19tilføjet af

strore kvinder

hej,jeg er en pæn moden mand som tænder enormt på store frodige piger/kvinder ml.90-125kg gerne med en meget stor numse og ikke for store bryster....er der andre som har det som jeg?
tilføjet af

storedamer

ja jeg er osse til store damer,minn kone er en xxl
tilføjet af

Klamt!!

Jeg får kvalme ved tanken om at skulle pule en fed dame. Tænk på alt det fedt der bare blævre og blævre frem og tilbage.... LOL!! Ad
tilføjet af

tilsvinet

husk at der er forskel på at være frodig og fed...du er vist ikke så gammel vel?
tilføjet af

Jamen dog lille ven.

Du har da vidst fået slået fast én gang for alle, at du ikke bryder dig om store/frodige kvinder.
At du ikke deler samme mening som ham der skrev indlægget, er helt fint med os andre. Vi er alle forskellige.
Dog vil jeg sige, at dit indlæg er skrevet i meget primitive vendinger. Hvis du ikke er så gammel, så ja.....du lærer det vel når du bliver ældre.
Hvis du derimod er en voksen mand, ja så må jeg ryste på hovedet af dig. Det må vidne om en meget uintelligent måde, at nedfælde sine meninger og tanker på.
Egentlig havde jeg bestemt mig for ikke at besvare dit indlæg - for du ved vel ikke bedre? På den anden side så mener jeg også at én eller anden burde fortælle dig, at hvis du fremover vælger at udtrykke dig så primitivt, så vil du ende op som en person, som folk blot ryster på hovedet af og ikke tager alvorligt.
Går ikke ud fra, at det er noget du ligefrem stræber efter.
But then again......I could be wrong.
tilføjet af

det er dejligt

Ja lisom dig er jeg også til store damer jo ældre de er jo bedre er det at have sex da de ikke er så generte som de lidt yngre damer og det er jo dejligt at ligge blødt
tilføjet af

Frodige kvinder: Jo tak

Jeg kan da kun tilslutte mig at der er da ikke noget bedre end en frodig kvinde der ved hvad hun vil have og tør "tage" det.
Et eller andet sted føler jeg at de kvinder der ikke lige går så meget op i om de nu er slanke nok har et bedre sexliv da de elsker sig selv som den de er.
jeg har selv været kærste med en dejlig frodig kvinde.
Så jeg kan kun sige, giv mig en frodig kvinde der vil og tør*SMF*
tilføjet af

frodig kvinde

hej og tak for dit svar,jeg har erfaring med store kvinder(har også kendt slanke)men en varm blød og frodig brednumset kvinde er det bedste jeg ved...jeg bor i kbh,hvor er du fra?..knus Ulrik
tilføjet af

store kvinder

Jeg er ked af det men jeg bor ikke i københavn.
Det kunne ellers være hyggeligt at møde dig.
tilføjet af

jo, jo

Jeg er helt enig med dig, jeg er også vild med kvinder der har runde former og store naturlige bryster. Men jeg holder også meget af at se på "store" piger i frækt fest tøj og sko med højehæle, det tænder mig helt vildt.
tilføjet af

jo jo

det lyder godt for jeg er en af de kvinder der netop går i sådan noget tøj. Det tænder også min mand når jeg har selvsiddende strømper, hofteholder og gennem sigtige blonde trusser og bh på
tilføjet af

nysgerrig

jamen hvor i landet bor du? afstandende er jo ikke så store,især efter at broen er kommet...knus Ulrik
tilføjet af

Mennesket bag dellerne.

Hej.
Jeg har med interese læst alle disse indlæg om fordige/store kvinder. Jeg er selv en af slagsen, 120 kg, ikke for store bryster og en stor bagdel.
Det er dejligt at i findes, alle i dejlige mændfolk, som ikke væmmes ved- eller rynker på næsen af en stor kvindekrop.
Min bedste veninde er meget høj og slank og ser knald godt ud. Hun får masser af frække tilbud og komplimenter når vi er i byen sammen, men hvad er det fyrene fokuserer på? Netop - hendes udseende.
På samme måde tolker jeg en del af disse indlæg.
I der skriver (med undtagelse af barnerøven med de useriøse argumenter) kan godt lide store piger; tænder på dem. Det er som sagt dejligt nok, men jeg sidder med den samme følese som min veninde, når vi efter en bytur sidder og snakker om alle de fyre som kun tænker på udseendet og er ligeglade med personen bag.
Der er ikke mange fyre som jer der tænder på store piger, og ind i mellem er det da fristende at tage den første og bedste, men jeg ønsker ikke en fyr der kun fokuserer på min krop, præcis som min veninde bare med omvendt fortegn.
Jeg vil meget hellere ha' en der finder ind til mennesket bag dellerne og derefter acceptere min krop som den er.
Hilsen fra mig
tilføjet af

ikke kun kroppen

hej og tak for dit indlæg.-du har fuldstændig ret,kemien skal passe og et godt venskab betyder meget..jeg er selv rimelig slank, 90kg 186cm,men lige præcis din type tænder mig meget...jeg er fra kbh,og dig?..kærlig hilsen Ulrik
tilføjet af

