34tilføjet af

Rygerum udbedes

Efterhånden er ikke-rygerne vældig godt betjent med røgfri rum allevegne. Fint. Men rygernes behov overses mange steder - især i det offentlige rum. Der er adgang til at indrette rygerum, for således at tilgodese regeringens ønske om, at ingen udsættes for andres røg mod deres vilje.
Det kan vel ikke være i det offentliges interesse, at de ansatte og husets gæster skal have "rygerum" ude på gaden i al slags vejr og i vinterens kulde?
Jeg har lagt mærke til, at antallet af mennesker med lungebetændelse er skudt kraftigt i vejret i 2006. Det kan da ikke være meningen (og i samfundets interesse), at man beskytter én gruppe mennesker og skader en anden?
tilføjet af

Du kan

få et "Bederum" så ka' du lære det ka' du. Det er jo oppe i tiden ikke at krænke en vis befolkningsgruppe.
tilføjet af

Nemlig det er løsningen

Som kender af rygerum på arbejdspladser og i private hjem der har fungeret rigtig godt i flere år ville det være den mest rigtige løsning, det er naturligvis ikke alle hjem der kan og vil have det men så går man ud.
Vi skal glæde os over at så mange er holdt op med at ryge istedet for at hetze. Vi har ingen problemer (rygere og ikke rygere) i vores fam. og omgangskreds.
tilføjet af

Fint, - - - -

bare der må ryges...
tilføjet af

Du skal nok ikke gøre dig nogen forhåbninger

så meget format er der ikke på ikke-ryger siden.
tilføjet af

Gode forhold

Jeg har heldigvis en arbejdsgiver, der sørger godt for os allesammen. Han har indrettet hyggelige rygerum med god ventillation, så jeg ryger ikke på gaden.
tilføjet af

Trist

Det er synd for patienterne på Riget f.eks. at de skal ud og stå i blæst og regn, når de vil ryge en smøg. Før havde de rygerum, hvor de kunne sidde og hygge sig indendøre. Det er jo ikke mange glæder, de har derinde.
tilføjet af

Du har ret

vores gamle tante på 85 år som har røget i 68 år -og som er frisk på alle måder går lange ture ordner selv sin have skal pludselig nedgøres hvis hun brækker et ben , det er da fattigt.
tilføjet af

Jeg ved

ikke hvem det er der skal betale for "fornøjelsen" af rygerum, det er urimeligt at andre end rygerne skal.
Og det skal selvfølgeligt være forbudt at ryge andre steder end i et af astma og allergi foreningen godkendte rygerum, et hvor alle gasser bliver filtreret fra inden det forlader rygerummet.
Husk rygerne har ikke andre problemer end dem de selv skaber, er det for besværligt for dem, kan de bare tage en kold tyrker.
tilføjet af

Det er hysteri

med den udsugning -det er hende Haunstrup Clemmensen Kræftens Bek. der er gået over gevind med sin propaganda.(hvad hun ikke har givet rygningen skyld for og måttet trække tilbage igen) - i flere år har vi kendt til rygerum både privat og på arbejdspladser og anti rygerne roser det samtidig med at de er glade for at alle tilgodeses.
tilføjet af

Skal det

være et argument for noget? Rygerne får også hovedpine af for tæt røg i et røgerum, altså dersom de har et hoved. Røgen skal både filtreres og renses inden den slippes ud.
tilføjet af

Diktator

Overstriglen HC er gået over gevind, fordi hun tror hun med tvang og propaganda kan forhindre rygning. Men vi lever ikke i en diktaturstat, alle har ret til at vælge deres egen livsstil. Vi vil altid have rygere, som trives med det og ønsker at fortsætte. Da de fleste mennesker ikke går ind for diskrimination, skal begge grupper selvfølgelig ha´ ordnede forhold - hver for sig.
tilføjet af

