27tilføjet af

Tøffelhelt

Hej derude.
Jeg er en ung fyr, midt tyverne som lige vil lufte et lille problem på hjemme fronten.
Jeg har en kæreste, vi har været sammen knabt to et halvt år og boet sammen de sidste to!
Jeg elsker hende og vil helst ikke undvære hende men jeg "må" ikke ligge op til hende. Hver gang jeg tager initiativ til lidt senge hygge for jeg afslag! Jeg tog det ikke så tungt i starten men nu efter snart et år så går det mig mere og mere på nerverne. Hun mener at sex ikke er vigtigt mere og jeg kan da bare ordne det selv med højre hånd og så er den ikke længere. Hun har lyst til mig en gang hver anden mdr. og så springer jeg selvfølgelig til når hun ligger op til mig, for jeg elsker sex, men jeg kan ikke komme til hende når jeg har lyst, er der nogen af jer der har det på samme måde....?
Jeg bliver squ så ked af det hver gang hun bare siger nej...og det er ikke fordi jeg spørger hver anden dag eller plager for jeg er ikke et barn, men jeg vil bare så gerne nyde hendes krop for jeg syntes at sex giver mulighed for at med sin krop at fortælle hvor meget man elsker hinnanden.
Er det mig der er helt galt på den eller er det meget normalt "kun" at dyrke og nyde hinnanden med måneders mellemrum??? Og er det forkert at føle sig ydmyget og nedtrykt af at få afslag gang på gang???
Nogle gode forslag til hvodan jeg kan få min kæreste og mit sexliv til at blomstre på ny???

MVH
JB
tilføjet af

Hmm

Jeg synes ikke det lyder helt rimeligt for dig! Der må da være en eller anden grund til at hun ikke har lyst tiere...? Og du skal ikke bare finde dig i hendes "gør det selv med hånden" - foreslag! FOr ja, jeg gir dig ret i at sex er vigtigt. Jeg synes i sku ta en snak om det, og så skal du fortælle hende hvordan du har det med det! Snak om, hvorfor det er, hun ikke har lyst. Måske gør du ikke dit arbejde "godt nok". Det er selvfølgelig ikke så fedt for dig at få at vide, men hvis I så til gengæld finder ud af hvad du måske sku gøre anderledes, så det blev lige aå godt for hende, så ville hun måske i sidste ende ha mere lyst, og så ville problemet jo være løst!
Håber I finder ud af dt.
tilføjet af

En utroværdig kælling

Mit råd fyr hende før hun fyrre dig. Har selv været i sådan et forhold det ødelægger mere end det gavner,og efter så lang tid som det har stået på med jer tror jeg ikke der er nogen vej ilbage. Du må ikke være så god af dig,tænk lidt på dig selv osse...
Hej Hej
tilføjet af

du skal..

kære J.B.
Jeg synes du skal lave en god middag. med hygge. og når i så sidder ved bordet og hygger jer, så sig at du gerne vil vide hvad der er i vejen. fortæl hende at du er ked af det, fordi du gerne engang imellem vil nyde hendes krop, nyde at være sammen med hende. spørg hvad der er galt, og sige at det med sex ikke er vigtig ikke holder. for det kan ikke være det. jeg er sikker på hun skjuler et eller andet og bruger det som en undskyldning. måske kender du ikke til et forhold hun tidligere har haft, som gør hende bange for at midste dig, bange for at du sårer hende går fra hende hvis du ikke får sex. vær åben og lad hende mærke at du er der for hende og at du ikke er sur. det er vigtigt at det ikke ender som en diskotion men at det forbliver en samtale. vis at du elsker hende og du gerne vil finde ud af hvad der går hende på. og hun skla også huske at et parhold også indeholder sex ellers virker ens forhold mere som et venne forhold, og du er jo hendes kæreste.
håber du forstår hvad jeg mener.og held og lykke. husk at give hende tid.
knuz pus.
tilføjet af

hjælp

jeg få stå godt din åndren men det skal nok komme du, prøv snak med hende om det
tilføjet af

!!!!!!!!!!!


