12tilføjet af

Jeg har haft det af H..til

I nogle dage, ondt alle steder, hoste, og noget feber Osv., min far plejer at komme næsten hver dag, så jeg ringede til ham, han tog ikke tlf, så jeg ringede til min søster, hendes mand tog tlf og sagde at hun ville ringe om lidt.
10 minutter efter ringede hun, hun var på sygehuset, hun havde fået "svineinfluenza"?, kan det være det jeg også har, jeg har talt med lægen!, sagde at jeg bare skulle blive i sengen?, er det nok?, jeg drikker the og vand så man skulle tro at jeg var en fisk, har feber ligger mellem 38.5-40.0, og der har den ligget siden i går aftes, sover næsten hele tiden.
Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Det er Tryg...

der har kastet sygdom på dig 😉
Poul, du bliver nødt til at ringe til en læge. Vi kan ikke vide hvad du fejler.
tilføjet af

Til at starte med troede jeg også at det var tryg

Men så kom jeg i tanke om, om det ikke også kunne være "df" skyld?, nej pjat til side, jeg har talt med lægen i tlf, de "satanner", skal man bestille tid hos, og lige nu har min "læge" ferie, så jeg skulle ringe til en anden i "komunnen" sagde tlf. svaren.
Og der kom jeg til at tale med en "sygeplejerske", det var min søsters læge jeg ringede til, (og min gamle læge),(ellers en flink læge, men han var optaget), så sygeplejersken sagde at jeg bare skulle holde sengen.
Jeg ved ikke hvor længe der går efter at man er blevet smittet til man bliver syg af det "skidt", men min søster var hos mig man og tirsdag, og jeg blev dårlig om onsdagen, og i går gik det helt af H.. til.
Og den "behandling" jeg har fået af "læger" tidliger, den giver jeg ikke meget for, det var nærmest derfor jeg spurgde her i "debatten".
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Influenza

Hvis det er influenza, så bliv hjemme indtil du er symptom fri. Så den kan brænde ud, uden du overføre den til andre.
Og så ellers følge de her vejledninger på tv 2 hjemmeside.
Kontakt læge per telefon og ikke dukke uanmeldt op der.
Den er ikke værre end andre influenzaer, hvis du har et normalt imunforsvar og er ved almindeligt godt helbred.
http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php/id-22072690.html
tilføjet af

Tak, det var lige det jeg gerne ville høre.

Men skal jeg så holde mine 2 piger hjemme fra skolen, og min søn er hjemme på weakend fra sin skole, han må/kan ikke tillade sig at blive syg, han er først udlært om 5 uger, og sygdom er bandlyst, ?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jamen hvis du tror mere...

på f. eks. mig end på lægerne skal jeg da gerne give dig et råd.
Spis 2 bananer og en død høne (rå) læg dig i sengen i 48 timer. Hvis du derefter ikke er rask beklager jeg at måtte fortælle dig, at du har forladt denne verden.
Du har lige tid til at tegne en livsforsikring igennem f. eks. Tryg.
Det er gas Poul, men læg dig nu og se om du vågner i morgen. Gør du det er det gode tegn.
Gode bedring.
tilføjet af

Kan din kone ikke passe dig???

Har du ikke en kone som kan være hos dig.
tilføjet af

Jeg har prøvet den med

Livsforsikringen, men mit liv er så lidt værd at jeg slet ikke kan tegne en livsforsikring, ærgeligt at du først nævnte det nu, det burdte jeg havde nævnt i retten D:25/8-09. det kunne havde været "sjovt" hvis tryg var blevet tvunget til at tage mig som kunde, med en livsforsikring😃
Og hønsene ligger i fryseren, [:*(], men jeg starter så med bananerene, 😉, og har de så ikke hjulpet i morgen, så vil jeg prøve med hønen[:*(].
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jeg har en EX.kone

Men hende må du gerne få, hun skal ikke passe mig, det har jeg mit liv for kært til, og lige frem at finde en kone for at hun skal passe en fordi at man er syg, er det ikke lige lidt meget?😉.
Venlig hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Øv de konskvenser

