1tilføjet af

Samfunds problemer.

Mange mennesker har forskellige problemer. Nogen kæmper videre , andre giver op. Der er mange muligheder for at få hjælp , nogen siger jeg vil ikke have hjælp , jeg vil klare mig selv ( man burde nok gøre opmærksom på , at man har nogen problemer - til nogen der gerne vil hjælpe) . Der er enormt mange frivillige , som gerne vil hjælpe. Der er rigtig mange væresteder. Der er enormt meget genbrugs tøj. Der er forsorgshjem , hvor man kan blive hjulpet. Der er enormt mange mennesker som arbejder med arbejdsløsheds problemerne. Kontakt problemer , vi har internettet , hvor man nemt kan få kontakt med andre mennesker. Man mangler en partner , der er ufattelig mange der søger på internettet. Alligevel er der nogen som ryger lige igennem "sikkerheds nettet". Sommetider ser jeg , at nogen godt vil hjælpes, men ingenting kan lade sig gøre. Det er for mig ganske uforståeligt - jeg tænker her på dem der har en meget stor uddannelse, som HAR hjælpe mulighederne. Et menneske er i nød , der skal sommetider ikke meget til , så er det menneskes liv total ændret.
tilføjet af

"hvafor nogen samfunds problemmer?

hej aaaaaaaaaaaaaaaaaaabenrå!
så vidt jeg ved har man kun de samfunds problemmer man selv skaber i sit liv.-dem er der rigtig mange af.
så hvad med at vågne op det gjore jeg,da "løsninger" var ret store for hvert enkelte det drejede sig om.du udtaler dig om at nogen folk ikke vil hjælpes-og ændres!
"måske er det fordi der ingen mulighedder for det de ønsker af SAMFUNDET´.
-hvis man mangler en parnter for at løse sinne egne problemmer -kan jeg ikke fatte at man skal have sådan en.det er ihvertfald ikke for kærligheden skyld må man nok sige.jeg kan ihvertfald forstå at de samfunds problemmer DU har i forhold til de normale folk er at du kan ikke få PENGE nok af samfundet:det kan være et problem!..
det er rigtigt for nogen er det måske ret billigt at de bruger en såkaldt butik til at forsone sig lidt med.til dem som har HØJE udd. er osse dem som nasser på systemmer når de bliver udent JOBS.-sikkerhedsnet er desvære noget FOLK har lavet for at yde en opsp.gevinst."nå,det er det´
nå,hvor er den historie meget langt ude hvor ihvertfald DU render.der er faktisk ikke meget hjælp at hente for en fattig eller rig -desvære!.det er osse rigtigt ,at mange mennesker søger på netwebben for ,at få opklaret deres eget lev og vel det ses hos mange.men de "websiter"søger du meget på har jeg læst op til flere gange her på solen.med foresk. arbejdsløsheden på brainen-social belægningen-herberger-misbrug-kriminalitet osv.det er in hos dig i øjeblikket.pointen er så den gad vide om det er dem selv som forsøger ,at løse dinne egne problemmer med det ovennævnte der.-jeg tror rent faktisk,det er dig der tales om her-du mangler hjælp til et sted at bo -du mangler hjælp til din nuværende økonomi-du er ved at blive lidt parionid på ret mange omr.-genbrugs tøjet er en beskrivelse om dit nuværende penge problem.-så,kontakt problemmer det er ´de debatter´ du stiller op med hvergang du skriver.det er jo dig som søger hjælpen,du har måske ikke selv vidst det-så er det godt nogen gør det for dig.
-når man taler om andre/for andrer skal man sørge for at ens egne vej er lige til før man gør noget DUMT!(SÅRE FOLKSHOLDNINGER):PRØV DET ENGANG!..

go sommer til den næste befoldige debat-jeg venter spændt.kn.fr.miss solskin:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.