2tilføjet af

Saddam en hykler?

Saddam hussein vil gerne sidde i svensk fængsel indtil han skal for retten,da svenskerne har en mere human måde at behandle folk på.
er det ikke ynkeligt?
tilføjet af

Ja irakerne skal være glade,

for at de selv får chancen til at gøre regnskabet op med ham. Stod det til EU eller anden vestlig organisation, så ville han få en retssag under luksuriøse forhold, hvor efter han ville blive dømt livsvarig fængsel, der efter nogle år ville blive forvandlet til max 10år, og han ville få fri udgang osv.
tilføjet af

Ja irakerne skal være glade,

for at de selv får chancen til at gøre regnskabet op med ham. Stod det til EU eller anden vestlig organisation, så ville han få en retssag under luksuriøse forhold, hvor efter han ville blive dømt livsvarig fængsel, der efter nogle år ville blive forvandlet til max 10år, og han ville få fri udgang osv.😕 Oh ak oh ak, end ikke silkesnoren blev det til for den stakkels mand, han måtte nøjes med et gammelt stykke stinkende tovværk, af den type som man ellers plejer at bruge til kameler, der kommer sikkert til at gå mange år før der igen opstår en mand, der kan holde orden i landet. 🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.