8tilføjet af

stadig tyk...

Stadig gang i debatten kan jeg se :-)
Meget interessant at følge...
Til dig "Alm. fyr" så kan jeg jo kun sige, at jeg har haft andre oplevelser end dem du beskriver og jeg kan ikke genkende det du skriver. Det er da helt i orden at du har det sådan, der er skam også ting der tænder mig af...men at generalisere på den måde er da vist nok lige at overdrive. Men det viser de andre svar vist også.
Ud over det, så er det jo ikke for at forherlige det at være tyk - og det er vel heller ikke det der er essensen i det. Som MR. og Sprocket også skriver, så er det udstrålingen og selvtilliden der er dominerende, uanset om man er tyk/tynd eller slank.
Siden jeg skrev mit indlæg, har jeg da været bevidst om de signaler jeg selv udsender og må da konkludere, at det vist meget var mine egne fordomme der lå til grund for de ting jeg oplevede.
Så ja, selv om der er mange mænd/kvinder der ikke ville drømme om at indlade sig med "os der vejer for meget", så er det ikke et generelt udtryk for hele racens holdning - uanset hvad medier, "almindelige fyre" og andet oplysning dikterer.
Ha en go' dag :-)
tilføjet af

You´re right girl

Jeg ville bare lige sige at jeg vil give dig medhold i det som du skriver.....gid der bare var flere der kunne se at det ikke kun er det ydre der tæller..... Men vi må vel bare blive ved med at kæmpe.... *s*
Angel
tilføjet af

HEY FLÆSKE!

DER ER JO INGEN DER KAN LI EN TABER, VEL!
tilføjet af

ET GODT RÅD....

SÅ, SMUT NU, DEN SLANKEKUR ORDNER JO IKK SIG SELV, VEL......
tilføjet af

taber?

I så fald kan du da ikke være afholdt, din nar.
tilføjet af

SÅ! slapper vi lige af!

Er det virkelig nødvendigt at svine andre mennesker? Har du virkelig så lidt selvtillid at den eneste måde du kan hævde dig på er ved at være nedladende overfor hvad andre siger eller mener, eller den måde de ser ud på?
For så er jeg ked af at gøre opmærksom på det, men den store taber, det er sq dig selv!
Med den slags holdninger opnår du intet andet end at støde folk fra dig, så du ender med venner hvis eneste fællesskab med dig er at de heller ikke har nogen selvtillid og også er nødt til at rakke ned på andre mennesker for (kortvarigt) ikke at være så kede af at være sig selv!
Bare folk dog for f#nden ville være glade for hvem de selv er, og lade alle andre være lige så glade for at de er dem de nu engang er. På den anden side, sidste gang nogen sagde det hængte de ham op på et kors og lod ham dø.....
Find dig selv, og undlad venligst at accellerere med geologiske fragmenter når du selv residerer i et transparent domicil ;o)
/Sprocket
tilføjet af

-GNÆK-

SMUT PÅ SLANK DIT FEDE LÆS LORT AF EN BLANDING AF FLODHEST OG ELEFANT!!!
JEG HAR SMAGT DIN SOVS, OG DEN BEHØVEDE VIST IKKE LIGE DEN LITER FLØDE, DU SNEG I, VEL FLÆSKE?
VI VED JO ALLE SAMMEN GODT, AT DU ER DEN DER PERSON, SOM IKKE MÅ KOMME OP I DET GYLDNE TÅRN I TIVOLI, DA MAN FRYGTER VEJERNE SKAL KNÆKKE!!!
DU FYLDER SQ HELE INTERNETTET, SÅ FUCK NU AF!!!
tilføjet af

Spasser

hvem er det lige der er en smart-ass her......
STUPID BLOND GIRL!!!!!!!!!!!

Hast du heute ein stender mein freund????'

get a life!
tilføjet af

Æh?

For det første.... smart-ass? Sikkert. Det er du ikke den første der kalder mig. På den anden side kan jeg argumentere for mine holdninger, mens du tilsyneladende kun er i stand til at svine dem der mener noget andet, så hvem af os der er mest smart-ass..... vi lader den stå der.
For det andet er jeg hverken blond, pige eller dum. Jeg er meget mørkhåret, temmelig meget hankøn og har en IQ på omkring 140.
For det tredje: Nu er mine tyskkundskaber ikke så forfærdelig gode.... men jeg vil nok gerne modsætte mig at blive kaldt din ven...
Og endelig: I have a life... thank you very much.
Vil afslutte med at citere hustlernes seneste album: Get a life selv
/Sprocket
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.