6tilføjet af

Svigerfar/mor

Hvordan takler man det når ens svinger far/mor ikke kan lide en og dårlig gider snakke med en når man er til stede, det er ikke sagt lige ud, men mærkes klart. Husker jeg var til fest med kæresten og hendes familie, moren kom på et tidspunkt hen og spurgte til om jeg hygget, hvortil faren blot Holte sig helt væk hele aften, underligt jeg synes det var, brugte enlig have gået, men af respekt for min kæreste blev jeg desværre, som jeg ser det i dag.
Når vi besøge dem engang imellem er det ligesom om der er kold luft og at der ikke bliver henvendt sig fra deres side, når man prøver at skabe en dialog bliver der svaret med mere eller mindre med ja og nej svar, forstår det sgu ikke!
Jeg har kendt kæresten i lidt over et år og ikke på noget tidspunkt har hendes forældre spurgt til hvordan jeg havde det eller i det mindste vist interesse for samme
Skal dog siges jeg ikke har taget dialogen med kæresten, synes det er svært da hun også er meget tæt knyttet hendes familie.
Har slet ikke løst til at se hendes familie, føler mig ikke velkommen og vil heler holde mig helt væk.
Er der ngl. der evt kan give mig nogle gode råd ?
tilføjet af

Snak dog...

...med din kæreste om det. Hvis hun er glad for dig, så er det da i hendes største interesse, at også du får et godt forhold til hendes familie.
Hvis hun synes, at hendes familie skal have en så synlig position i jeres forhold, så er det hendes pligt at drage dig med ind det. Hun skal fortælle sine forældre at du - hun og du - savner og fortjener respekt.
Hvis hun og forældrene ikke vil medvirke til den proces, så er du ude i et helt andet og mere alvorligt problem.
tilføjet af

hmmm

Hej
Som en anden har skrevet det så fint, så snak med din kæreste om det. Hvis din kæreste er så tæt knyttet med familien, og hun ikke kan tåle kritik af den, så er hun ikke værd at spilde tiden på. Jeg mener det.. Har stået i næsten samme situation...
Men spørgsmålet er måske også, om du har gjort dit til at lære svigermor og svigerfar at kende. Har du spurgt til dem? Eller forholder du dig bare passiv, når du er sammen med dem, og forventer at de skal tage initiativ?
Lidt at tænke over.....
Dernæst, ville det hjælpe læsningen af dit indlæg meget, hvis du havde set den igennem for stavefejl... Det er meget usammehængende...
tilføjet af

hør nu her

Det er da overhovedet ikke vigtigt om manden staver rigtigt eller forkert, - du forstod jo hans indlæg ikke?
Men tilbage til mandens problem:
Som ovenstående, syndes jeg du først og fremmest skal gøre din kæreste klart hvordan du føler det når du er hos hendes forældre. Dernæst må det være hendes opgave at indvie sine forældre i problemet. Sig til hende at du ikke agter at tage med derud, før de kommer hos jer og bedyrer at de skam holder meget af dig og gerne ser at du kommer i deres hjem.
Sådan ville jeg altså takle det.
held og lykke med opgaven
tilføjet af

Til catwormen

Du har jo ret i jeg skal tage det op med kærsten, men det er sgu svært, men tak for rådet.
Også lige en anden ting, enlig et fornuftig menneske der forstår det ikke er stavefejl og sammensætning, men forståelsen af indlægget.
Er selv ordblind, så blot det at sætte sig ned og skrive er svært i sig selv.
Takker enu engang .
tilføjet af

som om du ikke har problemer nok

Hej!!
Jeg læste lige dit indlæg ang svigerforældrene, og syntes sgu det er synd for dig. Men som de andre også skriver, tal med din kæreste om det. For det kunne jo vise sig, at forældrene måske føler lidt,(ikke at jeg siger det absoulut er rigtigt)at det er dig der ikke rigtig gider dem.Prøv,næste gang at spørge til en af svigerfars hobby/interesser. Spørg hvordan det går med det,stil spørgsmål omkring det der interesserer ham, og på den måde,indrage ham i en dialog. Hvorfor ved jeg ikke,men de elsker når man spørger til noget/viser interesse for noget de går meget op i. Gør det samme med svigermor. Og hvis det stadig ikke hjælper,ja så ved jeg næsten ikke om du overhovedet KAN gøre noget.Og nej, op i røven med hvordan folk de staver, så længe man kan læse og forstå hvad det er de mener, så er det sgu da lige meget. Det er jo ikke alle her i verden der er perfekte vel? Jeg ved jeg er det da ikke. Selvom jeg ikke er ordblind, kan JEG da også stave forkert. Så hop op og ned på det fjols indlæg med at du havde stavefejl. Det er vi andre altså ligeglade med. For vi fostod hvad det var du mente. Og held og lykke med dine svigerforældre.
knus lovence.
PS:HÅber du kunne bruge dette til noget.
tilføjet af

Talt med kærsten

Hejsa igen
Tak for ngl. gode råd og lad mig sige det lige ud, det var en befrielsen at komme ud med.
Godt nok havde hun ikke lagt mærke til og følte det ikke på samme måde, men kunne se hun tog det til sig, meget endda.
Havde forventet en anden reaktion end den jeg fik, som jeg oplyser om er hendes bånd til familien meget tætte, så da jeg enlig tog med sammen og lejligheden var der for dialogen, kom befielsen.
Dagen efter ringet moren for at sludder om ngl. julegave, jeg var ved at miste vejret da jeg tog råret og det var hende, men gud hvor var det en skøn følse bagefter.
Så nu håber jeg bare på det forsætter i den gode retning!
Og skal lige siges jeg har sprugt ind til et hav af ting som var i deres intr. moren/faren men intet fået igen, først nu er de begyndt eft. snart to sammen med kærsten, men put sket er sket og det er jo også hende mit hjerte brænder for, og som jeg skal være sammen med, så fremad det ser jeg!
Endnu engang 1000-Tak For det hjalp mig Meget!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.