4tilføjet af

Selvtægt !

Næsten dagligt læser man om overgreb, mord, lemlæstelse, incestmisbrug og andre forfærdelige ting ..... begået specielt på uskyldige børn !
Straffen ...hvis man kan kalde det en straf .... er jo direkte latterlig i de fleste tilfælde .... og man enten griner af det, eller føler afmagt og sorg for de efterladte, og tanken om hvordan de må ha´ det !! Resten af deres liv ....
Skal man begå selvtægt❓Er det på tide at vi viser vores politikere/retssystem, at der er noget helt rivende galt ?
tilføjet af

selvtægt

jeps det er den eneste vej frem, våben til alle, nu!!!
tilføjet af

Måske?

Arme den der forgriber sig på et barn (eller andre!) i min periferi.
Så enkelt er det.
Venligst By Nature
tilføjet af

hm?????????

jeg er enige med dig i at der er noget fuldstændigt ravende galt i vores samfund:"jeg syntes at der bliver ikke gjort nok for de svagstillede´!.man kommer ikke rigtigt med nogen goe forslag til hvert enkelte i samfundet-så man kan gå som (en dårlig stillet person)..i samfundet...udent at blive hørt"for dårligt"..
-til det må man da lige sige at det er temmeligt meget forkert af dem.straffen for lige netop et overgreb,mord,o.l.er ihvertfald for lavt i det danske retssytem.
-når jeg høre dig fortælle om lemlæstede børn/incestofrer får jeg gåsehud ved tanken.for hvem kan dog finde på sådanne noget ved små væsner?.når man lytter til tv-udsendelser...handler det meget om død og ødelæggelse,over alt iverden...
-det giver mig total gåsehud!
-når der tales om (strafparagrafferne) er det lige før man brækker sig af grin -for de bliver aldrig enige om hvor hårdt det skal være!.-jeg syntes ikke man bør´grine af det ..for der jo intet ,at more sig over i den forstand!.
-hvis man yder seltægt er det meget ulovligt,kan medføre en straf.man må absolut ikke blande sig i noget overhovedet-det har man trodsalt ´myndighedderne´ til.
hvis man skal ændrer mord hos en "syg person" må man fjerne alle de "voldsfilm fra butikkerne".lemlæstede børn,må der gribes ind i familien itide...før barnet/børnene bliver meget medtaget af forældrernes vold.den spsygiskevold er faktisk værst hos børn..som ikke kan forsvare sig med ord...
citat:eksempel.skrigerier ,vold på sjælen,vold på kroppen,forkert kost,mangel på tryghed og omsorg osv!.-det er desvære nok til at børn bliver et skræmt ofrer,hele deres liv bliver ufonktionel.
-voksne kan jo osse være ofrer for vold osv.men for det meste er det kun børn man høre om altid.kort sagt politikerne sover formeget.
go´sommer fr.spirewippen:-)
tilføjet af

Eftertænksom

Min datter, blev for et par år tilbage, antastet af medhjælper på sfo. Jeg blev ringet op, at min datter lå i fosterstilling og græd, op til flere gange, før at, jeg fandt ud af hvad det handlede om. Hun var som en lukkede bog,og jeg, ja - jeg kunne ikke, i min vildste fantasi tro at,det ville ske. Tænker at det er, ud over min forstand. Men - det var sket, for MIN datter. Hvad tænker man??? Ja- hvad tænker man ikke.... Uh-Ha. Jeg må indrømme at jeg pludslig opdagede sider af mig selv, som jeg, ikke trode jeg havde. Jeg er et rimligt roligt menneske... Jeg fandt ud af, at jeg faktisk, havde en voldlig side, at jeg nok var i stand til mord. Den betjent der var vores kontakt person, gjorde et stort stykke arbejde. Han fik mig til at falde til ro og love ham, at var jeg på vej til at gøre noget "Dumt" Så skulle jeg ringe først. Jeg ringede MANGE gange.... Men - Midt i al min vrede og væmmelse, var jeg ved at glemme, det vigiste, nemlig min datter. Min datter som levede i angst og med maridt, hun var den, der havde mest brug for mine kræfter og styrke. Det skulle sku' ikke være ham, jeg brugte min energi på, for han er ikke engang, det skidt jeg sparker til værd. Der var folk til at tage sig af, sådan en som ham. ( Enig i at, ingen staf er HÅRD nok) For mig Handlede det om at, min datter skulle overleve, det var hende der havde førsteret, til alt jeg havde i mig.... Derfor eftertænksomhed...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.