2tilføjet af

Sommertogt slut.Kun 8 dage

Så sluttede sommertogtet for fredrik og mary.
Sølle 8 dage.De for en fed hyre pr måned,og så viser de sig kun ude i samfundet sølle 8 dage.
Det betaler vi danskere skat til,hvorherrebevares.
Nej,det kongehus giver jeg ikke meget for.
tilføjet af

Rolig nu Wilhelm

Der findes sgu mange andre og mere latterlige ting du/vi betaler skat til.. Hvad med den kaempe offentlige sektor, hvor en stor del ikke laver andet end at kloe sig selv bag oerene..
Har du nogen sinde taenkt paa hvor stor en procentdel af dine skattekroner der gaar til at betale skat.. vi har et system der er saa indviklet at selv de ansatte i told og skat ikke kan finde ud af det.. Taenk hvis alle nu bare betalte 30 % i skat ingen fradrag eller noget.. saa kunne 2 mand klare opgaven med at taelle det sammen og resten af de ansatte kunne faa noget fornuftigt arbejde der kunne skabe et positivt BNP
Jeg maa nok erkende at jeg synes den forholdsvis lille portion vi giver til kongehuset er ret godt givet ud!
tilføjet af

Enig!

Ja det er flot især at en udenlandsk, tidligere borgerlig kvinde kommer her til landet som prinsesse Mary. Som ikke har betalt skat og hendes forældre ej heller, men prinsen skal da have sin kærlighed uanset hvor det er i verden, imens der køres hård udlændinge politik hvor almindelige danskere ikke altid kan få asyl til en udenlandsk partner, og asylansøgere går under jorden.
Prinsesse Mary bliver populær på no time fordi hun smiler, vinker, klippede en snor over ved rejse i Grønland (det var hendes første job, jeg har prøvet det er meget meget svært at klippe sådan en snor lige over)
Mange danskere jubler og synes det er bare så fantastisk, at betale til eks. et kronprinsepar der får 14.000.000 i apanage (apanage til tjernere, hofdamer, mad (nok ikke frikadeller og persillesovs så tit)heste, reperation af slotte m.m.) og fester i flere byer, det kongelige bryllup løb jo op i mange mange penge, det synes danskere er fedt.
Hvorfor danskere synes det er fedt at juble over et kongehus der lever i luxus er fordi danskere tror jeg ikke har så meget at være stolte over ellers, har en trist og grå hverdag, , især med den regering vi har nu, hvor demokratiet nu laver store skel socialt og økonomisk, og især at danskere godt kan lide at være ydmyge.
Hvordan kan en udenlandsk borgerlig kvinde repræsentere Danmark som prinsesse hun ser jo kun Danmark fra eks. en karet, luxusrejser, en balkon fra et slot og hvad hendes prins fortæller. Prinsessen vil jo aldrig have en grunderfaring som at have levet her igennem bla. opvækst som dansker.
Jeg synes de kongelige skulle følge regler og love som at enten gifte sig royalt/adeligt eller med en dansk kvinde hvor evt. danske forældre havde betalt skat til staten og hende selv.
Ja man siger jo at kongehuset repræsentere Danmark og der kommer penge ind i statskassen via turisme m.m. via den kongelige repræsentation, men det koster jo noget med mange kongelige rejser og den apanage de får.
Så er det vist ikke længere populært at udtale meninger imod kongehuset for der er ingen oppositon politisk der siger deres mening og debatter i aviser, andet end at flertallet går efter at kongehuset er Danmarks stolthed!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.