Hejsa.
Jeg har selv været i den situation som din kæreste har været i - det var dog efter mange flere års forhold. Men det først der ryger når man ikke er super vild med fyren er altså lysten... Gå hende lidt på klingen for jeg tror når det kommer til stykket så er hun sikkert på vej ud af forholdet - for kvinder er sex og følelser jo tit tæt forbundet !!!
Held og lykke :-)
tilføjet af

Spørg hende

Du skriver du er bange for at miste din kæreste. Jeg har selv været i den situation. Når man er bange, har man heller ikke lyst til at få svar på problemet. Jeg havde selv en kæreste, der efter 2 år ikke havde lyst til mig mere. Jeg var bange for at miste ham, så jeg konfronterede ham derfor ikke med problemet.
Da jeg et halvt år senere (vi var stadig kærester) fandt ud af, at det var fordi han havde en anden, så kunne jeg godt se, hvor dum jeg havde været.
Min egen frygt for konfrontation og for at miste mine trygge omgivelser, gjorde det meget værre for mig selv i sidste ende.
Dermed ikke sagt, at det er det samme problem i dit forhold. Men tag chancen og spørg hende, inden du finder ud af det af omveje. For det MEGET værre at finde ud af det af omveje, end det er at høre det fra hendes mund.
tilføjet af

Hjælpen er sikkert lige om hjørnet

Hej din stakkel.
Jeg er en pige på 29 år, og har lidt af det samme som din kæreste. Løsningen kan være nem. Spiser hun p-piller? Få hende til at droppe dem. De er roden til et kedeligt sexliv. Jeg har ikke spist de hormoner i 1 år og det er for fedt. Selvfølge skal man jo finde alternative præventioner, men hvad gør man ikke for lidt hygge? Det hænder at det er min kæreste der siger nej til mig. Og det er jo ikke sjovt...
Hvis ikke hun spiser p-piller, kunne det være at div. hjælpelidler kan hjælpe. det lyder måske beskidt i din kærestes øre, men men men men tro mig når jeg siger at det kan hjælpe.
Hilsen og god fornøjelse Sanne.
tilføjet af

ikke helt fair

Jeg synes bestemt I må tale om det, for som situationen er nu, er det ikke helt fair overfor dig. Jeg har selv, lige som din kæreste, haft en temmelig lang periode, hvor jeg ikke har haft lyst til sex - det er faktisk ikke spor sjovt, for inderst inde vil man meget gerne være sammen med den man holder af, men det er bare som om det ikke helt fungerer som det skal... og årsagerne kan sikkert være mange. I mit tilfælde skyldes det at jeg begyndte at få smerter, når vi var sammen, og så gir' det egentlig sig selv, at man ikke synes det er så fedt. Min kæreste har selvfølgelig vidst dette - kunne lige som ikke undgås, da det pludselig begyndte efter flere års vellykket sexliv. Vi har talt en del om det, da jeg jo følte, at det måske var min skyld at vores sexliv måske gik i stå, og var bange for om han måske ville finde en anden. Jeg har dog prøvet at løse dette med at gå til lægen, da jeg naturligvis ikke selv syntes det var særlig smart at det gjorde ondt. Det har desværre endnu ikke heltløst problemet, som bunder i brug af p-piller, som ofte er sexdræbere på den ene eller anden led, selv om de er en vidunderlig opfindelse.
Men her følges historierne så heller ikke længere, for sex kan jo dyrkes på andre måder end blot samleje, og min kæreste (og jeg selv) får altså alligevel hvad han (og jeg) har lyst til, også selv om jeg måske ikke altid har lyst til sex selv. Det drejer sig jo inderst inde om at ville være/gøre noget for hinanden, og der er ikke nogen der skal straffes, fordi jeg har en dårlig periode. Jeg kan ikke forstå din kærestes reaktion med at du må klare det selv, det synes jeg er helt urimeligt, og jeg kan også godt forstå de mere barske svar der derfor er kommet på dit indlæg.
Jeg håber, at I kan få talt sammen, så du kan få opklaret hvorfor hun ikke har lyst, og om hun inderst inde måske er flov eller ked af det over, at hun ikke har lyst og derfor gør dig til personen der stiller urimelige krav.
Held og lykke med det, jeg synes nu du skal kæmpe lidt videre og ikke bare droppe hende, da det lyder som om du virkelig elsker hende og er nedtrykt over jeres situation.
God sommer!
tilføjet af