Hvis de bliver syge, er der nok ikke så meget andet at gøre. Man er ikke mange sure sild værd med en gedign influenza.
Men brug disse råd fra sst.dk
Influenza smitter gennem små dråber fra hoste, nys og lignende. Virus kan også sætte sig og overføre smitte fra overflader som dørhåndtag eller lignende. Hvis du vil undgå at blive smittet og undgå at smitte andre, skal du derfor:
Undgå tæt kontakt med personer, som du ved er syge.
Bliv hjemme fra arbejde, skole eller lignende, hvis du er syg.
Undgå at hoste og nyse i din håndflade. Brug i stedet dit ærme eller et en-gangs-lommetørklæde.
Vask ofte dine hænder med sæbe – især, hvis du hoster og nyser. Det nedsætter risikoen for, at du smitter andre og at du selv bliver smittet.
Undgå at røre ved dine øjne, din næse eller din mund. Så nedsætter du risikoen for at blive smittet, selvom du skulle have fået smitte på hænderne.

God bedring der i lune hjem.😉[l]
tilføjet af

Du er ikke helt tosset

Bananer er en af de ting man kan holde i sig når man er mavesyg.
Men hønen (eller unghanen) skal koges, en kraftig hønsekødssuppe er et godt gammelt husråd, men hjemmelavet, den fortyndede fra dybfrostdisken er alt for tynd.
tilføjet af

NU har jeg ÆDT hønen, men så!

Kom min far med et bedre råd?, han sagde at det var et GL. råd fra "jylland", man skulle (og nu bliver det svært, men forstå mig lige, jeg er i "behandlingen"), gå på apoteket og bede om noget "propolig" eller sådanne noget!?, i den retning!🙂, efter at man har fået det, så går man hen og køber "2" og det er vigtigt at man køber "2" flasker BRANDEVIN, (forklaring følger, eller også giver den sig selv senere), nu ved jeg godt at det er en LANG tur, men man får det straks bedre, så snart at man er i "behandling".
Nå men!, nu er du så kommet hjem med 2 flasker BRANDEVIN, og noget "propolig"( fra apoteket), også begynder det sværer, tålmodighed!, ("forklaring følger"), man tager så og skruger forsigtigt proppen af "brandevinen" og kommer noget "propolig" i flasken, NÆH NÆHE, ikke smage endnu,FY skamme, "tålmodighed" lønner sig", men proppen er så kommet af!, så kommer man noget af "propoligen" i flasken, og skruger STRAKS proppen på igen, på begge flasker.
Så SKAL man lægge dem på radiatoren i 2-4 dage!, 2-4 dage, jeg tror at ham der har fundet på den ide er ondsvag, men OK "2" flasker, så efter 15 minutter kan man vel godt lige "smage" om det hjælper?, havde man det ikke af H.... Til så får man det, det smager af H...til, men så (tålmodigheden), man vendter så 15 minutter også smager man igen?, nu kan man straks smage at det smager bedre???.
Efter et stykke tid har man det straks meget bedre, (eller også er man bare ligeglad med det hele), men pludseligt er den første flaske TOM, og man er selv FULD, man sover straks meget bedre"( man er bevistløs)", men så om morgenen dagen efter, så er det at den næste flaske skal gøre sin ret, (det bulre og brager i hovedet på èn), men så skal "kuren" bare gentages, og inden man ved af det?, så er influenzaen væk.
Min farfar sagde ikke noget om at man så straks skulle kontakte AA?, men er det en længerene varige "sygdom", ????, ja så ved jeg ikke rigtigt?, jeg syndtes selv at jeg i meget lang tid har haft en "kriller hoste", måske en "lille influenza", bedre at forebygge end at helbrede!, jeg tager lige lidt "medicin", vi høres ved når jeg er blevet ædr/jeg mener RASK.
Mange Hilsner Poul Jørgensen
tilføjet af

Så er den "skid" slået ?.

Hvis det var det hele!, så fatter jeg ikke at nogle dør af det?, 2 døgn i sengen med feber Osv!, også var den ovre!, så nu er jeg "normal" igen, (altså hvis jeg var det før).
Noget træt men oppe igen, nu skal jeg bare havde indhendet det jeg ikke har fået lavet, og nej !, det er uden tømmermænd, jeg nåede ikke til kuren selv, men jeg var tæt på at vælge den, jeg tror det eneste der holdte mig tilbage var frygten for tømmermændene.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen og tak for hjælpen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.