4tilføjet af

hvem ved hvad ?

sidder lige og læser lidt på nettet og falder over alle mulige sider med at købe bolig nu - men ingen tænker på at ejendommene stadig er for dyre .
indrømmet mange mennesker der sælger nu , sælger med tab, men omvendt de har jo bare købt for dyrt eller❓
kan det virkelig være rigtigt at fordi renterne bliver lavere at husene bliver dyrere❓
der er da ingen logik i denne del❓det er da lækkert at renten går ned , men det bliver ejendommene jo ikke bedre af ??
synes vi har en underlig indstilling til ejendomsmarkedet .
det skal dog siges at jeg selv har nydt godt af det da jeg netop har solgt mit hus med et lille overskud , men det gør ikke at jeg har en anden indstilling til tingene❓
personligt gider jeg ikke at eje igen , men for kort tid siden var jeg med en ven ude og se et hus han var int i - alt skullle rives ud af huset - gulve .vinduer- badeværelse og køkken bare for at blive brugbart igen , pris ( og så på landet ) 1.800000 kr og mægleren var ovenikøbet stolt over den lave pris 😮 og med små 500.000 kr kunne det blive ok .
men så var det jo godt med lave renter ( øh hvad har det med husets tilstand at gøre❓)
håber alle mennesker kan holde skindet på næsen også ved en evt ny regering med skattestigninger, men personligt synes jeg at boligerne i dk er alt for dyre ... hvad mener i ?
tilføjet af

link

tilføjet af

Enig

Som der står i artiklen "billige villaer til 3-4 millioner" - de må da have trådt i deres kønsdele. Alt er selvfølgeligt relativt, men journalisten (en af de sædvanlig håbløse) glemmer lige at udgangspunktet er at husene stadig er 25% for dyre, så prisfaldet er ikke noget at falde på halen for. De skal meget længere ned endnu, før "man skal slå til".
tilføjet af

Ja vi lider stadig af boligboblen

Kun folk, der har været ejere UNDER boligboblen fra 2000-2007 kan tale om at en villig til 3-4 mio. er billig. For en lejer uden penge på lommen er sådan et hus ikke til at komme i nærheden af.
Vi har de sidste par år også set på huse i 1.6-1.8 mio i Århusområdet, men fællesnævneren for dem alle, har været, at det har været usle tomter, der stort set har skullet bygges op på ny. Selv hvis man tager højde for realprisudviklingen, så kunne alm. lejere godt købe sig til et bedre parcelhus i starten af årtusindeskiftet.
De tider er desværre ovre.
tilføjet af

Køb et træhus fra Bauhaus for under 50.000 kr.

Så bor man godt og hyggeligt,
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.