4tilføjet af

Savn og Længsel

Hej Alle!
For mange er det normalt, at savne deres kæreste i en periode - nogle siger endda at det er sundt! Men for mig er det bare smerte...
Jeg mødte for et år siden min dejlige kæreste i USA - han er fra Bulgarien, så det sætter jo en del begrænsninger for os - særligt fordi jeg bor i et af verdens mest lukkede og snæversynede lande! Hver dag vågner jeg med en følelse af savn og længsel og den samme følelse skærer i mit hjerte, når jeg går i seng. Jeg syntes ikke, at det er fair - vi vil jo bare gerne være sammen. Men det kan vi ikke komme til at være, så jeg må leve hver dag med denne forfærdelige følelse!
Er der andre, som har været i en lignende situation eller på andre måder har et godt råd til, hvordan man kommer igennem disse følelser som et helt menneske?
tilføjet af

Savn...

Min kæreste (min elsker) bor 6000 km væk, efter at jeg har været sammen med ham hver eneste dag i over et år, nu har vi været fra hinanden i godt to måneder, og hver eneste dag er et mareridt. Han kommer her på ferie om halvanden uge, men jeg ved det bliver en ligeså svær afsked igen... Jeg skal så op og besøge ham om et par måneder... Men billeterne er hammer dyre, og tiden er der ikke rigtigt, jeg skal først flytte tilbage til ham til juni, en evighed synes jeg! Jeg har så tit været ved at give op, og græder næsten hver aften, men jeg har lovet ham at holde ud...
Hvis du vil snakke mere så send mig en mail på
inull@hotmail.com
Knus Fie
tilføjet af

Misbrugte graenser..

Hej LBS
Jeg kan sagtens forstaa din laengsel, men du kan ikke tillade dig at sige at vi er en af verdens snaevreste land, for det har vi jo ikke altid vaeret!! I 2000 tog vi ca. 90% ind af alle de flygtinge og tilflyttere ind og mange af dem giftede sig med deres kusiner og faetre, og saa var der jo lige pludselig dobbelt saa mange.
Jeg synes ogsaa det er unfair at loven med at man ikke kan faa sin mand/kone/kaereste ind i landet, da det jo skader folk som loven ikke var ment til at skade. Nej det var for at de ikke kunne blive ved med at faa deres faetre/kusiner ind i landet. Graensernne er blevet misbrugt og derfor er vi nu saa stramme at vi bliver noed til at lukke af for ALLE, da alt andet ville vaere diskrimination.
Hvorfor flytter du ikke hen til ham? hvis du elsker ham saa meget??
Det er ikke ment paa nogen ond maade, men blot spoergsmaal..
Jeg befinder mig ioejeblikket i USA og kan derfor ikke skrive de sidste tre bogstaver af alferbetet...baer over med mig..c",)
tilføjet af

Ja, hvorfor ikke?

Først og fremmest tak for dit svar på mit indlæg!
Jeg skriver i mit indlæg "snæversynet" og ikke "snævre" land - og der en en vis forskel!
Ja, vi er mange som er enige om, at problemerne hobede sig op. Det skulle man have været opmærksom på fra starten - i stedet for på denne måde at komme til at lukke grænserne for så mange mennesker - eller i værste tilfælde skubbe danske folk ud af landet!
Du spørger, hvorfor jeg ikke flytter ned til ham! Først og fremmest er jeg lige begyndt en uddannelse, som jeg skal igennem inden jeg kan begynde at planlægge et liv i den store verden. JO - Jeg elsker min kæreste mere end noget andet, men at flytte til Bulgarien vil begrænse vores muligheder for at leve det liv, som jeg ved at vi (i hvert fald jeg) har mulighed for. I Bulgarien kan vi ikke tilbyde vores (kommende!) børn andet end en svær tid - særligt da vi ønsker at vi som familie kan være frie mennesker!
Vores situation og alle følelserne heri kan umuligt beskrives med ord. Jeg ved at mange mennesker har samme synspunkter som dig. Jeg kan kun sige en ting til dig - Pas på, hvem du forelsker dig i under dit ophold i USA - Det kan være noget så dejligt, men det kan også ende med at gøre forfærdeligt ondt!
Endnu en gang tak for dit indlæg...!
PuX
tilføjet af

Kærlighed overvinder alt, men...

Kærlighed overvinder alt, og jeg ved at vi er mange (der bor lang fra vores kærester), som gerne ville flytte nærmest til den anden side af jorden, for at være med dem. Men i kortere eller længere perioder kan det være nødvendigt at være i sit hjemland, f.eks. for at få en dansk uddannelse så man har noget at falde tilbage på, hvis man vender tilbage til sit "fødselsland" en gang. Jeg flytter selv op til min kæreste til sommer, men af forskellige årsager bl.a. uddannelse er jeg nødt til at være her dette år. Min kæreste kan heldigvis komme på ferie, men bl.a. også fordi fremmede af mange danskere ikke er velsete i "vores" land, skal jeg bo ved ham. Jeg elsker det primitive land, og mine børn skal vokse op der, i hvert fald de første år, men når de bliver større vil jeg da gerne have mulighed for at tage dem med til Danmark, da jeg ved de kan få en langt bedre uddannelse her. Danmark har nogle værdier, som både os landsbørn OG vores kommende familier gerne vil have glæde af!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.