er for sent..
der skal kun et slag til at det ændre hele dit liv,
og du i værste fald ender med at tilbringe resten
af livet i en kørestol, lammet...
og tro ikke at han bliver ved din side og tager sig
af dig, resten af livet..
for han er væk, ude og flirte med andre piger..
du vil betyde intet for ham mer`
han går på to ben, uden straf..
og du vil sidde lænket i din stol..
forlad ham.. selv om han lover guld og grønne skove.
tilføjet af

Du har ladet ham...

Du har helt fra start fundet dig i det, du har ladet ham bestemme og mere vil ha mere, du sidder i saksen, den skude er meget svær at vende.
Et godt råd til dig, lad dig ikke true...når du siger noget så vær konsekvens, også selv om han siger eller mener noget andet, han er jo ikke din far.
Hvem andre end ham selv har udråbt ham til General.
Stå ved og stå fast, om det bliver med ham ved jeg jo ike, det ved du heller ikke selv, men een ting er vigtigere end ham.....og det er dig selv.
Vh..
tilføjet af

Skynd dig væk!!!!

Det er sikkert kun toppen af hvad han er i stand til at gøre mod dig.. Der er ingen tvil om han har overtrådt grænserne for hvordan man behandler hinanden og det må du ikke finde dig i... Du er nød til at passe på dig selv... Du skriver at du ikke kan klare folk med et stort temperament.. Hvad laver du så med ham... Kærlighed gør blind men pas på den ikke gør skade... Knus Dennis...
Ps.. God jul trods alt...
tilføjet af

spark ham i nosserne

spark ham i nosserne
smid ham ud
kom hen til mig så jeg kan kæle med dig
tilføjet af

Finde en anden hurtigt og bedst muligt!.

Skift ham ud hurtigst muligt,så mere ikke bliver
ødelagt for dig og fremtiden med reelt troværdi snak
ialt ære.
Hilsen.
Th.Jensen
tilføjet af

Hejsa

Altså, det er jo noget rigtig rod hva... Men ved du hvad, jeg har selv haft sådan en kæreste, og ved derfor præcist hvordan du har det! Du kunne jo evt forsøge at få din kæreste til at tale med sin læge om det, og så kan lægen hvis han mener der er grundlag for det, sende ham i videre behandling, for det er jo slet ikke sikkert han selv kan gøre for, at han er sådan nogle gange.. Du kunne jo også tage med ham til lægen. Det hjælper tit at få snakket det rigtigt igennem.. Held og lykke..
Knus, og god jul til dig!
tilføjet af

GÅ!

Kære Ulykkelige Du,
som du har kunnet læse af de dejlige svar på dit opråb, så er der kun een ting at gøre: Gå mens Du kan, og med din ære intakt. Det kan meget vel være, som andre også skriver, at dette kun er toppen af isbjerget. Og hvorfor skal man overhovedet behandle andre mennesker – her sin egen kæreste – sådan?
Jeg mener bestemt, at du skal komme afsted, ud og nyde livet og møde andre søde drenge, som kun vil dig det godt. Dog vil jeg håbe, at du ikke løber lige i armene på den næste, men måske bruger lidt tid på dig selv, for virkeligheden viser ofte, at "man" selv - ubevidst- søger noget i disse forhold af den ene eller anden grund. Jeg håber at du har familie eller veninder som kan støtte dig, for een ting er at gå, noget andet, og sværere, er at kunne holde sig væk når der loves guld og grønne skove.
Ha' en god jul og pas på dig selv!
Kærlig hilsen C
tilføjet af

det hedder vold,

og det du oplever er de første trin på vej ud i et voldeligt forhold.
At du elsker ham, har ikke noget at gøre med om han opfører sig voldeligt. Og det kan heller ikke ændre ham til ikke at slå eller true.
Det eneste der kan ændre hans opførsel, er hvis HAN selv vil. Så kan han f.eks. få hjælp på www.askovgaarden.dk.
Du selv kan måske hente støtte i et netværk, eller på et par hjemmesider:
www.kvinderikrise.dk
www.voldifamilien.dk
www.stopvolden.dk
www.netvaerk.org
Hvis du står og en dag akut har brug for nogen at tale med, eller få gode råd (som nu) om hvad du kan gøre, kan du ringe, anonymt: 70 20 30 82 / døgnet rundt.
Pas på dig selv. - han gør det IKKE.
sikker jul til dig. Og vid der er andre du kan elske, som ikke truer, dominerer, styrer, bestemmer, manipulerer, skubber, slår...
tilføjet af

kun den der sender slaget afsted har ansvaret!

- du skriver at han måske ikke kan gøre for det...
Ved du hvad, når en fyr EN gang har fået at vide, at han sårer, gør fortræd osv. - så er han ikke længere uvvidende om at han gør ondt. Og derfra KAN han gøre for det.
Om hans liv, hans egen barndom så har lært ham at vold er løsningen på frustrationer osv, det må han selv tage ansvaret for at løse. Nu har han jo fået at vide, at hans opførsel sårer, gør fortræd, - endda en som elsker ham, og som han burde behandle lige så kærligt.
Ansvaret ligger KUN hos den der sender slaget/ skubbet/ truslen/ manipulationen afsted.
Omvendt, så er "ofrets" ansvar, at fjerne sig fra den voldelige. - også selv om hun måske elsker ham.
HAn må ikke gøre hende fortræd, sgu heller ikke en der elsker ham. Og hun må ikke LADE sig gøre fortræd, hvorfor hun må fjerne sig, eller afkræve at han gør i behandling for voldelig adfærd - og det gerne før han gør nogen til invalid&/ død.
tilføjet af

TAK til jer alle

Vil bare sige TAK til jer alle!Der er flere af svarene jeg vil tænke over, jeg må især overveje om jeg skal blive hos ham, må finde støtte hos min familie eller venner.
Håber jeg er modig nok til bare at gå og komme videre med livet, for jeg VED jeg ikke kan leve sådan her, det er bare hårdt.
tilføjet af

Skylden er ..

...din egen. Lad være med at skabe dig, og lad være med at hidse ham op. Bak ud af diskusionen i tide.
tilføjet af

Slap af

Og drop ham ham er skør, og du får ikke andet end bøvl, tørre tæsk.send ham hjem til sin mor med besked om at han trænger til at blive opdraget, det er ikke dit job.
17 år og livet foran dig, hvorfor har du så travlt, nyd dog livet, så længe du kan, det med mand og børn vovhund og bil, det kommer det kommer
Hej
tilføjet af

skyld for vold er KUN den slåendes

og det er ikke nok til at stoppe en voldelig partner at bakke ud af diskussioner. Man er nødt til at forlade partneren, hvis ikke vedkommende vil gå i behandling for sin voldelig adfærd.
tilføjet af

prøv at spørge ham om hvodan han

har haft det derhjemme om han er opdraget med tæv
tilføjet af

Ud med ham - har prøvet det....

Jeg har kun et svar til dig - ud med ham.
Jeg smed for 3 måneder den samme type ud - det endte med både kvælertag og et forstuvet haleben da politiet blev blandet ind i det! Vold hos fyre bliver der - tro mig, jeg har snart prøvet at blive gennemtæsket så mange gange af fyre, at jeg ikke tror på at der findes fyre der ikke slår på en pige.
Jeg måtte have hjælp fra min mor og søster til at smide ham ud af min lejlighed! Så er den gal.... Vi nåede at bo sammen i 1½ år FOR meget....
Fortsat godt nytår.
Karina
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.