17tilføjet af

snart gravid??

Hejsa...
Jeg ville høre om ikke der findes en måde som kan gøre at man bliver hurtigere gravid???
Jeg fik at vide af en veninde at man i hvertfald ikke skal fokusere så meget på det, men det er jo svært når man nu engang ønsker at blive gravid. Jeg har også hørt at det skulle hjælpe at lægge en pude under numsen efter hvert samlege (men det er vidst overtro)Det er gået 3 mdr siden jeg smed p-pillerne, men hvor kang tid går der ca. før det kunne gå hen og give gevinst???
hilsen Anonym
tilføjet af

Rolig nu

Hejsa.....
Ja, tro mig hvor kan jeg følge dig. Jeg smed pillerne i feb. 2003 og der er stadig ikke gevinst. Jeg er dog langt fra desperat, da det tog os 1½ at blive gravid med vores 1. barn. Så slå koldt vand i blodet, det skal nok komme. Brug tiden på at nyde jeres tosomhed.....den kommer i nok til at savne på en eller anden måde....Nyd også at I kan sove hele natten og sove længe om søndagen. Om et års tid eller to kan det jo risikere at være slut med det!
Derudover tror jeg på at øvelse gør mester, så det gør jo ikke noget, at det kommer til at tage et par måneder extra, vel!!??
Uanset hvad, må I have held og lykke....
tilføjet af

tak...

Hej Bimmer!
ja det er jo svært at vente når man nu så inderligt ønsker at blive gravid....men tiden skal også nok komme til os :o)
I må også have held og lykke med jeres ønske om barn nummer to.
hilsen Anonym
tilføjet af

Hmmm Bimmer...

Det vil jeg nu ikke sige, nu har jeg ventet og ventet i 3 år... Prøvet alle de der små husråd der er, men ingen gevinst... Og jeg kan godt følge hende i at det er SÅÅÅ træls at vente og vente...
tilføjet af

Kan jeg være gravid???

Hejsa jeg er en pige på 26..
Jeg har de mest almindelige tegn på en graviditet med ømme bryser kvalme og ja hvad der nu ellers hører til..Jeg har prøvet at tage en graviditets test men den viste ikke noget?? Kan jeg godt være garvid alligevel selv om testen ikke viste noget??
Det skal lige siges jeg brændende ønsker mig et barn så jeg ved ikke om det hele er ren indbildning..
Hilsen den Tvivlsomme..
tilføjet af

Ja, det kan du godt.

Hej Tvivlsomme.
Man kan godt være gravid selvom man i første omgang ikke kan se noget på en test.
For at ens resultat kan aflæses på en test, skal man have over et vist antal graviditetshormon i kroppen. Har man ikke det endnu viser testen ingenting. Det tal vokser støt i starten og man kan derfor ikke altid aflæse et resultat før man er ca. 6-7 uger henne. Nogen gange går der lidt længere tid.
Du skal lige tænke på at den første uge alene, går med at sædcellen skal rejse gennem livmoderen for at finde ægget. Selvom man i realiteten ikke er gravid endnu, tæller det stadig med. Derfor lyder det måske umiddelbart af meget, men det er det faktisk ikke.
Husk på at man i starten af sin graviditet skal være særlig opmærksom på ikke at fylde sig selv med alt mulig møj. Spis derfor ekstra fiskeolie, multivitaminer, folinsyre og hold dig fra kaffe, cola, smøger osv. Grunden til det er, at barnets organer bliver dannet i starten og kan tage skade af for meget "gift". Usund kost har utrolig stor betydning for hvor let man bliver gravid og for at man derefter ikke udskyder det befrugtede æg.
Held og lykke med det.
Hvis du har spørgsmål vedr. hvordan man lettere bliver gravid er du velkommen til at spørge. Jeg læser til biopat og ved derfor en masse om hvilke vitaminer osv. der kan hjælpe på det.
Mvh. En Kvinde

tilføjet af

Gode tip

Hej med dig.
Jeg har nogle gode tip, men skriv lige til mig først så jeg ved at du læser min besked. Jeg kan se det er lang tid siden du har været inde og skrive.
Jeg læser til biopat og har gode forslag til hvilke vitaminer osv du kan tage for at gøre processen lettere.
Desuden er der også noget at gøre, for at få din hormonbalance i orden igen efter indtag af p-piller. Der kan jo normalt gå op til et år efter man har taget dem, hvor det kan være svært at blive gravid.

