3tilføjet af

Svært??

Kender I det man igen og igen falder for den samme slags fyre? Man ved det er dumt, man bliver såret og det holder ikke i længden og alligevel springer man på vognen igen og igen. Jeg kender det i hvert fald. Har igen mødt en fyr en af dem mine veninder betegner "smart-ass" Vi har været sammen i et par moneder og det går fint nåt vi er sammen. Men når vi IKKE er sammen, hører jeg intet fra ham. Det er som om jeg ikke eksister. Jeg er så frusteret over det, der kan gå over en uge, ogs pludselig er det som om han kommer i tanke om, nårh ja, hende. Er han ikke forelsket❓( som han giver udtryk for når vi er sammen), har han en anden?, eller er det bare sjovt nu og her? Gad vide om der er nogen der har prøvet det samme??? Min er erfaring siger lidt han ikke er forelsket, men.. Det er ikke sjoveste at tro ?!
tilføjet af

kender det godt - har prøvet det!!

Hej!
Ja jeg kender godt dine følelser - har prøvet det på egen krop.
Han skulle vel ikke hedde Johnny??!! - ej spøg til side!
Det er snart 4 år siden og jeg var virkelig mega-forelsket i fyren. Jeg var total skudt!!!! Men jeg tror ikke det var på samme måde for ham.
Vi var sammen i 1 1/2 md. før jeg kunne mærke det - der var noget som ikke var der før. Det var som om at det hele var ligegyldigt - som om at jeg var luft og en der skulle tage "trykket" og dog - det var der ikke for meget af.
Jeg ringede og sendte sms`er i 14 dage hvor jeg næsten intet hørte. Han sendte 2 sms`er to aftener i træk, hvor der stod det samme i: " jeg er lige kommet hjem fra arbejde og er meget træt,vi snakkes lige ved" - de sms`er kom kl.12 om aftenen....ja right....sikkert på arbejde!!! 3 dage efter sendte han en sms om at vi måtte snakke sammen.
Jeg var lige startet på nyt job den uge og han kom over en onsdag aften lige efter en fodbold-kamp (kl 23). Han meddelte at han ikke rigtigt viste hvad han ville og var ked af at jeg ikke havde hørt fra ham i 14 dage. Men han havde brugt tiden til at tænke i......Ja hvad kan jeg sige??? - jeg kunne jo ligesom godt regne ud at det var slut.
Jeg leverede hans t-shirt tilbage - havde lyst til at slå ham, men hvad ville det hjælpe????!!!! Jeg græd hele natten, lignede en jeg-ved-ikke-hvad da jeg kom på job dagen efter og fredagen var der fest og den havde jeg meldt fra til. En kær kollega "tvang" mig til at komme og det var jeg glad for. Det var en rigtig sjov aften, og havd skulle jeg have været hjemme for??? - for at tude endnu en aften????!!!!
Jeg tror ikke at din "fyr" ved hvad han vil. Ellers ville han ikke opføre sig sådan. Prøv næste gang I er sammen og spørg ham. jeg ved godt at det kan være svært, men det er det bedste. Måske vil svaret gøre ondt, men hellere det end at blive "holdt for nar". Du vil komme over det.
Jeg kom over det - turde godt nok ikke at indlede et forhold lang tid efter (1 1/2 år), men nu har jeg den dejligste mand, som holder utroligt meget af mig.
Lad dig ikke holdt for nar - få et svar og kom vidrer!!!
Mange varme knus fra
Pigen.
tilføjet af

ikke forelsket!

Jeg er en kvinde på 38 år, som bare lige vil sige min mening om jeres forhold. Jeg har været i præcis den sammen situation for et par måneder siden, og er sådan set ikke helt ude af situationen endnu.
Jeg tror ikke han er forelsket. Jeg tror han er kun ude på sex med dig, men man kan jo ikke vide, hvad forholdet kan udvikle sig til. Det at han ikke kontakter dig, efter i har været sammen tyder på, at hans tanker er langt væk fra dig. Ligesom jeg også har følt det med min ven, som kun er (hold fast) 19 år.
Jeg er også forelsket i ham, men han har selv sagt, at han ikke har følelser for mig, men vi har dog været sammen alligevel. Han kontakter heller ikke mig i op til en uge, og det er altid mig, der sms`er til ham og han svarer ikke.Kun når vi skal aftale et nyt møde, for det er det eneste, der interesserer ham at komme i kanen med mig. Når vi så er sammen er han åh så sød og kommer med søde ord, meeen jeg er glemt såsnart han er ude af min dør. Så jeg tror, at din har det på samme måde med dig. Jeg er ked af at sige det, men jeg tror ikke du skal håbe på noget. Jeg håber ikke selv på noget mere fra min. Prøv at tænke på, hvordan du selv har det. Tænker på ham og har lyst til at snakke med ham og være sammen med ham det meste af tiden, så hvorfor ringer el. smser han ikke til dig?? måske fordi tankerne er et andet sted?????? hej fra Ellen
tilføjet af

Tak for svarene

Det var ikke lige svarene, man kunne håbe på... Men I har sikkert ret. Det er bare så svært at indse...
Han hedder ikke Johnny ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.