3tilføjet af

Sådan en blegselleri

Kan den bruges både kogt og rå?
Har lovet kæresten at lave mad til hun kommer fra arbejde klokken 20 men nu skulle jeg købe ind og så finder jeg ud af at jeg har glemt tegnebogen derhjemme. Så nu må jeg bruge hvad hun har liggende. Jeg kan se at det kunne blive til en fin pastasalat og sådan noget er hun vild med så det er godt nok. Så skal jeg bare vide; hvis jeg skal bruge det det blegselleri skal jeg så koge først eller kan jeg bare putte det i salaten som det er. Hvis man kan begge dele hvordan er smagsforskellen så?
Tak for hjælpen
tilføjet af

jeg vil

bruge den rå, du skal bare skære det virkeligt tyndt.... så tyndt du kan, så smager det bedre, end hvis de bliver for tykke...
jeg har dog aldrig kogt eller stegt det, men tror jeg da sagtens man kan....
tilføjet af

hvis

det er til pastasalat så vil jeg bruge den rå, men som der er skrevet så skær det i meget fine små stykker, og brug ikke såååå meget endda da smagen er meget gennemtrængende.
Har du nogle ristede kerner kan du evt drysse dem over pastasalaten uhm det smager godt.
Hvis du en dag laver en tomatsovs, vil det være godt at sviste lidt blegselleri med løg inden du kommer tomaterne ved... det giver en god smag.
Held og lykke med det.
tilføjet af

op i en gryde

Hvis jeg var dig, så vil jeg se mig om efter en anden mulighed. Eftersom du ikke har lang tid til at lave mad inden kæresten kommer hjem er der kun 1 mulighed tilbage. Du må med det samme skynde dig ud på toilet for at lave lort. Lortet kommes op i en gryde sammen med det resterende salat som du har tilbage. Det er vigtigt, at du ikke kommer både lorten og salaten i gryden på samme tid. Jeg foreslå derfor, at du bruner lortet, og så efter 15 min kommer salaten i gryden. Husk at røre undervejs.
Held og lykke med projektet
VH Chefkokken
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.