3tilføjet af

hals problemer

Hej jeg er en mand på 22 år.
jeg har i en måneds tid haft det som om at noget sidder i venstre side af halsen lige ved starten af abamsæblet og nærmest sidder fast. Det føles som om det blokere den venstre side af halsen.
Hvis jeg forsøger at træne halsen/nakke muskler ved at rotere hovedet, fra side til side eller kigger op og alt hvad jeg kan, provokere det min hals endnu mere.
Hvis jeg føler på halsen, føltes det som om der er en slags kulde, jeg kan skubbe.
nogen der har et ggodt bud på hvad det er?
tilføjet af

det bedste

er at gå til lægen - lægen kan se, mærke hvad det er - så der får du svar og når du har mærket det i en måned er det på tide at få gjort noget ved det.
Det er helt normalt at søge hjælp, der hvor hjælpen er - vi er IKKE læger.
tilføjet af

3 ting

kan jeg komme i tanke om . candida albicans kan lave en form for betændelse i svælget/ halsen - det er der faktisk rigtig mange der lider af , det giver synkebesvær i perioder og kan næsten også forsvinde i andre perioder .
den anden er din skjoldbrusskirtel der er hævet - det er den der regulere dit stofskifte - kan give vægttab/ vægtøgning - kulde og varme påvirkninger og decideret feber .
3 ting er d. vitamin mangel den kan påvirke alle organer også i halsen - knogletræthed ,hudkløe, depression osv osv det er meget omfattende at have denne mangel - dvs manglende sollys - det er der rigtig mange der lider af på denne årstid uden at vide det .
jeg er ikke læge men har selv lidt af samme problem , derfor ved jeg dette - men gå til læge og bliv undersøgt 🙂
god bedring
tilføjet af

tak for svaret

tak for svaret
jeg har netop fået tid ved lægen:) men dine tre bud lyder alle meget troværdige. jeg havde mangel på d-vitaminer sidste år i denne periode af året, så det er ikke usansynligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.