3tilføjet af

Skal jeg gøre det med min svigerinde???

Hej Jeg er en fyr på 30 som kommer sammen med en pige som har en overlækker lillesøster.
Når vi er alene taler vi altid om sex og går måske og ligget lidt op til hiannen men jeg ved ikke rigtig om det er pjat eller..
Min lyst til hende er meget stor men hvordan finder jeg ud af hende???
tilføjet af

PAS PÅ DIG

og pas på jer
At lægge an på sin "svigerinde" og det at hun er med på legen - det er simpelthen det ondeste man kan gøre mod sin partner og den ramte søster....
Jeg tror i seriøst skal prøve at sætte jer ind i hvordan kæresten/søsteren må føle dette - skulle i realisere "legen". Hvis i to "legekammerater" vil hinanden - så vær ærlige - stå ved det og afslut forholdet til den "uvidende" søster på en ordentlig og fair måde - alt andet er simpelthen for lavt.
Der er ikke så mange uskrevne regler jeg mener man er tvunget til at overholde når man taler om "lyst" - men "familie -" eller "vennesex" det kan simpelthen bare ødelægge alt for meget også for de familiemedlemmer eller venner der ikke selv har direkte andel i sagen....
Tænk over det - før i går videre med jeres lille leg...
????
tilføjet af

Du har jo allerede valgt!

Du har jo allerede valgt!
Personligt syntes jeg, at du skal gå efter dine lyster og dit behov. Spring straks på tøsen....og lad for gud skyld være med at fortælle noget til din kæreste. Det vil blot give dig problemer og besvær i fremtiden med at være et dumt svin.
Måske er du så heldig, at det er en stor familie du er kommet ind i. Med mange søstre, kusiner og andet som du kan være utro med.
Længe leve samvittigheden!!
tilføjet af

Nej

din tumpe. Du vil ikke kun miste din kæreste, men også ødelægge familien, for sådan noget kommer altid ud. Er det virkelig dét du ønsker??? For pokker, menneske, vi kommer da dagligt ud for mange fristelser, og skulle du en dag falde i, hvad så?, men familie og veniner er sgu fredet vildt.
Mange varme sommerhilsner
Thor
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.