Hvor har du ret

Hej Mrs. Big
Hvor har du ret, jeg tror vi alle drømmer om, at blive holdt af, for den vi er.
Desværre er der alt for mange, som synes det ydre betyder mest.
Jeg blev alene for knap 3 år siden, og en af grundende min ex. gav var, at jeg var ikke noget statussymbol, for igennem årene var jeg blev en frodig kvinde på 95 kg.
Og det var ikke hende, han giftede sig med.
Tankevækkende - ikke sandt
tilføjet af

Hej quinde 50

Jo det er ret tankevækkende, det du skriver.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad det var han forelskede sig i? For inden i er du sikkeret stadig den samme, selv om vi selvfølgelig alle udvikler os med årene.
Jeg har selv været gift i 20 år og selv om jeg altid har været stor, er jeg blevet større med årene. Mit ægteskab knaser, men det er ikke pga. at jeg har taget på. Jeg har formået at sætte mig ud over min overvægt og har lært ikke at udgive mig for noget jeg ikke er.
Jeg har taget en ny uddannelse og arbejder nu i et job hvor jeg underviser. Det at skulle gå ind i en klasse til nogle totalt ukendte mennesker er noget der giver nosser - undskyld udtrykket - for jeg ved at de kun fokuserer på min overvægt i de første vigtige minutter.
Det har min mand haft svært ved at acceptere, det at jeg ikke længere lider psykisk under min overvægt og at jeg ikke længere har så meget brug for at han er der for mig.
Jeg kom vist lidt bort fra emnet.
Det jeg egentligt ville sige er, at jeg håber du er kommet ovenpå efter bruddet med din mand og at du, lige som jeg, formår at komme stærkt igen.
Held og lykke i fremtiden
tilføjet af

Hej Ulrik

Nu er det ikke fordi jeg er ude på at skabe en seksuel kontakt, at jeg deltager i dette forum,
alligevel kan du da godt få at vide at jeg er fra Fyn.
Jeg er glad for at vi deler sammen synspunkt mht, til at kemien skal passe.
Når jeg tænker efter, er der da også bestemte ting ved en mand jeg tænder på, og det er vel det der i første omgang gør at man skaber en kontakt. Hvis kemien så ikke passer kommer man vel ikke videre.
Knus fra mig
tilføjet af

Ting tager tid

Hej igen
Det glæder mig at høre, at du har lært at tage din vægt som en del af din personlighed.
Lige netop den del, har jeg aldrig selv haft problemer med, jeg arbejder som sagsbehandler og afholder møder for 100 pers. af gangen, så jeg kender godt den, med at skulle ind og "overtage" et lokale - og jeg har masser af udstråling, så jeg tror det er det, der trækker opmærksomheden væk fra vægten, og så er jeg faktisk en ret pæn pige.
Men du har ret, indeni er jeg den, jeg altid har været, men det var åbenbart ikke længere nok.
Han har aldrig sagt, det var et problem for ham, men da han fandt en anden og valgte mig fra, var det den eneste forklaring han gav.
Det at han havde været mig utro gjorde ondt, men det andet gjorde endnu mere ondt, og på de dårlige dage, kan det endnu slå mig omkuld. *S*
Så jeg bliver glad, når der er nogle der tilkendegiver, at de synes om frodige dejlige piger - til gengæld bliver jeg desværre også meget vred, når vi hånes.
Vi er jo ikke hverken værre eller bedre end andre - bare mennesker på godt og ondt.
Håber du finder en løsning på dine ægteskabsproblemer - men der skal jo altid to til en tango.
Held og lykke også til dig *S*
tilføjet af

Hej igen

Tak for dit svar.
Du lyder som en livsklog og gæv pige med ben i næsen. Noget som netop ikke forbindes med store piger.
Jeg bliver harm når folk automatisk tror at overvægtige piger er lig med sjuskede, uintelligente og uselvstændige kvinder, der ikke har styr på deres liv.
Som du, har jeg også udstråling og jeg går altid pænt klædt og gør i det hele taget meget ud af mig selv med make up osv. Jeg kunne aldrig drømme om at komme amstigende i joggingbukser og en gammel nusset t-shirt.
Jeg vil ikke sættes i bås bare fordi jeg er en stor pige.
Jeg har mine meningers mod og er ikke bleg for at tage ordet i store forsamlinger. Jeg er mig og de mennesker som ikke kan acceptere dette, kan jeg ikke bruge til noget.
Knus fra mig
tilføjet af

store piger er i høj kurs! se her!

se denne nye side, der lige er startet op!
http://www.igroups.dk/igroup.asp?group_id=14202
skriv gerne jeres mening, hvis I synes den er god. Støt den med spændende indlæg og billeder.
God fornøjelse!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.