Måske andet der trykker

Jeg har kendt min mand i 12 år, og sex lysten har da varieret noget med årene. Til tider har det været ham der har været for stresset, andre gange mig der har haft mindre lyst. Hvid man føler noget går en på, kan det jo sagtens tage lysten til at have intint samkvem. Ofte vælger jeg at hjælpe min mand selvom jeg ikke er sex-hungrende, men fordi det er dejligt også at nyde ham og hans lyst. Men som sagt, kan di kæreste jo gå rundt og spekulere over noget, som I måske kunne løse sammen.
tilføjet af

Forslag til sex

Hej
Jeg syntes det bedste er at tale om det,fortæl din kærste at du har et større behov end hun har,og at du selvføgelig ikke vil gå andre steder hen,men det er hende du har løst til noget tier end nu,gå lidt på kompremi med hinanden,mon så ikke det giver pote,
tilføjet af

Faker

Ikke for noget, men er hunn nogensinde kommet når i har haft sex? Der er jo nogle kvinder som ikke kan komme under samleje(for ikke at sige størstedelen) For hvis ikke, kan jeg godt følge hende i at hun egentlig ikke har lyst! Der er jo også kvinder der faker en orgasme, for at deres kæreste ikke skal tro han ikke kan få hende til at komme... Det gjorde jeg med min tidligere kæreste og jeg mistede lysten til sex... og jeg turde ikke fortælle ham det... Nu har jeg en dejlig kæreste, som slikker mig eller bruger fingrene til jeg har fået orgasme. Spørg hende/eller giv hende en orgasme!!! ;)
Pøj med det!
p.s det er faktisk kun 10% af kvinder der kan få orgasme ved samleje
tilføjet af

Øøhm, der er noget helt galt.

Kære J.B.
Først og fremmest må jeg lige minde om, at det er et ret så kendt fænomen, at vi kvinder ikke altid lige er tændte på sex som vores dejlige kærester, men dit tilfælde er ret ekstremt. Jeg synes det er synd for dig, men også for din pige. Det må tydeligvis være et eller andet helt galt, kan det være kommunikationen mellem Jer❓
Det passer ikke, at sex ikke er vigtigt for et forhold !! Det giver jo tryghed og bekræftelse på jeres kærlighed. Hvis hun elsker dig vil hun også gi dig nydelsen af være sammen med hende rent seksuelt, men det lyder mere som om det er en sur pligt for hende. Tal med pigen og du behøver ikke at være aå blid og følsom, men gi hende gerne lidt med grovfilen. Måske er du generelt lidt for blid ved hende så det ender med at hun overtager styringen. Kender det selv..
Det virker tydeligvis som om hun ikke indser problemet, men det er jo ligeså meget dit problem som hendes. Jeg har selv været samme tur igennem, hvor min kæreste gjorde mig opmærksom på det. Det kræver at man arbejder med sig selv og finder ud af hvorfor man ikke lige gider/har lyst. Men det kræver også støtte og forståelse. Elsker hun dig vil hun også gi det en chance og arbejde på sagen. Støt hende hvis hun vil kæmpe for det, og gi hende chancen for at prøve. Har hun heller ikke lyst til det, ja så ville jeg sige stop ! Håber ikke jeg lyder hård. Held og lykke med det.
Masser af hilsner
Krisser
tilføjet af

Det forandre sig aldrig

Du er ung se af at skippe hende, det bliver aldrig bedre,så ta tyren ved hornene og ud med hende, det bliver aldrig bedre,det bliver kun være,det er ikke noget at ødelægge sit liv på, sådan er der nogen der er, så........
mvh jw
tilføjet af

Svar på Tøffelhelt

Mange kvinder vil gerne ha' at man skal vise sin mandighed over for dem, så prøv næste gang du får et afslag, at blive ved! Du skal næsten tvinge hende til det. Altså hvis hun blir kanon sur så stop, men det kan godt være løsningen nogle gange!
tilføjet af

Spejl?

