6tilføjet af

Vi bliver for tykke.

Det kan jo være et stort problem for nogen mennesker. Man må ikke drikke for meget sodavand , spise chokolade og andet godt. Dyrke motion . Maden skal laves på den rigtige måde , og det kan godt være lidt svært sommetider. Slanke mad hele tiden , det kan man godt blive træt af. Hvad feder og hvad feder ikke . Det kan godt være sådan , at man har nok i sit arbejde og passe det , man orker ikke mere.
tilføjet af

enkelt

spis maden direkte i naturlig rå form, og lev livet istedet for at ødelægge jer(vi er skabt til naturen, og alt det menneskeskabte skidt burde pakkes væk)
vi har instinkter, og folk bliver psykisk syge
forbi de lider afsavn
ud i det fri, og vær til-nu
tilføjet af

Så tab dig.

Slankekure er det bedste våben mod fedme.
Har du problemer med vægten?Jamen,så tab dig dog.
tilføjet af

Fritager ikke for ansvar....

...det at man har job ligesom alle andre, fritager jo ikke en for det ansvar man har når man har børn vel? Jeg så en udsendelse hvor en skole startede dagen med 2x15min løb. Og ungerne var VILDE med det. De sagde selv at de blev meget bedre til at følge med i undervisningen.
Jeg ved at vi har aversioner mod kritik. Og det er ikke et sympatisk træk. Selvkritik er en styrke, ikke en svaghed.
Du kan gøre mod din egen krop hvad du vil. Men når du har ansvar for børn, så har du fandendulme at gøre det bedste job med dem du kan. Hvilken forælder udsætter frivilligt sit barn for en kronisk sygdom? Så er det lige før man bør diskvalificeres som forælder.
Fandango
tilføjet af

sådan

siger kun en tynd, der ikke ved hvad det handler om...
tilføjet af

Vi siger du

Det bestemmer VI slev om VI gør.
Der er mange indlæg i dag om overvægt, jeg troede sommerfiuren varede lige til jul
tilføjet af

Det forstår jeg da godt

at nogen kan synes. Det er jo netop derfor det er så vigtigt med de gode kostvaner fra barns ben. Du føler det kræver flere resurser at lave ernæringsrigtigt mad end fedende mad, men det hænger jo blot sammen med, hvad du har lært indledningsvis. Det er måske den del, folk ikke lige fanger, når vi taler om "gode kostvaner". Når vi tager ungerne med i køkkenet lærer vi dem jo madlavning, men ofte forkerte retter eller med forkerte ingrediencer.
Med hensyn til de fødevarer der udbydes, så lades der meget tilbage at ønske. - Det kan stadig mange steder, simpelthen være vanskeligt at få de gode råvarer og ofte er det også de dyreste der er de sundeste. Derfor er det jo også blevet et fattigdomssymbol at være overvægtig.
Lær dig selv nogle simple rutiner til at frembringe gode måltider. Planlæg nogle dage ad gangen og lad det så være den fedtfattige løsning der er den nemmeste.
Med venlig hilsen
D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.