14tilføjet af

Tandpastaallergi??????

Har igennem flere år jævnligt haft noget udslæt i mundvigende, og hunlægen har set på det. Han sendte mig sågar på Herlev Hospital til en læge derude, hvad jeg ikke vidste var at jeg skulle have taget en knoglemarvsprøve ( har aldrig fundet ud af hvorfor) pga. lidt udslæt. Den var dog normal. Jeg tror nok at jeg selv har diagnosticeret problémet som værende tandpasta. Jeg ved at jeg ikke kan tåle Aqua Fresh, men tidligere kunne jeg tåle Colgate. Nu er det vendt tilbage igen. Det er osm om jeg kan tåle en ny tandpasta i ca 14 dage før jeg reagerer. Er der andre der mener ikke at kunne tåle tandpasta, og hvad gør i ved problemet??
tilføjet af

Nå så hunlægen har set på det

- så har du jo været det rigtige sted henne...😃 sorry kunne ikke lige lade være. Den var lidt sød.😉
- Men mocafe, jeg havde en moster med problemet. Hun gik over til en Rosmarintandpasta fra Helsekosten (kan fås i Matas nu om dage) Problemet med den er, at der ikke er flour i den, så hun brugte en "almindelig" et par gange om ugen, hvilket dog ikke var nok til at vedligeholde overfølsomheden.
- Jeg bruger selv en, der hedder "Forever Bright" - også en Matas-ting for den indeholder aloe vera og det gør jeg for mit tandkøds skyld. Bruger så, en zendium én gang om dagen, men jeg har ingen allergi overfor noget af det, så om én gang om dagen ville være for meget for dig, kan jeg slet ikke vurdere...
- Hvis du ikke rigtig gider at skulle ud i alt det her, kan du så ikke bare købe en anden slags hver gang du køber ny? Passer det ikke meget godt med en 14 dages tid?
tilføjet af

Hvordan kan du vide at ham lægen

var en hunlæge?
tilføjet af

-Og nu vi er igang..

Dulkis,
: Så forlang ikke af dine soldater,hvad du ikke selv kan præstere...
(Sorry,kunne HELLER ikke lade være-men har aldrig hørt om en tandpasta med mel i..flour.)
God aften til dig og alle,
Mesha
tilføjet af

Hvis du mobber mig

- skal du selv betale min terapeut, så lad være med det.... griner. Hvad nu hvis jeg faktisk ikke kan stave? Er det så ikke sårende? Mocafe kan stave - det ved jeg - så jeg må godt. 😃😃
tilføjet af

Men nu til noget helt andet.

- stav lige flour for mig....😉
tilføjet af

Omvendt

fluor😉
tilføjet af

Skriger af grin

- kunne simpelthen ikke se det😃😃 Takker.
tilføjet af

Altså Dulkis

nu er jeg lige vågnet op til, troede jeg en dejlig dag, og så opdager jeg at du i nattens løb har mobbet mig i en grad så jeg bare har lyst til at gå i seng igen........Men hov det kan jeg sgu ikke. Ungerne skal køres til hestning, hentes igen, senere er der familiemiddag.....Nu har man sgu ikke engang tid til at have en depression pga. mobning........ Du har ret, normalt er jeg en staveørn, så det er helt ok.....
tilføjet af

Det vil

du slet ikke vide, for du vil for evigt få billeder på nethinden.
tilføjet af

Jamen godmorgen - og velkommen

- til....😃
tilføjet af

Jeg oplever det tit... :-)

...at tandpastaen bare nægter at lægge sig på mine gule nekotinforgiftede og stærkt alkoholiserede tænder! [:*(]
Jeg kæmper en brav kamp med tuben om morgenen - efter en nederdrægtig nat hvor koppen har kæmpet imod giftstofferne - hvor cremen simpelt hen ikke vil ind i dette helvede af en mund med stinkende ånde og rester fra nattens eskvapader: Madrester, ølsjatter, tobaksrester, kvinderester, udflåd og ikke-afsluttede bøvser!
Men jeg vinder som regel! 😃
Når de værste belægninger er kommet under kontrol - er jeg fit for fight igen!
(Stakkels morgenspejl!)

M47 😉
tilføjet af

ZENDIUM!

hvis jeg bruger andet faar jeg blister paa tungen og i mundhulen og saadan har jeg hafft det i mange aar.
tilføjet af

Nej går ikke op i den slags

skrev det blot for sjov.
tilføjet af

MicroSilver eller Aloe Vera tandpasta

Microsilver er specielt lavet til personer med allergi og kan meget vel være det alternativ du eftersøger. Aloe Vera tandpastaen kan bestemt også anbefales.
På PlejeProdukter.dk kan man købe begge tandpasta typer - håber at du finder den rette tandpasta der afhjælper dig med dit problem.
/Kasper
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.