Hej JB!
Jeg er ked af at høre om dit problem, da det ikke er sjovt at gå rundt og være "sex-løs", især ikke hvis du tilmed er i forhold.
De forhold jeg har været i har der heldigvis ikke været sådanne problemer, så det er mig rimeligt uforståeligt, men det jeg vil frem til, som evt. kunne være godt for dig/jer, er:
Hvis ikke hun selv har lyst, så gør hende lysten... Måden du ligger an på hende - Måden du flirter med hende, OG FØRST OG FREMMEST, "måden du tager dig ud på".
Jeg ved ikke hvordan du har dit hår, hvordan du klæder dig, hvordan din kropsruktur er eller hvordan din kropsholdning er, men ét er sikkert! Den slags kan sagtens spille ind i hvordan man nemmere tænder sin pige!
Tænk bare lidt over det, også selvom du måske er MEGET tilfreds med de ovenstående ting, for det kan godt være hun ikke er...
JBN (jaboni@sol.dk)
tilføjet af

Hjælp jer selv ..

Hej JB.
Tror mange forhold har det så'n .. Det er bare ikk noget der blir snakket så meget om :/
At opgive forholdet pga problemet, gør hverken dig eller hende glad - men det gør det hvis I kan løse det - og forholdet blir stærkere!
Noget en pige kan savne i et forhold, er opmærksomhed .. Såsom at få komplimenter, at holde i hånd, et lille kærligt brev .. oma.
Evt. overrask hende en dag når hun kommer hjem, med noget godt mad, eller lav en massage-aften med en god olie, og en masse stearin/fyrfadslys.
Ved ikk hvor gode I er til den slags .. Men for mange er det vigtigt at bibeholde det romantiske.
Med hensyn til sex .. Hvor spændende er jeres sexliv - når I har sex? Nyder hun det ligeså meget som dig? - Det går jeg ikk ud fra eftersom, det sker så sjældent .. -Find ud af hvorfor hun ikk nyder det - hvor lysten er blevet af ..!?!
Pointen er at hun skal have lysten tilbage igen .. og det kan hun få ved at fortælle hvad der skal til .. Hvad hun tænder på/kan tænde på .. Hvis hun ikk selv er klar over hvor problemet ligger i hendes mangel på lyst, kan I evt. få hjælp til bedre sex .. gennem bøger, blade el. andre medier, hvor man kan få oplysninger om hjælpemidler, 'nye' stillinger .. mm. Har hun måske en sex-fantasi?
Jeg håber I finder ud af det, og at jeg har været bare lidt til hjælp ..
Mange sommerhilsner
SS.
tilføjet af

Jeg er som hende.....

Jeg kender det problem du beskriver vældig godt, idet jeg har det på samme måde som din kæreste, og efterhånden har haft det i nogle år.
Førhen elskede jeg sex og kunne simpelthen ikke få nok, men pludseligt, uden grund, ændrede det sig, jeg har ganske simpelt ikke lyst ret tit mere. Jeg er gift med verdens dejligste mand, og jeg elsker ham meget højt, men det der med sex siger mig bare ikke så meget mere.
Vi har snakket om det, vi har prøvet diverse gode råd m.h.t. legetøj og fantasier, jeg er blevet undersøgt på kryds og tværs af min læge, det har bare ikke virket.
Det værste for min mand er, som for dig, at han savner den nærhed det giver at dyrke sex. Det værste for mig er til gengæld at vide at jeg sårer ham den ene gang efter den anden ved ikke at kunne få lysten frem.
Som sagt har vi ikke fundet noget der virker, men jeg kan dog give dig nogle gode råd:
1. Giv hende komplimenter, det er altid rart at få af vide at man ser attraktiv ud, og sørg især for at lægge mærke til det hvis hun får nyt tøj eller ny frisure (uden hun selv skal gøre opmærksom på det).
2. Gør små kropsfikserede ting, uden at være sexfikseret, giv hende et knus uden grund, hold hende i hånden når I er ude og gå, og en fodmassage når hun er udmattet efter en lang dag, det kan gøre underværker.
3. Vær ærlig, fortæl hende allerede før aftensmaden at du har lyst til hende i aften, så har hun tid til at vænne sig til tanken og måske oven i købet begynde at glæde sig.
Held og lykke med projektet...
tilføjet af