Sygdomme

Der har altid været sygdomme som har holdt befolkningstallet nede -i en årrække har det været kræft, ikke at jeg frikender giftige partikler fra forskelligt men en meget stor del af kræfttilfældende er genetisk - tag bare den grusomme sygdom brystkræft hvor døtre får fjernet bryster fordi mødrene havde det, i vores område er flere ikke rygende kvinder under 50 år døde af det. Vores undren er også at vi ikke har kendt til syge eller døde rygere under 75 år.
tilføjet af

Og hvilke

argumenter har du for at ryge ude på din øde ø?
Der findes mange, mange rygerelaterede sygdomme, det er usundt at ryge. Ingen forkorter livet ved at holde op.
Argumenter for at holde op med at ryge:
Bedre kondition
Bedre lugtesans
Bedre smagssans
Bedre sexlyst og evner
bliver roligere, ikke så agressiv
Slipper for dårlig samvittighed over det
Flere penge til sig selv.
tilføjet af

Bestemt ingen

jeg har ingen argumenter for at ryge og jeg har i flere indlæg nævnt hvor godt det er at så mange er holdt op, men som du selv siger er de fleste der er tilbage afhængige og jeg kan love dig for at der er forskel på os mennesker - flere som har røget i rigtig mange år kan ikke stoppe, jeg kender enkelte som har prøvet utallige gange (højtuddannede som ikke er svage personer) men som nu som nu har besluttet at leve "godt" med det og tage hensyn i alle sammenhænge.
tilføjet af

Der er ingen der tvinger dig til at ryge

hverken indendøre eller udenfor. Og som ryger skader du dig selv og alle andre når du ryger indendøre, men kun dig selv når du ryger udendøre.
Lad dog være - Så tager du ikke skade overhovedet.
tilføjet af

Løgn

Ikke-rygerne roser ikke de usynlige grænser. Når du åbner døren ind til rygerrummet strømmer røgen ud i lokalet.
Og røg er usundt. Din udokumenterede propaganda er noget du forsøger at bilde dig selv ind, for at have samvittighed til at fortsætte din rygning. Kræftens bekæmpelse har adgang til alle statistikker. Din lille lommestatistik kan vi ikke bruge til en skid.
tilføjet af

Lidt IQ ville være godt

Her har vi igen en af anti-striglerne, som ikke har forstået et klap. Her tales der om at adskille de to grupper indendøre, så de ikke generer hinanden.
tilføjet af

Som at høre en vis Anonym

under et nyt nick men som nu er stille fordi han/hun blev taget i en direkte løgn) , det fungerer bare perfekt med rygerum -hvis vi var så hysteriske skulle vi ikke gå på gaden men isolere os i et sterilt værelse og min lommestatistik passer mig fint (noget bedre end statistikker)vi bliver netop syge af alle de dommedagsprofetier som kommer i medierne hver dag (nu skal vi spise laks for 2 mdr. siden fik vi kræft) og stadig vores ikke rygende bekendte er tilfredse med ordningen.
tilføjet af

Det er jo netop det

det drejer sig om vi skal ikke genere hinanden og debatere på et sobert niveau - jeg har ikke på noget tidspunkt nævnt at rygning er godt og man kan kun glædes over at så mange er stoppet med at ryge - men dem der er tilbage skal også være til og det kan sagtens fungere med begge parter, rygerum er den rigtige løsning. Jeg tror på den verden jeg lever i det jeg ser og oplever de læger og sygeplejersker jeg kender, og stadig jeg kender ingen syge rygere eller flere som direkte er døde på grund af rygning og jeg kender/har kendt mange. Rygning er usundt - det ved vi alle.
tilføjet af

IQ er altid godt

Citat:"Det kan da ikke være meningen (og i samfundets interesse), at man beskytter én gruppe mennesker og skader en anden?" Citat slut.
Hvordan er det lige samfundet skader en ryger, ved at nægte ham/hende at ryge indendøre?
Set herfra, kan det kun medvirke til at begrænse rygningen.
Ja - lidt IQ ville gøre godt, især blandt frodummede rygere som tror de har købt fribillet på rygertoget.
tilføjet af

