5tilføjet af

Stress=Radío/Reklamer

Prøv at slukke Radioen der altid står og spiller i bagrunden på dit arb eller der hjemme og læg mærke til den stilhed der sænker sig over rummet..
Vi bliver bomberderet med Reklamer indslag og masser af lyde og støj fra Radioen.. Det har man vel ikke lavet en eller flere undersøglser omkring hvilken indvirkning detter har på.. Der er rigtig meget larm og støj fra divse ligyldige Reklamer og indslag. Stop det nu og bliv mindre stresset.
tilføjet af

En ting...

...er sikkert. Det er IKKE radioen med reklamer der stresser på min arbejdsplads.
tilføjet af

Nej, men det er et godt råd

som mange kunne følge med eller uden andre afstresningsøvelser.
tilføjet af

Måske er der forskel?

Min kæreste hører radio altid. Når jeg er på besøg kører den og når vi er på ferie er jeg ved at få pip, for jeg opfatter det som støj, når jeg ikke lytter efter. Det ser ikke ud til at genere ham overhovedet...
Venlig hilsen P&C
tilføjet af

Du har ret der...

...enten bruger man radioen til at stresse af ved eller også så stresser den en:-)
Jeg tilhører også sidstnævnte kategori og ser den helst slukket det meste af tiden. Det samme med emhætten og tv'et...jeg hader, når de invaderer mit hørefelt uden at jeg har bedt om det.
Fuglesang, børn der griner og god rock genere mig derimod ikke det fjerneste at have i baggrunden *gg*.
God weekend til alle ...mee:-)
tilføjet af

Ja, Ja.....

Jeg hører meget radio, mem måske skulle du tænke over hvilke programmer du hører. De programmer, hvor to speakere prøver at overgå hinanden i totale ligegyldigheder og hulhjernet tomgangssnak er rædsomme. Der findes da heldigvis andre musikprogrammer der er til at holde ud. Nu drejer det sig jo ikke om at "holde ud", men at kunne lide det man hører, og jeg tænker ikke på klassiske musik. Men jeg giver dig ret, sluk dog for larmofonen ind i mellem, man kunne jo risikere at have noget at sige hinanden uden at skulle overdøve intetsigende smalltalk.
Hilsen gyffe
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.