6tilføjet af

SEEST OFRENE

Nu synes jeg også beboerne skal til at tage sig lidt sammen igen. Man hører om psygologhjæl m.m. mon ikke man skulle prøve at beabejde det selv,førhen måtte man sku klare sådanne ting selv,det er efter min mening også sundere,idag kan man ingenting.Tænk hvor mange psykologer man skulle have haft under krigen hvis det var tilfældet ikke? Så kære Seest beboere, hvis i hører knald og lysglimt d. 31/12. Så brug det der er mellem ørene og indse at det er kun Nytårs aften.
tilføjet af

til eriksen

jeg er helt enig, det der med psygologhjælp er totalt vanvittigt,jeg kan forstå den afdødes brandmands familie, hvis de skulle have hjælp,men de andre har jo hianden,og så hører man altid at børnene har det så skidt,vel har de da ej.En sådan katastrofe bør da bringe hianden tættere sammen.
tilføjet af

overflødige

Jammen eriksen dog hvad vil så du have at alle disse overflødige psykologer så skal lave ??
tilføjet af

Psykologhjælp

Selvfølgelig skal der være nytår som vi plejer at se det. Men ang. psykologhjælp.. For nyligt kørte en bus i grøften, et sted ved Århus var det vist. Den var bare kørt i grøften, ingen tilskadekommende! Men straks skal flere have psykologhjælp. Sådan er det. Over det mindste. Sådanne småting kan man snakke med sine nærmeste om, der er jo intet at bearbejde. Men det er åbenbart meningen at vi skal være små skrøbelige individer der intet kan klare selv.
tilføjet af

Brand"offer"

Hejsa...
Ja kan kun give dig ret, har selv prøvet at mit hjem brandte ned om ørene af mig og ja fik det virkelig dårlig efter det men vågnet også op "midt" i branden, og vi var kun vores lille familie heldigvis var det kun nogle kæledyr som døde men vi fik ingen psykolog hjælp og kom ud af det som en stærkere familie....
Og helt ærlig når man bosætter sig så tæt på sådan en fabrik må man vel også vide der er ricici ved det, Og hele byen har hinanden at støtte sig til, og på nær brandmanden er ingen døde alså helt ærlig hvis man ikke kan komme over at have mistet ´døde´ ting (hus, indbo osv) ja så er verden virkelig ved at gå aflave...
tilføjet af

tag en kiks seest.

endelig kommer der fornuft ind i debatten. jeg væmmes ved den ynk branden har tilvejebragt. vi lever i et land der klare sådane ting,folk er forsikret. hver dag er der en masse hjem der bliver ødelagt, ofte ryger der et par familie medlemmer med. de får ingen krisehjælp, genhusning eller ertatning..
ja det ER slemt, men det var en god mulighed for en masse gode sjæle kunne fortælle hvordan de gav deres overskud til hjælp..
En brandmand er død... slemt... men vi fik da vore eget lille 11/9, vi fik en mulighed for at ynke en brandmands død... HVERT år dør ca. 15 danske brandmænd på arbejde.Hvad med den? her dør EEN, men fordi det skete i en stor ulykke var han noget specielt.. NIX bare en mand der passede sit job, familierne får et nyt hjem, de psykiske sår heles og Seest kommer igen...
SÅ DANSKERE: SPIS BRØD TIL, VI HAR DET KANON, SAMMENLIGNET MED MENNESKER ANDRE STEDER I VERDENEN. HJÆLP DEM....
tilføjet af

gud en flok halvhjerner i er! kommentar til seest debat

"under krigen havde vi ikke brug for psykolog hjælp" - nej, men det er jo så også tydeligt hvordan du har udviklet dig som menneske!! Jeg kan se at det nogle gange er slemt, hvis en bus triller i grøften, men det er altså forskelligt hvordan folk tager en sådan oplevelse til sig. Da jeg i efteråret var med det lokale tog som kørte en ung mand på knallert ihjel, blev vi tilbudt hjælp. Jeg tog imod den og var lykkelig for at jeg gjorde det. Mine forældre er nemlig også den slags, som jer, der siger at man ikke havde den slags hjælp under krigen. Men seriøst - jeg ville ønske i selv havnede i en situation, og så se hvordan i klarede det, hvis i fx kørte et ungt menneske ihjel fordi i, i jeres egoistiske verden, giver den rigeligt med gas når i kører bil. TÆNK LIDT OVER DEN!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.