24tilføjet af

SOULMATE ??

Jeg er en pige først i tyverne der gerne vile høre jer om noget ... -Tror I på at der findes "den eneste ene", for alle derude?? En som man virkelig føler man hører sammen med, en soulmate?
Jeg føler virkelig jeg har mødt min ... jeg føler noget helt specielt når han er i nærheden ...
En fantastisk følelse, som dog bliver mindre fantastisk når jeg tænker på at han har en kæreste, men de har været sammen fra længe før jeg mødte ham... så det er et spørgsmål om, om de bliver sammen ... Jeg har været sammen med ham én gang ...
(og jeg gider ikke høre kommentarer om at jeg skulle skamme mig fordi han har kæreste osv, for alt det ved jeg godt, men jeg lod lige mine følelser styre mig i stedet for fornuften).
Jeg er rigtig dårlig til at vise hvad jeg føler for ham, og jeg ved ikke om jeg bare skal give los og gøre hvad jeg kan for at få "fat i ham" eller jeg skal trække mig, og derved aldrig finde ud af om det virkelig skulle have været "os" ... ??? Hjælp!!!
Han må jo også kunne mærke at der er noget særligt imellem os ...
tilføjet af

og dog

Hvad hvis de to omtalte allerede er soulmates?
tilføjet af

Tvivl

Jeg går ud fra du mener om ham og hans kæreste er soulmates ... der er mange ting i deres forhold jeg vil mene peger på at det er de ikke ... -der er forskel på at have det rigtig godt sammen og så være soulmates - hvis du forstår ...
tilføjet af

Jeg tror...

Hej med dig.
Eftersom min kæreste for kort tid siden gjorde det forbi med mig, har jeg lige nu svært ved at tro at der findes den eneste ene for os alle. Men sådan har alle det vel efter brud med den man troede var den eneste ene.
Men et eller andet sted burde HAN jo være. Bare et eller andet sted. Her eller måske på den anden side af jorden. Hvis man venter længe nok, dukker han nok op en dag.
Mange hilsner Mig...
tilføjet af

lad ham dog være, dummie

han har sit, så hold dig væk. Eller sælger du dig selv for stanglakrids?? Ydmyger du dig selv helt bevidst?
Hvor billig er du? Måske helt gratis?
tilføjet af

abehjerner!

men jeg lod lige mine følelser styre mig i stedet for fornuften....
og det gjorde han sikkert også bare
så er vi helt dernede, hvor er du primitiv
tilføjet af

Ih, hvor skønt.....

-når folk virkelig viser én respekt og tager ens holdninger og problemer alvorligt i stedet for at svine til ... skønt!!
tilføjet af

gå efter ham

så synes jeg selvfølgelig du skal gå efter personen. Begær er svært at give efter for. Når man kan, har man nok fundet sin 'soulmate'.
tilføjet af

Jamen du skriver da selv

om at du skulle skamme sig. Og det skulle han da også.
Hvad får dig til at tro, at du kan holde ham, når hans nuværende kæreste ikke betyder mere for ham❓Hvorfor skulle du så kunne ?
tilføjet af

Jeg siger ikke ...

at jeg kan holde på ham, hvsi det skulle komme dertil, jeg siger at har utroligt stærke følelser for ham, og jeg kan mærke at kemien bare passer ...
tilføjet af

ja!!*S*

-Når du føler som du gør må du da selvfølgelig følge din intuition!!!---Det er nemlig slet ikke alle her i livet der vil opleve den eneste ene.........Men vær forsigtig med dine metoder så det ikke ender i en slags intriger.......det blir nok ikke helt let..og kræver tålmodighed...:-)
Nå, jeg håber du får nogle ordentlige svar fra nogle andre herinde der har stået i samme situation
Mvn H
tilføjet af

Tak :o)

Tak for dit svar ... jeg er lige nøjagtig i den situation nu at jeg går meget langsomt frem, føler mig meget frem, og håber på at alt sker ved et trylleslag, hehe *s*
For jeg ved at jeg skal gå forsigtigt til værks ...
-> det er rart at der er nogen der gider svare ordentligt! :o)
tak til dig..
tilføjet af

