6tilføjet af

S/M - hvordan kommer jeg i gang?

Hejsa.
Jeg har det seneste år opdaget en helt ny seksuel side af mig selv, en side jeg ville ha' forsvoret jeg havde. Jeg er begyndt at tænde rigtig meget på S/M. Jeg har endnu ikke levet fantasien ud med en partner og jeg ved heller ikke rigtigt hvordan jeg kommer i gang.
Jeg skal måske fortælle et jeg er gift og at min mand slet ikke er med på legen. Jeg har luftet tanken nogle gange men han er ikke interesseret.
Jeg ved at det er noget jeg er nødt til at afprøve - med eller uden hans velsignelse - men hvordan kommer jeg igang?
Det kræver jo en hel del tillid at starte et S/M forhold og derfor har jeg brug for et råd fra andre der engang var nybegyndere. Hvordan gjorde i og hvad startede i med? For jeg tror ikke jeg sådan lige med det samme har mod på at ligge bunder fuldstændig undergivet en andens vilje.
Da jeg ikke har lagt dette indlæg under utroskab, er jeg ikke interesseret i at debattere det moralske rigtige eller forkerte i det jeg har gang i, den diskussion hører til i et andet forum.
Ser frem til nogle gode råd.
Hilsen en kommende M.
tilføjet af

Han kan lærer det

Jeg har en kone der også fortalte om at hun kunne tænke sig at blive bundet og smækket.
Da hun afslørede sin fantasi, lå det meget langt fra hvad jeg kunne tænke mig at gøre, men da jeg også gerne ville have at hun prøvede nogle af mine fantasier, så efter at have tænkt over det et stykke tid, gik vi ud og købet 4 stykker bløde reb sammen. (de kan købes hos enhver sejlsportsforretning)
Jeg startede med at binde henne til sengen så hun ikke kunne komme fri og alle hennes gode steder var totalt blottet til fri afbenyttelse, da jeg så hvor liderlig hun blev fortrød jeg absolut ikke at prøve hennes fantasi.
Vi er så senere begyndt at tilføje lidt smæk og andre sjove ting til begges store fornøjelse.
Men jeg tror og synes at du skulle overtale din mand til at prøve med dig, start blit og blødt, det kræver jo også absolut tillid til din partner, og det tror jeg kun man kan have til en man kender ud og ind på alle områder.
Håber dette kan bruges Held og lykke
tilføjet af

