7tilføjet af

Jeg hader champignoner!

Er der et alternativ til disse skumle skabninger?
Jeg kan ikke fordrage dem!
Har lige været inde for at kopiere denne opskrift: http://www.dk-kogebogen.dk/visopskrift_ugemadplan.php?id=36 fra min yndlings web-kogebog "Alletiders kogebog": http://www.dk-kogebogen.dk/.
Jeg plejer at erstatte champignonerne med broccoli, blomkål ell. bønner. Men i denne opskrift skal der også broccoli i... synes ikke rigtig, at hverken blomkål ell. bønner kan erstatte de famøse champignons?
Findes der nogle alternative grøntsager - generelt - til champignoner? De er ingredienser i mange af retterne på bl.a. Alletiders Kogebog, så jeg håber, I har nogle bud :-)
På forhånd tak!
tilføjet af

Asparges

måske?
Friske hvide eller grønne når det er sæson, eller dem på dåse.
Eller hvad med skorzonerod?
tilføjet af

Har du overvejet...

- Måske at prøve dig frem med vand-kastanjer..?? - Jeg personligt er helt vild med dem og den dejlig måde de, er sprøde og "knaser" på..??;o)
- Når jeg selv laver min fri fantasi " Kinøjser-gryde" - ja insp. af de kinesiske køkken, så anvender jeg dem og da de ikke som sådan har nogen smag, men bare knaser så dejligt, er det tilmed min oplevelse at børn også kan lide dem...
- Så her kunne jeg her snildt forestille mig, at de måske ville kunne bruges som "Stand In" for de frygtelige champignoner og lidt andet "fyld" ...... ;o))
- Bon Appetit ...
/Mummi
tilføjet af

Prøv

Auberginer!
tilføjet af

Enig

!!!!!!!!
tilføjet af

Ja den erfaring...

- jeg har med vandkastanjerne er nemlig… - At de bevarer den der lækre ”sprødhed” og lige de erfaringer jeg har med ungerne og, disse skumle skabninger, som opretter kalder champignons…;o)
- Hvis de er i skiver synes de at de ser ”ulækre ud” er de hele får/har de den der ”bløde konsistens” – noget børn ikke er vilde med… ifølge mine erfaringer….;o))
-   Jeg selv dog elske disse... "skumle skabninger" ;o) - og når jeg laver noget ”gryde tam tam” så er det med de hele af slagsen…
- Retten i det her eksempel… - Jeg er blevet hooked på at lave den, men det bliver nok med… - Hele svineriet….;o)
-   Smil til dig fra…
/Mummi
Ps… - Dit profil billede..!! - Må være en af livet fede oplevelser, med et sådan fint besøg……..;o)
tilføjet af

Elefantbussemænd

kaldte min svigeinde dem som barn, så de har selvfølgelig heddet sådan lige siden i den familien.
jeg kunne heller ikke li´ dem som barn, men er ret begejstret i dag.
Ps.. Livet er bare så fedt. Spurvhøgne er ikke på besøg. De bor her.
tilføjet af

Jeg kunne ....

- Forestille mig, at det ikke lige er det, man skal kalde dem, hvis der kommer små folk til spisning.... - Tak for den smiler... - Elefantbussemænd...!!?? ;o)
- Det må jeg sige Abelone..!! - Det er meget fornemme " Bo-fæller " du er omgivet af... ;o) - Godt vi ikke er naboer dog, for så havde de nok spist den lille mus, der sommetider kommer på min terasse og forsyner sig, fra de mejsekugler jeg har ude til de pipper der bor her... ;o))
/Mummi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.