Forelskelse

hmm, hoppede lige i med begge ben, da jeg så overskriften, fordi jeg troede, det igen igen handlede om Sol's Soulmate. Gad vide om jeg bliver den eneste? ;O)
Tror JEG på en soulmate? Ja jo, på en måde gør jeg, men ikke ud fra devisen, at det er en person, der bare passer kun til mig, og at vi genfødes i liv efter liv med det ene formål for øje at finde hinanden.
Jeg tror heller ikke, at vi kan finde kun een soulmate i livet. Faktisk tror jeg, der er rigtig mange, der vil passe til os, som en handske passer til en hånd. Nu kan handsker jo bare være en meget indviklet ting at anskaffe sig, netop grundet pasformen m.m.
Måske er handskens fingre lidt for lange og vil altid hænge og daske. Måske strammer de bare lidt, så tiden og brugen kan få dem til at tilpasse sig fingrenes form.
Måske er handsken en anelse for kold, når vinteren rigtig slår til, og man må tage en handske mere i brug for at få varmen. Måske er den en anelse for varm, og man har ikke lyst at gå så meget med den, også fordi den hæmmer fingrenes bevægelsesfrihed.
Måske passer den perfekt i størrelsen, men er lavet af materiale, der ikke rigtig tillader huden at ånde. Måske passer dens materiale perfekt til ens hudtype, men bare ikke helt i størrelsen.
Måske er handsken købt for dyrt, i forhold til hvad man får ud af dens varme. Måske kunne man have købt en billigere handske, der i kvalitet er nøjagtig lige så god, men bare ikke har det rette mærke og modelook.
Måske er det slet ikke en ny handske, men en secondhand. Måske købt i en genbrug og fuldt ud stadig på højde med en nyindkøbt, fordi de egenskaber vi værdsætter er lige så forskellige som vi selv er. Eller også bærer den præg af den tidligere ejer og vil aldrig helt passe til ens hånd, fordi den er formet allerede af en anden.
Måske er man heldig at falde over lige netop drømmehandsken og få fat i den. Måske får man øje på den på hånden af en anden, men det var den eneste af slagsen, så man kan ikke købe en anden magen til, lige som den anden ejer ikke vil af med sine.
Måske finder man med tiden en handske, der passer på langt de fleste punkter, men glemmer at værdsætte den, fordi man kun kan tænke på den drømmehandske, man så en anden have på i toget.
Måske skal man prøve en pokkers masse handsker for at finde den rette. OG måske finder man ud af, at den rette handske nok skal dukke op i gadebilledet af sig selv en skønne dag, når det er rette tid, lejlighed og til en pris, der er til og værd at betale. Drømmehandsken, der selv som gammel og slidt vil føles helt perfekt.
Sorry, tror der gik lidt handske-vanvid i det hele, men håber du forstår meningen alligevel.
Håber du løser dit dilemma. God vind fremover.
Knus D.
tilføjet af

Kanon sammenligning...

Hej decibell.
Må sige, at jeg blev noget overrasket over din sammenligning. Men forstår dig fuldt ud. Det kan nærmest ikke beskrives bedre. Giver dig 100 % ret.
Mig...
tilføjet af

Yes my boys !

Du kan bare det der med metaforer.
Sikken et indlæg :-)
tilføjet af

Soulmate

Jeg tror absolut ikke på, at man har en soulmate. Tanken om den forudbestemte partner forekommer mig ganske grinagtig og helt forkert. Det er resultatet af en forældet romantisk opfattelse, der er opstået i den vestlige verden. Jeg kan næsten skrive en hel roman om dette emne, da jeg tidligere har diskuteret det heftigt, men kort sagt så har det ingen reel basis i virkeligheden. Gem blot Hollywoodfilmene væk og åben øjnene.
En anden ting er, at du roser den eneste person som opfordrer dig til at følge dine følelser. Man kunne for så vidt lige så godt stå og argumentere til en dør. Du har åbenbart allerede truffet din beslutning og håber kun på at få "lovliggjort" din handling ved at få andres støtte.
Jeg kan kun sige, at jeg finder det forkasteligt, at du går ind som 3. person i et forhold. Hvis han vil være sammen med dig, så skulle han have slået op med hans kæreste først. Det er hverken respektfuld eller fair overfor hende. Desuden oplever man ofte, at en person har sidespring for siden hen at blive hos kæresten eller konen. Hvis du endelig beslutter at gøre noget, så stil et ultimatum om dig eller hende.
tilføjet af

Ros

Jeg roser den person som kommer med en mening der er værd at høre på.. jeg skrev ikke det indlæg for at blive svinet til, selvom jeg heller ikke skrev det for at få "godkendt" min handling ...
Jeg skal egentlig ikke retfærdiggøre noget som helts overfor hverken dig eller andre, men vil alligevel gerne understrege, at jeg sandelig da har tænkt mig at få ham til at vælge ... jeg vil ikke gå ind og være 3. hjul ... jeg vil have ham for mig selv, eller ikke...
tilføjet af