Svar fra tøffelhelten

Jeg vil gerne takke alle der har været så venlige at skrive en kommentar til mit problem der hejmme.
Mange af jer skriver at jeg skal snakke med hende om det, og jeg kan dertil svare et jeg har prøvet at fortælle hende 1000 gange at jeg virkelig elsker hende og har brug for at hun vil elske med mig, men hun vil ikke snakke om det.
Hun klapper bare i og siger at hvis det er så vigtigt så kan jeg da bare finde en anden hvis jeg tror jeg kan finde een der er bedre end hende, eller som før skrevet bare gøre det selv og det sårre mig.
Jeg har spurt hende om hun syntes jeg gør noget forkert om hun kan lide den sex vi har når vi endelig er sammen og dertil svarre hun at det kan hun godt der er ikke noget at klage over, jeg må ikke slikke hende,og hun har det sidste 1 1/2 år ikke ville sutte slikke mig.
Jeg komplimentere hende næsten hver dag, fortæller hende hvor meget jeg elsker hende, køber nyt tøj til hende, tar hende ud og spise på restaurent, vi tar på ture hver weekend for det ønsker hun og jeg syntes da også at det er sjovt at komme rundt og se forskellige ting. Bakken, tivoli, skovtur, stranden, shopping osv.
Hun vil ikke snave med mig, det høre ifølge hende kun til når man har sex, så det sker ikke så ofte!
Hun ville ellers godt i starten men nu bliver det kun til " tante" kys i hverdagen, og hun er bare ikke til at omvende, for tro mig jeg har prøvet at forklare hende at også dette betyder noget for mig!
Det er da også mig der på trods af jeg arbejder meget mere end hun gøre, støver af, støvsuger, vaskergulv, og laver oftest mad. hun vasker tøj!!!
Klare de fleste indkøb osv.
Vi træner hver dag i samme motion´s center, hun for at tabe sig selvom hun vejer hvad hun skal nu, efter at hun har tabt sig 22 kg, men hun mener selv at hun er for stor, men jeg fortæller hende at det er hun ikke, hun er smuk og jeg komplimentere hende for hendes udseende og hendes geist og vilje til at træne, og prøver at være opmuntrende. menhun bliver aldrig tilfreds!!!
jeg elsker hende men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal takle hende, har prøvet at være kold i et stykke tid men det hjalp ikke, og jeg hader at prøve at være sådan for jeg er ikke den type der bare kan virke ligeglad, men trækker mere og mere ind i mig selv.
Men tak for alle de gode råd og jeg vil fortsat prøve at få hende til at tænde på mig, for jeg er ret sikker på at hun elsker mig et eller andet sted.
I må meget gerne kommentere og komme med råd til mig for det hjælper.
På forhånd tak.
JB
tilføjet af

Kære tøffelhelt

Ja, det var jo et flot og uddybende indlæg du kom med her, og mon ikke vi er mange der med det samme har tænkt, at det er din kæreste der har det største problem. Som du siger, så er hun ikke tilfreds med sig selv, og bliver det måske aldrig. Jeg kan slet ikke fatte, at hun bare affejer dig på den måde, da jeg som sagt heller ikke altid har haft lyst, men alligevel altid forsøger at få overskud til min kæreste, som jeg elsker og derfor gerne vil glæde.
Det lyder som om du er en helt fantastisk sød og romantisk mand, og ærligt talt så virker hun temmelig ligeglad. Hvis hun ikke kan forstå at du bliver såret når hun be'r dig om at klare det selv eller finde en anden, så er hun ikke meget værd. Jeg er rystet over hendes attitude, og er næsten på grænsen til at give andre ret i at hun ikke er det værd.
Måske skulle hun en dag få at vide, at du er så frustreret over jeres situation, at du har bedt om gode råd, og så kunne hun se hvad andre mener... måske ikke så rart hvis man i forvejen ikke har det store selvtillid, men hun driver jo dig til vanvid, og du ender med at blive dybt ulykkelig i det forhold.
Det der skræmmer mig mest, er at det ikke blot er sex, men også nærhed hun ikke vil være med til. Meget trist og meget mærkværdigt.
Jeg ønsker dig endnu engang al mulig held & lykke, jeg er bange for at du får brug for det.
Mange hilsener
fidopigen
tilføjet af

Du fortjener noget andet !!