svært - men muligt

Tja, der er altså mange ting du skal have med i dine overvejelser. Hvor meget har du gjort for at undersøge denne side af dig selv? Jeg vil anbefale dig at bruge nettet, hvis du altså ikke allerede har gjort det. Der findes rigtig mange gode hjemmesider, som er seriøse og absolut anbefalelsesværdige at læse. Her vil du finde ud af, at vi er mange som dyrker s/m på et intimt og respektfuldt plan og at det indeholder så mange facetter, som mange ikke havde gjort sig forestillinger om.
Men du skal bruge tid på det og være fuldstændig afklaret omkring det, for ellers kan du nemt ende i de forkerte hænder! Ment på den måde, at der findes mænd derude som kalder sig Sadister, men som overhovedet ikke har fattet hvad det drejer sig om. De ser en chance for at udnytte en kvinde, som frivilligt lægger krop til. Nu er det ikke for at skræmme dig væk, men du skal virkelig passe på og bruge din sunde fornuft. Der er masser af S-mænd derude som er mere end villige til at oplære dig som tøs, men du skal finde den rette, som har erfaringen og respekten, ellers kan det nemt gå hen og blive en dårlig oplevelse.
Hvordan gør du så det? Tja, en go måde at starte på er chatten (ofir.dk) Her findes der s/m rum hvor du kan snakke med andre om dine tanker og på den måde komme videre. Men her gælder de samme regler - der er brodne kar alle vegne og du skal ikke nødvendigvis lade dig blive grebet af den første og den bedste. Tålmodighed er nøgleordet. Lær chatten at kende - lær de folk som kommer der regelmæssigt at kende. Du vil på et tidspunkt se hvem der kommer der regelmæssigt og hvem der er seriøse. Dem som kommanderer med dig i første sætning - drop dem! De er ikke værd at samle på. Du skal først have opbygget et tillidsforhold og udveksle lange snakke, hvor i deler fantasier og tanker. Du vil muligvis skulle igenem en masse frøer, før prinsen dukker op - så vær tålmodig *s*
Hvis du endelig finder en som vækker din interesse og din intuition siger dig at han er reel nok og du får lyst til at møde ham, så er det tommelfingerregel nr. 1, at i mødes på neutral grund første gang! Mød hinanden til en kop kaffe på et offentligt sted og se hinanden an, også for at se om kemien overhovedet er til stede - men sørg for at en eller anden ved hvor du er, evt. en veninde. Få hende til at ringe dig op under jeres møde og høre om alt er ok. Det lyder måske paranoidt, men du er nødt til at passe på dig selv når du bevæger dig ud på så usikker grund. Hvis han er en ægte Sadist (respektfuld og tålmodig) så har han ingen problemer med at det foregår sådan - det vil han også selv foretrække. For ham er der ingen fornøjelse ved at du er utryg, for det bedste s/m forhold opstår i det øjeblik der er en gensidig tryghed og vilje til at overgive sig til et menneske man er tryg ved. Hvis han ikke vil gå med til dette, så drop ham! Du gør både dig selv og ham en bjørnetjeneste ved ikke at føle dig helt tryg. En Sadist skal kunne kende dine grænser og prøve dine græsner af sammen med dig, men det kan han ikke hvis du ikke er fuldstændig ærlig, både over for dig selv og ham. Han vil meget nemt kunne komme til at overskride dine grænser, hvis han ikke "kan læse dig". Din krop, dine øjne, din holdning - han skal kunne mærke på dig hvornår det er nok og hvornår han kan tage den et skridt videre. Dette kan IKKE lade sig gøre hvis du ikke er tryg, og klart og tydeligt formår at sætte ord på dine fantasier og tanker. Derfor - jeg kan ikke sige det nok, at du skal være tålmodig og prøve dig langsomt frem. Lad være med at hoppe ud i noget der ikke er helt velovervejet - lad være med at lade dig overtale til noget som du ikke føler er helt rigtigt. Det lyder måske mærkeligt, for vi m'er vil jo gerne have at HAN har kontrollen og "bruger" os, men det kommer han skam også til, når han først har din tillid og kender dig og dine lyster og grænser ;-)
Med hensyn til dine forbehold med at ligge bundet, så gør du helt rigtigt i at vente med dét! Det må du under ingen omstændigheder gøre før du kender ham bedre - dette vil han også respektere fuldt ud hvis han har reelle hensigter. Der er jo så mange andre ting at begynde med indtil du kender ham bedre. Lidt smæk, lidt kommanderen - han skal se og mærke hvordan du reagerer når han sætter sin vilje igennem (du skal jo også selv mærke hvordan det egentlig føles) Hvis du er til verbal tvang, så er det jo også et sted at starte - mærk hvordan det føles når han hæver stemmen og kalder dig forskellige ting, når han viser sig fra sin mest myndige side og giver dig ordrer osv. osv. Efter min mening og erfaring, er det ikke en go ide at begynde at eksperimentere med legetøj, reb og andre ting, før i kender hinanden lidt bedre.
For mit eget vedkommende kan jeg sige at jeg selv begyndte med at chatte og fandt ud af en masse ting på den måde - men det tog tid og tålmodighed før jeg fandt "det rette". Efter et godt stykke tid (ca et halvt år) følte jeg at jeg var så meget inde i det at jeg turde vove mig ud i forsøget. Selve processen med at chatte og læse så meget som muligt om dette emne gav mig også en masse viden og "oplevelser" som jeg ikke ville have været foruden. Ham jeg endte med at mødes med havde jeg snakket/chattet med i over 2 måneder og der var også andre inde fra chatten der kendte ham, så jeg følte mig sikker og tryg nok til at møde ham. Vi mødtes på neutral grund 2 gange før vi kastede os ud i det mere intime og også der startede vi i "det blide" - ikke noget med at blive bundet fast! Det kom først senere... ;-) Jeg kan kun sige at jeg har haft positive oplevelser og det er der mange der har haft. Andre har haft knapt så gode oplevelser, det kan man aldrig sikre sig mod. Men sørg for at bruge fornuften og gør ikke noget du ikke føler dig tryg ved - kan ikke understrege det nok.
I dag er jeg i fast forhold hvor s/m er en del af vores samliv og det er bare lykken for mig - jeg kunne ikke forestille mig at undvære det. Jeg nyder at være min Herres tøs - altså når vi dyrker s/m. Til dagligt er vi ligeværdige partnere *s*
Dit problem er selvfølgelig at du er begrænset i kraft af at du er gift. Jeg vil ikke komme ind på det moralske (som du selv frabeder) men bare gøre dig opmærksom på, at det kan være svært at leve i et "s/m-løst" ægteskab" hvis man først har oplevet det og mærket at det er det helt rigtige for én. Alle disse problemstillinger kan du også læse dig til på diverse hjemmesider. Her er der også mange beretninger fra folk som har levet i ægteskaber hvor partneren ikke ville eksperimentere - de har så fundet forskellige løsninger. Nogle har valgt at forlade deres partner, andre lever et dobbeltliv, mens andre igen faktisk har formået at vække deres partneres nysgerrighed selv om de stejlede totalt i starten - det handler jo også meget om at melde klart ud. Men man kan ikke tvinge sin partner og nogle kan faktisk slet ikke forestille sig deres partner i dén rolle. Der er mange ting at overveje.
Du kan jo gå ind, f.eks. på Google, og søge på ordet "Erotisk dominans" - der vil så komme en masse sider frem som har med s/m at gøre. Jeg kan også give dig et par adresser på nogle hjemmesider og på disse sider er der også en masse links til andre sider som så kan føre dig videre i din søgen. F.eks. "www.hersker.dk" som er en side hvor en mand skriver om dét at være Sadist/Herre (hvad man nu ønsker at blive kaldt) eller "www.cindy48.subnet.dk" hvor det er en m-pige som fortæller om sine oplevelser/erfaringer.
Håber du kunne bruge det til noget. Det blev jo lidt af en roman det og jeg kunne blive ved og ved :o)
Skriv bare igen hvis der er noget du er i tvivl om.
Held og lykke med det
tilføjet af