Mvh. En Kvinde
tilføjet af

til Kvinden

Hejsa! Tænkte på om ikke du havde en email som jeg måtte skrive til med forskellige spørgsmål angående graviditet??
hilsen Anonym
tilføjet af

Graviditetstip

Det er såre enkelt!
Gå på apoteket og køb nogle stiks til at kunne se (efter samme princip som en graviditetstest) om du har ægløsning - og så bare klø på!
Uanset vitaminer eller puder, så kan man kun blive gravid når man har ægløsning - en eneste gang hver måned!
Venligst Kapha
tilføjet af

Hej Anonyme

Hej Anonyme
Du må undskylde jeg ikke har skrevet tilbage før, jeg glemte helt jeg havde skrevet her tidligere. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål, men jeg er ikke meget for at udlevere min personlige email adresse, så spørg på Sol.
Jeg skal nok svare hurtigere næste gang.
Vi snakkes... måske..!!!
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

tips

Hej Kvinde!
Det er okay med mail adr. det kan jeg egentlig godt forstå. Tja det er stadig ikke lykkedes med at blive gravid, men det tager åbenbart tid. Men jeg vil meget gerne høre hvad det er for npgle tips som du har til mig som evt. kunne hjælpe. Og jeg ville lige vide om det er noget du eller nogen du kender har haft succes med.
hilsen Anonym
tilføjet af

Hjælp til Anonyme

Hej med dig.
Til at starte med må jeg lige sige at der er rigtig mange ting der kan gøre det svært for en at blive gravid. Cola, smøger, kaffe og andre usunde ting. Det er selvfølgelig svært at lade sådanne ting helt være, men det er en stor hjælp at skære ned på nydelses midlerne.
Desuden er det vigtig at man ikke har alle mulige svampe infektioner i kroppen. Har man det børe man udrense og få dem væk. Det kan nemlig også gøre det svært.
Sidst men ikke mindst skal man helst have et velfungerende hormon system og spise en masse vitaminer.
Har man urelmæssig mens. er det en god idé at regulere den ved hjælp af forskellige hjælpemidler. Det kan nemlig også gøre det meget svært at blive gravid.
Nogle kosttilskud som er et must er nogle vitaminer der hedder Baby-Me-Now. De giver dig alle de vitaminer du har brug for når du ønsker at blive gravid, så som ekstra folinsyre, jern osv.. Derudover kan du tage nogle piller der hedder Vitex, de er rigtig gode for unge kvinder der ønsker graviditet. En sidste ting der er meget vigtigt er fiskeolie. Spis evt. EPA-GLA da de er nogle af de bedste på markedet.
Hvis du har lyst så skriv nogle af de sygdomme du tidligere har haft og har nu, på den måde kan jeg bedre fortælle dig hvad du skal gøre.
Jeg er snart uddannet biopat, så skriv endelig.
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

tak for dine tips

Hejsa!
Jeg vil lige starte med at sige at hverken min kæreste eller jeg ryger. Jeg drikker ingen kaffe og lever nogenlunde sundt, jeg tænker ihvertfald meget på kosten. Så vidt jeg ved har jeg ingen infektioner haft.
Jeg er startet for en del måneder siden med at tage Gravitamin som jeg fik at vide at jeg skulle gøre.Min menses er meget regelmæssig, der går faktisk 26 dage i hver cyklus (inkl. menses perioden) De piller du snakker om BabyMeNow er de de samme som Gravitamin??
Jeg skal efter planen have min menses om ca. 6 dage så jeg håber det bliver væk denne gang :o)
hilsen Anonym
tilføjet af

Selv tak!!!

Hej igen.
Jeg har undersøgt det med Gravitamin (GV) og BabyMeNow (BMN). Der er klart flere vitaminer i BMN end i GV. Og så er der også en masse mineraler og urter i BMN som ikke findes i de andre overhovedet. Så jeg vil helt klart foreslå dig at spise de andre. De er desuden også fri for gær, gluten og lactose hvilket er en god ting.
Den anbefalede dosis skal man også tage med gran salt, for rigtig meget tyder på at det slet ikke er nok. Der er nemlig ikke taget hensyn til at stortset ingen danskere spiser udelukkende økologisk (der findes flere vitaminer) og at de bortset fra det heller ikke indtager store mængder grøntsager. Så bare spis 2 af dem 2-3 gange dagligt. Jeg gør det selv, og der er ingen fare ved at gøre det.
Husk også at spise masser af fiskeolie tabletter. Det er vigtigt både for optagelsen af de fedtopløselige vitaminer, men også for udviklingen af en evt. Baby. Det er faktisk målt at et spædbarn "spiser" intet mindre end hvad der svarer til 6-8 kaplser igennem modermælken dagligt.
Desuden er de gode for en masse andet, bl.a. huden.
Dem jeg kan anbefale hedder EPA-GLA fra Biosym(kps.)eller Eskimo 3 (flydende). Det skader ikke barnet eller et kommende barn på samme måde som rigtig fisk, da det er renset for tungmetaller. Når man er gravid er det nemlig ikke så godt at proppe sig med fed fisk, da det er her de tungmetaller normalt ophobbes. Det er dog stadig vigtigt at få de rene olier, og så man man ty til kapsler.
Hvis du spiser 6 BabyMeNow dagligt og det samme antal fiskeolie, så er du godt kørende. Det er noget du skal gøre før og under graviditeten og når du ammer. Når du er færdig med at amme, kan du spise Omnimin i stedet for BabyMeNow og fortsætte med EPA-GLA, men nøjes så med at spise 1 af hver morgen og aften.
Jeg håber ikke du har fået mens. denne gang :o)
Mvh. En Kvinde.
Lad mig endelig høre fra dig igen.

