3tilføjet af

Sover konsekvent over mig!

Landet ligger sådan at jeg det sidste halve år har haft maneg problemer, forårsaget af at jeg konsekvent sover over mig. Det er fuldstædnig ligegyldigt hvad tid jeg går i seng og skal op. Typisk er jeg i seng mellem kl. 24 og kl. 01 og skal op mellem 7 og 8. Problemet er at jeg så sent som i dag, først vågnede kl. 10. Jeg vågnede af at en af mine kammerater for anden gang ringede til mig. Kunne så se at han havde ringet en gang før og jeg har sovet fra tre vækkeure.
Det er ikke første gang det er sket. Jeg synes jeg har prøvet alt muligt mærkeligt. Sat 4 vækkeure rundt omkring og sat dem til at ringe med 10-15 mins interval, så jeg blev nødt til at stå op og slukke dem. Jeg kan ikke huske at jeg har slukket nogle af dem men vågnede tit og ofte 1-1½ time efter det sidste vækkeur ringer og kan i hvert fald konstatere at 2 af vækkurene har haft ringet i en time eller lignende.
Jeg tænkte først at det måske var fordi ejg fik for lidt søvn, så prøvede en periode at gå i seng senest kl. 22 og så have vækkeuret sat til kl. 8. Så snakker vi 10 tiemrs søvn, men jeg sover stadigvæk over mig. Høre stadigvæk ikke vækkeurene.
Ja, jeg har checket min hørelse og den fejler intet :P
Det skal lige siges at jeg har et meget højt stofskite, men jeg ved ikek om det har noget med det at gøre.
Jeg er bare ved at blive idiot af at jeg ALTID sover over mig og jeg er løbet tør for idéer til hvad jeg skal gøre for at jeg ikke sover over mig. Har ikke sindssygt meget lyst til at involvere andre mennesker, som i at de ringer og vækker mig om morgenen (eller prøver på det) da jeg er 24 og synes det er mega pinligt at ejg har det problem.
Håber der er nogen der har nogle forslag til hvad jeg skal gøre.
/Syvsoveren
tilføjet af

Hvis du vil have en løsning

Så skal du tage til din praktiserende læge, der
kan lave en henvisning til dig.
Hvis du tager medicin, så læs denne artikel:
http://www.outsideren.dk/2009/04/26/kan-man-sove-for-meget/
tilføjet af

hej. jeg ville prøve at vågne ved 4 - 5 tiden

om morgenen og måske en siesta i løbet af dagen. evt i seng tidligere. tror det er mere grundlæggende naturligt at vågne med hønsene, men der er nok nogle der er uenige. det skal nok prøves et par mdr og er lidt svært. øvelse gir mester.
tilføjet af

Lyder som min eks

Hvis du finder ud af noget, så sig endelig til🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.