19tilføjet af

Er det farligt?

Hej.
Jeg har det med at tage flere piller end man må (det er nu kun pinex jeg tager), ved hver en lille smerte tager jeg fat i flasken og tager ca. 3-4 piller, det kan være op til flere gange om dagen. Men er det farligt, altså kan man blive forgiftet af det, jeg tager op til 20 hver dag, jeg tror aldrig bare en kan hjælpe (er også lidt af en hypokonder)min veninde har det med at kalde mig for misbruger.
Håber nogen gider svare.
Hilsen girlie
tilføjet af

Ja, det er farligt

Ja, det er farligt at tage 20 Pinex om dagen, idet det kan medføre svære leverskader.
Som du beskriver det, er der ikke tvivl om, at du er misbruger og du bør søge professionel hjælp. Gå til din egen læge - nu!
tilføjet af

Absolut enig!!!

Det står også på Pinex flasken at du bør søge læge hvis du er kommet til at tage mere end den anbefalede dosis. Og det skriver de ikke for ingenting.
Men derudover finder jeg at du har et overforbrug. Jeg udholder mange smerter inden jeg tager den første pille. Og jeg tager MAX 1½-2 ad gangen, med 8 timers mellemrum, om overhovedet.
Okay...jeg døjer ikke med menses smerter, men det er så også den eneste forskel.
Tror osse du skal passe på du ikke gør dig immun, så du med tiden skal bruge flere og flere, stærkere og stærkere medicin for at opnå en smertestillende effekt.
Pas på dig selv - OG din lever!!!
tilføjet af

Højst 2....

De fleste smertestillende piller må man højst tage 2 hvis man tager flere skulle det desuden ikke virke hverken bedre el. hurtigere det har jeg læst i femina-Det kan være du skal vælge nogle andre piller da det ikke lyder til at dem du tager er særlig gode.........!!!
Venlig Hilsen T
ps:???Hvilke smerter har du???????
tilføjet af

Afhængighed kan skabe smerten alene..

Du bliver ikke kun immun, som en anden skriver, du risikerer også at få smertelignende tilstande, når du IKKE tager pillerne, fordi kroppen er blevet afhængig af stoffet. Så går du og skranter og føler dig "hypokondrisk", kan det meget vel være fordi, du virkelig har smerter - det er bare abstinenser.
Derfor bør du først tage dig en stille og rolig afvænnings-runde, indtil du er helt "stof"-fri, og få så lige et tjek hos lægen, for du kan have skadet din lever OG dine nyrer. Det kræver bare en blodprøve for at få det be- eller afkræftet.
Held og lykke med det.
Mvh. Deci
tilføjet af

ang. smerter..

slemme hovedpine smerter, mens smerter, led smerter.
tilføjet af

Ja...

jeg vil kontakte min læge, men selvom jeg har været der og han sagde mine især slemme hovedpine smerter kunne skyldes jeg ikke ser godt, nu har jeg fået linser men smerterne bliver ved. Jeg vil bestille tid igen, vil absolut ikke lide af nyresvigt eller lever eller lign.
Tak for dit svar.
tilføjet af

Læge, now!!

Søg en læge, for man må IKKE tage mere end 8 om dagen så vidt jeg ved. Som de andre skriver så kan du blive immun overfor pillerne og hele tiden ville have flere og flere, søg hellere læge så han kan finde piller der virker bedre.
Held og lykke
Knus Mims
tilføjet af

Rigtig dosis

Døgndosis for pinex (gælder også for panodil og pamol - det er nemlig det samme virksomme stof) er 1 gram 4 gange i døgnet, dvs 2 tabletter 4 gange dagligt.
Selv ved en lille overskridelse af denne indtræffer leverpåvirkning!
"Lægen"
tilføjet af

Nu bliver jeg nysgerrig...

Jeg ved godt det er ugentlemandsk at spørge til en piges/kvindes alder. Men da du kalder dig "girlie" så formoder jeg at du ikke er langt over de 20 år?
Pleeeez forgive me min frækhed ;o)
PS..du nævner din hovedpine, og at linserne ikke har gjort det bedre. Har du et alternativ, såsom briller til rådighed?
tilføjet af

Tror at "girlie" gør det rigtige...

Pilleforbruget er ikke det jeg mener med "det rigtige" for hun er selv opmærksom på det uheldige i det. Bedste tegn er at Girlie skrev dette indlæg. Men det Girlie gør nu, nemlig søger årsagen til smerterne er det positive.
Når jeg tidligere spørger til Girlies alder, så er det fordi min søn selv kæmper med store smerter. Han er 14½ og har en sene i den ene læg som ikke vokser i samme takt som "resten af ham". Han laver nu daglit stræk øvelser, og det er des mere rigtigt da han samtidig spiller håndbold på rimeligt højt plan.
Så Girlie...tal med din doc, han skal nok tænke i andre baner end hidtil.
tilføjet af

jeg er

19år
tilføjet af

Lidt BINGO

..ej..jeg havde tippet dig lidt yngre (dukker mig). Jeg forestillede mig at dine ledsmerter evt kunne være i forbindelse med "vokseværk". Men da jeg, udover at være i kontakt med min feminine side, ikke er ret feminin - så tænkte jeg på om ledsmerter kan optræde i forb. med menses?
tilføjet af

Faktisk er det sådan

at man kan få hovedpine af hovedpinemedicin, så stop med det misbrug du har gang i !!!!!
tilføjet af

Hvis du vil vide noget om pillerne

tilføjet af

he he

det er ok. Ja mens smerter er de værste der plejer jeg tage endnu flere, den første dag.
tilføjet af

fuck af

med GayDoktor
tilføjet af

hvor dumt..

jeg har lige været indlagt for at blive opereret i knæet, Jeg tog, og tar stadig meget smertestillende medicin, først morfin, så depot og gigtpiller, nu kun pinex.. Men, jeg må HØJST ta 2 hver fjerde time.. els blir det farligt..
udover du ødelægger dit helbred smadrer du også sit udseende, hår, hud, negle osv. tro mig=)
hold dog op
/Karina
tilføjet af

Til girlie

Du skal stoppe nu med at tage så mange piller, din lever kan ikke klare det.Gå op til din læge og forklar ham/hende hvad dit problem er. Håber dig og din læge finder en løsning på dit problem.
tilføjet af

Føj for den lede

Det var godt nok nogle giftige piller!
Jeg bruger kun autohypnose imod hovedpine og andre
smerter, så jeg æder ikke kemikaliepiller...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.