Hej Tøffelhelt !
Jeg har ikke ondt af dig, men synes helt ærligt at du har fortjent meget bedre.Der findes masser af normale piger, med helt normalt sexbehov - for nej det ikke normalt i jeres alder kun at have sex sammen hver 2 måned.
Sex er en uløselig del af kærligheden, og en stor bekræftelse, som kun bliver stærkere med tiden.
Hvis sexlivet ikke fungerer, er det som oftets tegn på noget andet i forholdet er skævt.
Og alene det at du kalder dig tøffelhelt, indikerer at du allerede har påtaget dig rollen som den underdanige - og i et godt parforhold skal man være ligeværdige.
Sex er ikke noget man skal tigge om - men som bliver givet af naturlig og ægte kærlighed.
Når alt det er sagt, vil jeg bare fortælle at jeg er en meget varmblodig kvinde på 40 -vild med sex, som fylder en del i mit liv. Min mand gider ikke så tit, men kan dog lokkes.Og da mit behov er væsentligt større end hans, har jeg taget konsekvensen, at få mig en elsker !
Jeg elsker min mand vil ikke gå fra ham, og han er uvidende om dette.
Men vores liv fungerer, og jeg er tilfreds og omgængelig, du ved vist selv hvordan det er at være i cølibat...
Så et godt råd -gå fra hende eller find dig en elskerinde.Du kunne jo forelægge hende ideen ...
Knuz fra en Elskerinde
tilføjet af

Trist

Hej. Jeg har selv oplevet det.. Det endte desvære med at hun slog op, og fandt en anden ;o)
Hun begrundede det med at hun så mig mere som en ven end som en kæreste🙁Måske kan det være det der er galt. Men jeg tror desværre der skal ske noget drastisk hvis hun skal ændre mening, ellers blir det aldrig anderledes...
tilføjet af

HÆ HÆ!!

NEDERN DULLE DU HAR HAFT GANG I I SÅ LANG TID!!!!
MAN MÅ LI´SOM YDE FOR AT NYDE, OG JEG SYNES NÆSTE GANG, HUN BYDER SIG FOR DIG, SKAL DU BARE AFVISE HENDE.
SÅ KAN HUN LÆRE DET KAN HUN.
GØR RENT BORD, TELL THE FACTS, SÅ MÅ VI SE HVA HUN GØR, FOR DET DER ER SQ NOGET PIS.
ENTEN HAR HUN OPLEVET ET ELLER ANDET DER GØR, AT HUN STØDER SEXEN FRA SIG, MÅSKE TÆNDER HUN IKKE PÅ DIG LÆNGERE, ELLER OGSÅ ER HUN BARE FUCKED UP I HOVEDET. HARD TO SAY!!!
JEG HAR ALDRIG OPLEVET NOGET, DER MINDEDE OM DET DU BESKRIVER, OG DA SEX ER NOGET AF DET BEDSTE I DENNE DEJLIGE VERDEN, MÅ DER FANDME VÆRE ET ELLER ANDET.
DET DER ER SQ IKKE NORMALT!!!
TRUST ME!!!
tilføjet af

JA! FYR DEN SKÆVE KÆLLING!!!

YES SIR! OG KARTOFFELSALAT!!!
tilføjet af

kig med, kæreste!

Hej! Jeg har ikke læst det hele, men umiddelbart synes jeg, at 'fido's idé om at lade din kæreste se korrespondancen herinde måske var en god idé.
Enten vil man hinanden eller også vil man ikke.
Jeg kan da lige tilføje, at hvis jeg engang imellem ikke har samme lyst som min kæreste, så tager jeg da 'imod ham' alligevel! Så siger jeg, at han må jo lige finde sig i, at jeg ikke ligefrem føler mig aktiv. Han må 'klare det selv', men så sandelig da ikke med højre hånd!
Bevar mig vel!
Kh. liva
tilføjet af

Ikke godt...