Alle starter et sted.

Hejsa.
Jeg er også en af dem som tænder på S/M og jeg er det man kalder switch jeg er til begge sider af S/M.
Jeg startede med at chatte i S/M-rum og ganske langsomt fik jeg indsigt i hvad det endeligt var for noget, jeg troede at det "bare" var noget med at man afstraffede den anden, men jeg er blevet meget klogere.
Hvis du lige finder ud af hvad det er du gerne vil prøve, så må du jo lige have fat i de ting , hvis de indgår i din fantasi.
Så er det bare at finde et chatrum hvor du kan få lov til at lege med dig selv og gøre de ting som der bliver skrevet. Hvorfor nu lige denne vej?
Som mange ved er der mange som ikke lige er den de giver sig ud for og de vil bare have deres sex og ikke være en del af legen så du vil bare få en rigtig dårlig oplevelse.
Du skal huske på at der er langt imellem fantasi og virkelighed.
Men ellers kan du jo starte med at skrive dine fantasier ned som små historier og udveksle dem med andre.
Jeg håber virkelig at du få lov til at afprøve det som du gerne vil og at du finder en som er med i det på rette måde.
DU er velkommen til at skrive til mig hvis du vil ;o)
tilføjet af

Tusind tak

Hej Christina.
Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive sådan et langt og meget, meget oplysende og brugbart svar på mit indlæg.
Jeg kan virkelig bruge dine råd til noget og det med at starte på chatten havde jeg ikke selv tænkt på, men selvfølgelig er det et meget logisk sted at starte.
Som det første jeg gør inden jeg kaster mig ud i chatten, med hvad der af følger, vil jeg en sidste gang forsøge at få min mand med på legen.
Men lykkes det ikke, vil jeg følge dine gode råd og endnu engang takke for dem.
Knus fra mig
tilføjet af

Du er ikke ene...

Hej M in spe
Jeg kan desværre sige, at du ikke er ene. Jeg har samme problem som dig - jeg er blot mand...
Måske kunne vi mødes på chatten og drøfte tingene, med mindre dit problem er løst gennem din mand...?
tilføjet af

Prøv en forening! Der er erfaring!!!!

Jeg er tidligere formand for SMil København og for Det Sorte Selskab. I tidernes morgen var jeg glad for at kunne høste af de erfaringer der findes i SMil og som der senere også kom i Selskabet. Fordelen ved at komme i en forening er, at du dels kan flite og lege i det åbne med de små lege så som at få et sæt håndjern på, blive bundet ect. når du har snakket med en person som du er tryg ved. Når du har trygheden er der muligheder for at gå videre. Der er altid mennesker til at gribe ind. Og det er den bedste grund til at gå i en forening. Senere kan du altid lege med en privat. Der er altid mennesker der er forstående for din situation, idet de alle har været igennem den samme proces som du er midt i/ står overfor. Der ER megen erfaring at hente!!!
Du kan gå på nettet og se hvilken forening der passer dig bedst. SMil er en mere åben forening og har flere afdelinger rundt om i landet. Selskabet er mere lukket og ligger i København. Hvad der passer til dig kan du kun afgøre. Men´begge foreninger er vant til at tage imod mennekser med lidt erfaringen indenfor erotisk dominans, eller SM som nogen også kalder det.
Jeg ønsker dig al held og lykke på din nye rejse. For mig forandrede det mit liv, og jeg selv blev et mere helt menneske, og det gennem mennesker fra begge foreninger.
De bedste hilsner
Anders
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.