2tilføjet af

Selvtægt er ikke bedrageri

Når kommunale myndigheder aftvinger borgere som modtager overførselsindkomst til at afdrage på formeget udbetalt hjælp, så er det ikke fordi de kommunale myndigheder bevidst begår socialt bedragri og kræver flere penge ind end godt er; det er ikke bedrageri det er bare en anden slags forbrydelse.
Selvom der er færrer der får rettens dom for kommunalt bedrageri med overførselsindkomstsydelser, så er der stadig mange fattige, som hellere skal have bedre hjælp, end fristes, eller af fattigdom drives til at få udbetalt for mange kroner.
Mange tusinde arbejds timer og mange kommunalt ansattes målrettethed og aktive kontrol, forebyggelse og efterforskning omkring socialt bedrageri har jo haft et resultat; når færrer dømmes må det da være fordi der begås færre forbrydelser indenfor socialt bedrageri❓Domme for socialt bedrageri er minsket fra 232 i året 2005 til 64 domme for socialt bedrageri i 2009. (selvom der er mange flere medborgere og landsmænd som i flere år er fattige og har en årsindkomst under hvad en ung kommunaltansat kontorelev tjener(eksklusiv feriepenge)og før skat)
en ung kontorelev i kommunen tjener
12.624,02 kr. om måneden det første år
13.266,72 kr. om måneden det andet år under 25.
Over 25 år 18.249,92 kr. om måneden.

social og sundhedshjælperelev i kommunen tjener
Under 18 år 7.494,35 kr. om måneden.
Over 18 år 9.733,15 kr. om måneden.
Over 25 år 18.479,09 kr. om måneden

malorcaagenten
tilføjet af

Nu tilhører jeg ikke målgruppen,men

hvis nogen anklagede mig for socialtbedrageri, ville jeg bede dem melde mig til politiet og retsforfølge mig. Jeg ville satangalemig ikke finde mig i en administrativ afgørelse.
tilføjet af

Det er sørme en høj løn på Mallorca

Vil jeg bare lige sige
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.