Hej.
Det lyder ikke sundt, at det er dig, der laver det hele - og mere til. Du varter hende op i hoved og r.., og hun er stadig ikke tilpas...
Jeg ved godt, at det her måske lyder lidt bagvendt, men nu er en hundehvalp med store, bedende øjne, der fistrer rundt om benene på en for at få et nådigt klap på hovedet, altså heller ikke det største turn-on. Som jeg ser det, så ødelægger du det lidt for dig selv ved at være hendes personlige opvarterske og tjenestepige i huset.
Hermed ikke sagt, at du skal sætte dig på din flade og forlange at blive opvartet af hende (du lyder bestemt ikke som typen, der nogensinde kunne finde på det!). Du skal selvfølgelig lave din rimelige halvdel derhjemme, og så i øvrigt stå fast på dine egne lyster, behov og krav, både i og uden for soveværelset.
Vær en mand i stedet for en gulvmåtte...
Jeg ved, at det lyder helt vildt barskt, men jeg har selv været (kortvarigt!) sammen med en gut, der konstant ledte mine tanker hen på ovennævnte hundehvalp, og jeg kunne slet ikke forestille mig at gå i seng med ham - specielt ikke, fordi jeg vældig godt kan lide at blive "overfaldet", forført.
Jeg ved ikke, om du kan bruge dette her til noget. Jeg håber ihvertfald for dig, at du finder en løsning.
Venlig hilsen Andrea.
tilføjet af

Jeg er ikke alene!

Hvor dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste i verden, der har det sådan!
Jeg er 28, og jeg har siden min debut været meget, meget glad for sex, det måtte gerne være hver dag og tit flere gange om dagen. Men for lidt over et år siden forsvandt den lyst, nærmest fra den ene dag til den anden... Jeg er holdt op med at tage p-piller, fordi jeg havde hørt, at de kunne være årsagen, men det har ikke hjulpet, desværre.
Det er forfærdeligt frustrerende, for jeg har jo lyst til at have lyst! Den er der bare ikke! Jeg har prøvet alt; blade, film, onani, sjælelig selvransagelse... Jeg har endda kigget efter andre fyre for at se, om det var min kæreste, jeg ikke tændte på, men det sagde mig heller ikke noget.
Det værste er dog næsten alle dem, som mener, at en pige, som ikke har lyst til sex med sin kæreste, dybest set ikke elsker ham og i virkeligheden hellere vil finde en anden, eller at et forhold uden sex ikke er et forhold, men bare et venskab. Det gør fand'me ondt. Jeg elsker min kæreste, og han er lækker og dejlig og sød og gør alle de rigtige ting; mit understel er bare gået i koma... Og man tror virkelig, at man er den eneste i verden...
Men jeg er ikke alene, alligevel!
Og jeg håber stadig!
Den lettede...
tilføjet af

Gensidig respekt...

Det er da lidt noget pis når det er sådan. Et forhold er et spørgsmål om gensidig respekt og viljen til at ofre sig eller gøre noget godt for partneren. Hvis hun virkelig styrer jeres sexliv på den måde syntes jeg du skulle tage hende over knæet en dag og fortælle hende hvad du føler og hvad hendes grund er... Sex er uhyre vigtigt i et forhold. Det bringer personerne tættere på hinanden. Ellers kunne man jo lige så godt være venner hvis man aldrig tillader den anden at røre ved en... Spørg hende hvorfor du ikke må gøre noget godt for hende og mest af alt... Fortæl hende hvor meget sex betyder for dig i jeres forhold. Hun bliver nok lidt pist i starten fordi hun tror at du kun vil have hendes underliv, men hvis hun virkelig elsker dig så må hun vel indse at hun må ofre sig lidt en gang i mellem.... Det er ikke egoistisk ment at hun må ofre sig. Når du bliver så såret hver gang skal der arbejdes med det.. Håber det hjalp.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.