4tilføjet af

Kender du det?

Hej!
Jeg er en ensom sjæl, ja. Jeg har da venner og familie, men de har travlt med deres eget liv konstant. Og når mine venner og jeg endelig skal ses er det bare med byture og deres underlige venner, der overdøver hinanden, og som jeg intet har til fælles med.
Jeg er meget genert og som sagt ensom. Det gør helt ondt ind i mellem.
Af denne debat-gruppe fremgår det tydeligt at jeg ikke er den eneste! Er det ikke utroligt? I vores verden med velstand og "overskud" er der så mange mennesker der føler sig udenfor af en eller anden grund... Måske har de ingen venner, eller også har de venner som jeg, som de bare ikke ses så meget med, eller måske af og til føler, er helt i en anden verden. Med fester og kærester og venner en masse.
Jeg forsøger virkelig at opretholde kontakt, men nogle gange gør det ondt at høre dem omkring mig snakke om deres mange venner de ses med og deres kærester og alt de spændende ting de oplever. Og jeg har ikke noget rigtigt at fortælle.
Der er ingen "Ventilen" eller lignende grupper for ensomme i nærheden af mig.
Så derfor vil jeg gerne her høre om der er nogen der kender til dette? At sidde og føle sig normal og dog ikke helt, fordi byture og store larmende forsamlinger bare ikke er ens kop te?
Jeg ville gerne have en slags "penneven" som måske kender til det. En SERIØS person, ikke til at sidde og ynke med, men som kender til problemet og hvor vi kunne diskutere det. Måske også for ikke at føle sig helt alene om situationen. Lyder det som noget? Så håber jeg du vil oplyse din email-adresse...
Den ensomme.
tilføjet af

Prøv her

http://www.ensomung.dk/

Måske du kan finde en der:)
Den skulle være en rigtig god side:)
tilføjet af

Yep!

Kender det godt. Syntes ogsaa at alle omkring mig har det skaegt og gaar i byen og har tonsvis af venner.
Men har gjort op med mig selv, at de faa venner jeg har virkelig betyder noget for mig. Uheldigvis bor de langt vaek og derfor sidder jeg ogsaa lidt som Palle Alene i Verden!
tilføjet af

jeg har kun en...

som jeg taler i telefon med ca en gang om ugen, han bor kun ca 20minutters gang fra mig, men alligevel ses vi kun ca een gang om måneden,- og ikke mere!...trist.. men sandt...udover min ven som jeg er glad for at jeg har, er der kun min mor som jeg hygger, og spiser aftensmad sammen med...men det ville virkelig være dejligt at ha´ et par venner så man kunne ta´ en bytur i ny og næ, for min ven vil ikke på ´´scoretur´ med mig, det vil han helst på egen hånd, hvilke jeg ikke heeelt forstår, for egentlig er det vel meget normalt at to fyre ta´r ud sammen!? Så min eneste chance for at finde en pige i byen er på egen hånd,- ikke særligt fedt, når man ikke er den mest udadvendte person! Jeg har også været på Ensomung.dk uden noget resultat...brugerne er meget passive desværre...hmm finder jeg nogensinde en kæreste...?
tilføjet af

Den der søger....

..skal finde. Tror bare det er vigtigt man ikke virker desperat. Det er ihvertfald min egen erfaring. Pigerne kan "lugte" på lang afstand hvis du er desperat. Hvis du går i byen med tanke på, NU skal jeg score, så vil jeg næsten godt vædde med du ikke gør det. Prøv i stedet og vende tanken, jeg går i byen for at hygge mig, drikke osv, ikke for at score, skide værre med de tøser. Det sker måske ikke noget de første par gange, men på et tidspunkt, så vil det med garanti virke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.