tilføjet af

hold da helt op....

Hej Kvinde!
Det var jo en hel smøre, og en masse piller. Jeg er også snart færdig med Gravitamin, så kan jeg jo gå over til de andre. Er det nogle man køber på apoteket? og hvor dyrt er sådan noget overhovedet?? Jeg var ellers lige inde at se på nettet og læste mig frem til at indtagelse af for meget kaffe eller i det hele taget koffein kan nedsættet sædkvaliteten. Så var det jeg tænkte over hvor meget kaffe min kæreste egentlig drikker i løbet af dagen. Det er ikke bare "normale" doser, men faktisk meget kaffe (efter min mening). Så det vil han lige trappe ned på :o) Men jeg har desuden bestilt en tid hos lægen til at blive undersøgt, så vi begge ved at det ikke ligger ved det. Så jeg håber at hun fortæller os at alt er normalt :o) Men jeg mangler bare den vished omkring det, så jeg ved det ikke er os der er noget "galt" med. Men ellers vender jeg nok lige tilbage til dig igen.
tusind tak! hilsen Anonym
tilføjet af

En kort besked

Hej igen.
Jeg ved faktisk ikke hvad BMN koster i butikkerne, i indkøbspris koster de 105,-. Der bliver jo så lagt alt muligt oveni, så jeg vil skyde på 200,- pr glas. Men der er til gengæld også piller til rigtig lang tid...!!!
EPA-GLA koster ca. det samme. Der er 180 kaplser i et stort glas.
For lige at opsummere...
2 x BabyMeNow 2-3 gange dagligt.
1 x EPA-GLA 2 gange dagligt.
EPA-GLA kan købes i Matas ved jeg, og jeg tror også godt de kan skaffe de andre hjem, ellers kan de begge købes i en helsekostbutik.
Godt du har fået din kæreste til at droppe det med kaffen... det er nemlig ikke sundt.
Husk at din læge med garanti vil fortælle dig alt muligt om at biopater ikke ved hvad de snakker om osv. hvis du nævner de råd du har fået fra mig. Det synes jeg bare du skal vælge at ignorere, for jeg ved godt hvad jeg snakker om og jeg har en snart 3 årig lang uddannelse bag mig, hvor jeg har terpet vitaminer og deres virkning i organismen gang på gang. Jeg ved ikke hvorfor de vælger at tro vitaminer ikke virker.
Held og lykke fremover.
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

tro mig....

Hej Kvinde!
Jeg vil lige sige at jeg ikke nævner over for lægen at jeg har snakket med dig om det her. For det er jo ikke noget "alvorligt" der har indflydelse på det her (hvis du forstår mig)??
Jeg tager det bare lidt som det kommer, jeg vælger at lade vær med at tænke for meget på det. Jeg bliver bare så ked af det hver gang jeg ser at det igen igen ikke er lykkedes. Men jeg håber at det kommer på et tidspunkt :o)
Men det er rart at snakke med en om det som ikke bare tænker "åhh nej" når man snakker om at blive gravid, og skulle vente i evigheder på at det lykkes. Så tak for din forståelse :o)
hilsen Anonym
tilføjet af

Tips?

Hejsa "En kvinde".
Jeg ville høre om du kunne give mig et par tips til at få hormonbalancen tilbage efter at være stoppet med p-piller, da jeg gerne vil have styr på det månedlige så jeg kan blive gravid, jeg er ret træt af at vente på den bliver regelmæssig igen?
Det er 1 år siden nu, at jeg er stoppet med p-piller og jeg har kun haft det månedlige 3 gange på dette år. Og det har været meget kort varigt.
Håber at høre fra dig.
Venlig Hilsen Britt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.