Der skal være plads til drømme

Jeg tror på at alle har en soulmate! Jeg tror jeg har fundet min. Men det at man har fundet sin soulmate betyder jo ikke nødvendigvis at det hele så pludselig bliver let. Der vil stadig være problemer, måske finder man slet ikke sammen. Jeg er heldigvis sammen med min nu, men der skulle også gå 19 år inden vi fandt sammen. Jeg skulle prøve mig selv og mine grænser af, hvilket jeg tror var rigtig godt, for det betyder at jeg nu er klar til at være sammen med ham og falde til ro og få en familie. I er måske slet ikke færdige med at afprøve grænser. Jeg tror på at hvis det virkelig er meningen at to personer skal være sammen, så skal de nok ske, måske bare på det mindst perfekte tidspunkt (jeg kom sammen med en anden da det endelig gik op for mig at jeg skulle være sammen med min nuværende kæreste, så der er håb forude for dig *s*)
tilføjet af

et rigtigt godt svar!

så rigtigt, så velskrevet, tak
tilføjet af

Ehm...

Ja, jeg tror på den eneste ene.. Jeg ved godt jeg ikke er særlig gammel, men jeg tror faktisk jeg har fundet min.. Ligesom jeg har skrevet i det indlæg jeg har her inde..
Det med kommentare.. Hvis du skulle skamme dig, så skulle han da også.. Det er da ham, der har en kæreste.. Det er ham der er utro.. Ikke dig.. Jeg syntes faktisk ikke du skal tænke så meget over det.. Bare være glad for du har været sammen med ham, for det er jo normalt et tegn på, han har følelser for dig..
:) Jeg kan godt se det er svært ikke at tænke på det, men man kan altid prøve..
Jeg har fx en veninde, som har været ude for det samme, som også var sammen med ham, hun godt kunne li, og han havde også kæreste på.. Men nu er han singel.. Nok fordi han havde følelser for hende.. Det havde han nemlig fortalt hende, op til flere gange.. Nu venter hun bare på, han kommer over hende X'en, for så er det hendes tur.. Heh..
:).. Hold modet oppe..
tilføjet af

Dem skaber man selv...

Om der findes en soulmate er svært at sige. Jeg har fundet min :-) Men det kræver ligesom at man selv er indstillet på at give lige så meget som man forventer at få igen.
Jeg mødte min kæreste for 3 år siden, og vi kan stadig ikke undvære hinanden - har faktisk kun være vær fra hinanden en enkelt weekend - det var hårdt! *S*
Jeg har MANGE gange haft den følelse af at have fundet den rette, men som oftest går det over... Bare ikke denne gang :-)
Du skal passe på at du ikke forblindes af begær og forelskelse. En soulmate er for mig mere end bare en kærester! Det er venskab på højt plan, sex, ømhed, tryghed, diskussioner, hygge og stort set alt hvad man har brug for i livet.
Jeg tror at man kan finde mange soulmates her i livet, men hvis det kun en selv, der føler det, så virker det ikke i længden.
En soulmate skaber man selv ved at give hvad man har og så håbe på at modtageren også er indstillet på det samme.
Knus
/Indoora
tilføjet af

lige nøjagtig

Sådan har jeg det lige nøjagtig ... det er det hele der bare klikker ... jeg har lyst til at være sammen med ham, jeg bliver glad bare jeg ser ham, vi snakker super godt sammen om ALT og jeg har fortalt ham ting ingen andre ved ... jeg kan mærke at der bare er noget andet end "de andre" gange jeg har været forelsket/forblændet ...
tilføjet af

Sådan en som mig

Kunne alle piger godt have brug for..en rigtig trøster når det går skidt og en der kan uddele spark når det er det man har brug for.
Mit alias fortælle mere en 1000 ord og det passer præcis på min person.
tilføjet af

mange match

Jeg tror at vi i denne verden kan finde mange gode match.Men at uanset hvad vi vælger, skal der arbejdes på et forhold.Selvom du lige her og nu svæver på en lyserrød sky.Er det ikke sikkert det fortsætter.Jo det gør det selvfølgelig, hvis du lægger din energi i det og han også er med på det.
tilføjet af

Tak ;O)

Alle tre...!
Knus D.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.