3tilføjet af

en dansker skrev i ca 1972 en bog om modstanden mod professionel sport ,Hvem ?

kan du hjælpe mig med forfatterens navn og bogens titel han var mod proffesionel sport og md ol vist også og i hvertfald ønsked han ikke at amatørbegrebet gik tabt , hvem kender forfatterens navn og bogens titel❓tak
Han var samtidig ret forfulgt af den danske presse.
tilføjet af

Et eller andet ringer

i mine små grå 🙂
Kan det passe at han i 1972 var fhv. meget kendt fodboldspiller ?
Hans kone var også aktiv, de skrev begge om alt muligt i pressen, og havde bl.a. en sexbrevkasse i en avis, hvad der var meget kontreversielt netop i de år.
Jeg er næsten stensikker på at han hed Knud til fornavn, men jeg kan så ikke huske mere, heller ikke konens navn selv om hun var lige så kendt.
Håber Du kan komme videre med de få oplysninger, jeg tror Du skal søge blandt danske landsholdsspillere i tresserne, sport interesserer mig ikke så jeg ved ikke hvor jeg skal søge.
tilføjet af

Du skylder mig en julesnaps

Spøg tilside......
Hvis jeg har ramt rigtigt hed han Knud Lundberg.
http://da.wikipedia.org/wiki/Knud_Lundberg
Dette fører så til hans bøger:
http://www.saxo.com/dk/author/knud-lundberg.aspx
"Bolden" er Din nu 🙂
tilføjet af

Knud Lundberg og inge og Steen Hegler

jeg har haft den tvilvsomme efaring at have inge heegler som læge på Thule air base, og det var bestemt ikke kedeligt, selvom hun tit besøgte min kollega i værelset ved siden af mit i barak 441.
desværre arbejdede jeg på natholdet, så jeg skulle sove om dagen, og møde kl. 20, og min kollega var en meget grov fyr, der spankede inge heegler, så hun skreg af fryd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.