0tilføjet af

SMS

Kære blide løber
Jeg har vældig lyst til at sende dig lidt mere end en SMS.Hvordan gør jeg det, burde jeg det. Ja! det er da helt sikkert, men hvordan gør jeg det så ingen kommer i fare? Her? Ja! dette er stedet.
Du ved at en besked fra dig er dejlig for mig. Jeg ved egentlig ikke helt hvornår det begyndte, det med at have lyst til dig. Jeg tror det startede for lang tid siden, dengang der var fart på, alt skulle ske på ingen tid.
Vi nåede ikke at få nok af hinanden, vi blev ikke trætte af hinandens selskab, både som venner og som hedt selskab.
Vi er for garvede til at smide alt overbord nu. Men har åbenbart ikke glemt følelsen af en krop der reagerer og bobler af spænding. Jeg tror at det er grunden til vi skriver lidt sammen. Vi kan li! hinanden, stoler på hinanden, vi kan tillade os at flirte. Og det er bare så fedt, at turde bevæge sig på usikker grund og ikke være bange for at den anden mister grebet.
Jeg elsker at fantasere om dig, om din varme krop og hvad jeg har lyst til at gøre sammen med dig. Bare mærke dine lange stærke ben holde mig fast mens vi søger sammen. Nogen gange er jeg usikker på om jeg tør møde dig i alm. sammenhæng, ikke at gøre et klem for langt. Men det er kun i tankerne, for jeg har tjek på det, ingen tvivl om det.
I mine tanker starte vi med at danse, vi danser i andres salskab, vi laver sjov og nyder at være lidt tæt. Hurtigt går tankerne over i at vi er alene, vi danser, du dufter dejligt. Jeg strejfer din kind med min næse, vores munde er ikke mange cm fra hinanden. Vi ved at hvis vi først kyssser er det svært at bevare kontrollen, begær vil få overtaget.
Matrix
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.