10tilføjet af

STOFMISBRUGER

JEG TOG MEGET SPEEDSIDSTE ÅR OG RØG UD I ET MISBRUG AF AT BOMBE DEN FIK EN MEGET SVÆR DEPRSTION I SLUTNINGEN AF AUGUST HVOR JEG FLYTTEDE HJEM TIL MINE FORÆLDE MED MINE TO BØRN. JEG RØRTE INTET DERFRA OGSÅ FREM TIL FEBRUAR I ÅR JEG HAR MERE STYR PÅ DET NU IND JEG HAVDE SIDSTE ÅR, HVOR JEG INDTOG 2-2,5 G OM DAGEN I BOMBER. NU ER DET SJÆLLENDT AT JEG TAGER DET I HVER DAGEN MEN STORTSET HVER WEEKEND BOMBER DEN IKKE MERE DA DET IKKE VIRKER LIGE SÅ GODT SÅ JEG ER BEGYNDT AT SNIFFE.
ER JEG RØGET UD I ET MISBRUG IGEN.....
tilføjet af

Du ved bedst selv

Som stofmisbruger kan du da vel ikke i tvivl om, at du igen er ude i et misbrug, hvis du sniffer? Bare fordi man anvender en anden teknik, eller misbruger i mindre mængde er man jo ikke stoppet.
Jeg aner ikke hvad en "bombe" er, så jeg har måske lidt svært ved at svare korrekt på spørgsmålet - er ikke ligefrem bekendt med narkomiljøet, så er der nogen der gider sætte mig ind i hvad det betyder?
Vh
hot-lava
tilføjet af

Svar til dig med bomber..

Hej søde...
Ja du er på vej ud i et misbrug igen...Jeg snakker af erfaring.. Man kan ikke styrer stoffer.. lige meget hvor gerne man vil...det er stofferne der styrer dig...Det kan godt være det lyder hårdt...men det er sandt...du er velkommen til at skrive til mig på min mail.. hvis du vil vide noget om alt dette med stoffer osv...
tina-lars@sol.dk
Knus fra en tidligere narkoman....
tilføjet af

polle

jajsjjajajajajajjaaja
tilføjet af

Hjæp

Vil sige du skal tænke på din frem tid og dine børn du ender på en ansdalt en dag hvor du er sind forviret og syg i hoved!
tilføjet af

Om dit misbrug

Ja du er da i et misbrug det kan godt være at du ikke tager det hver dag men du gør det hver weekend og lige pludeslig er det hver dag igen du er ude i et misbrug selvom at du har taget det hver dag en gang så er du jo heller ikek stoppet helt endnu så ja det er et slags misbrug og det skal nok blive sådan at du tager det hver dag hvis du ikek stopper med det nu . enden det er for sent ! Knus
tilføjet af

STOP

det er dumt at tage stoffer, man får ikke noget godt ud af det,det er kun sjovt lige når det er taget, og så bliver det hele bare meget være bagefter.
det er en dum måde at løse dine problemer på, så STOP inden det er helt forsent.
tilføjet af

stof misbrug og problemer

hey jeg er mega af hænglig af snif af deo og tror jeg har mistet en masse hjerne cellerog vil gerne have dem tilbage men ved ikke hvordan jeg har også røget bong jeg er mega af hænglig og kan ikke stoppe men deet føles sjovt og jeg elsker det jeg gjorde det i dag på mit værlse nomalt gør jeg det ikke men jeg har gjordt det i længe og kan bare ikke stoppe jeg tror jeg er ved at bilve narkoman 😃😃[:*(][:*(][sol]
tilføjet af

STOFMISBRUGER

Ja, du er absolut røget ud i stofmisbrug igen, hvilket du jo udmærket er klar over. Acceptér NU, at du har et problem. Det er først, når du VIL hjælpes, at du KAN hjælpes. Læs evt. om stofmisbrug her. Opsøg straks professionel hjælp og vær åben omkring dit stofmisbrug over for familie og venner. Det er utroligt vigtigt, at du indvilliger andre i dit stofmisbrug, da det aldrig er sjovt at være alene, når man har problemer. Du har brug for støtte fra familie og gode venner samt rådgivning fra folk, som arbejder med stofmisbrug.
tilføjet af

En bombe er

f.eks. et lille stykke revet toiletpapir pakket om en hvis mængde amfetamin så man kan sluge et istedet for at sniffe det 🙂
tilføjet af

Politikeraspirant- STOFMISBRUGER

Hvad mener du selv !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.