3tilføjet af

FCK hurra hvor i dog spiller ringe

Gab for en omgang søvnigmandsfodbold i serverer, ret faktisk er i helt til grin 😃😃😃
tilføjet af

Nå nå, rolig nu !

Vi har Sylvias ord for, at FCK har verdensklasse-spillere på holdet.
Når FCK alligevel taber 1-0 i aftes, må det være fordi PSV Eindhoven er ét af verdens aller-allerbedste klubhold, ikke ?
Hvordan er det lige, FCKs gruppes tabel ser ud❓Hvem ligger på fjerde- og sidste-pladsen ?
At Morten Olsen ikke kan se, at han burde satse landsholdet på en stamme fra FCK, det kan da kun være fordi han trænger til briller eller fordi han bare ikke vil have resultater.
[l][s][s][l]
tilføjet af

Mua ha ha ha

Nemlig - fusionsklubben spiller ad H til men det overrasker ikke nogen.....
Det er kun i deres egen lille verden de selv synes de er verdens bedste - i den rigtige verden når de ikke nogle af de store europæiske klubber til anklerne
tilføjet af

Hvad med dommerne

Har vi ikke gentagne gange fra en flittig skribent på denne chat igen og igen kunnet læse, at årsagen til at verdensklasseholdet ind imellem taber alene er på grund af dårlige dommere, der på både nationalt og internationalt plan har smedet onde rænker mod den moderne fodbolds dreamteam. Dette må så afgjort også have været tilfældet her, for med så mange spillere samlet på et hold af et format, der kun kan gøre alle andre klubber misundelige, så kan det ikke være på grund af egen indsats, men alene på grund af udefra kommende forhold, som man ikke kan kontrollere. Skam over dommerstanden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.