Din statstik

holder ikke.
Du aner ikke en skid om hvad det egentlig var din nabo blev syg af. Det er kendetegnende for alle rygere, at de nægter at de kan bliver, og formentlig også bliver syge af deres afhængighed.
Og når så sygdommen er en realitet, benægter de stadig kendsgerningerne, og finder på alle mulige andre undskyldninger for hvorfor mon de er blevet ramt at lige præcis den livstruende sygdom.
Du opfører dig som om de statsanerkendte statistikker der klart og tydligt viser at rygning er skadeligt, er præprerede stastistikker der bare er til for at genere dig.
Du tager fejl! Husk lige, at de der bestemmer hvilke statstikker der skal bruges penge på, for en stor dels vedkommende er rygere. Havde de ikke været det, var der for længst indført rygeforbud i hele det offentlige indendørs rum.
Hvor bliver det en smertelig oplevelse for dig, den dag hvor realiteterne rammer dig med 180 km i timen.
tilføjet af

Igen tager du fejl

Jeg har ikke udbasuneret nogen form for løgn, modsat visse andre.
Kan du forestille dig, at man kan holde ferie? Nok ikke! Rygere har jo ikke råd til at forlade landet!
Du er så ubegribeligt indskrænket, at jeg kun har medynk til overs for dig.
tilføjet af

Ryger eller ikke ryger

Hvad er du så, har du røget, har du aldrig røget, eller hvad er der med dig❓
Jeg har jo ligesom set, at du bare siger hvad der er for godt befindende for dig....

Du er sq helt sikkert en løgnhals....
Og endnu bedre, jeg kan bevise det....
Helt ærligt kan jeg ikke tage dig alvorligt. Du er jo rent ud sagt en lystløgner.... Sikke en etikette at ha' på sig...
Anonym d. 13/9-2006 kl. 09.01.
Indlæg : "Se så at få rettet ryggen - rygere"
Tråd : " Igen - Igen " :
"Som aldrig ryger har jeg altid hadet røg, og undret mig over at nogen frivilligt kunne finde på at suge den slags ned i lungerne". Citat slut.
Samme dag Kl. 13.21
Indlæg : "Rygestop"
Tråd : "Du hører forkert" :
"Jeg er exryger og ved i detaljer hvad det går ud på". Citat slut.
Du er vel nok troværdigheden selv. Hvis man kan fyre den slags modsætninger af, og oven i købet på samme dag, SÅ ER MAN VIRKELIG INTILLIGENT.
På den ene side er du exryger, på den anden side aldrig ryger.....
Konklusion : LYSTLØGNER.
Hvis det er den slags, I bruger for at blive hørt, så ser jeg jer slet ikke som en ligeværdige debatører, men derimod som en slags skrigehoveder, der vil bruge hvad som helst for at blive hørt....
Her gik den så bare ikke...
Du er rent ud sagt tarvelig....
Du må da have en underlig smag i munden !!!
Jeg mener ovenikøbet, at det var dig der tillod sig at sige, at rygere var dummere end ikke rygere... Hmmmmmmmmmm!!!!!!!
tilføjet af

Nå Nå da da der var du

du kunne ikke rigtig klare det mere når man nævnte dig --- jeg lyver til gengæld ikke når jeg siger at mine rygende bekendte spiser sundt motionerer og er varme kloge mennesker som ikke engang taler ondt om antirygere som vi har flere af i fam. og vennekredsen men ingen problemer de er rare og vi tager alle hensyn til hinanden, ---men helt ærligt du må være syg, stakkels dig.
tilføjet af

Hovsa! Er vi mon flere der ikke kan lide røgen?

Eller er du virkelig så indskrænket at du tror der kun er en anonym her?
Jeg optræder altid som anonym, og jeg kan berolige dig med, at jeg langt fra har skrevet samtlige indlæg der er postet af "anonym".
Jeg ved at der er mindst 3 personer der som jeg poster indlæg som "anonym" her på debatten, og som alle 3 har et meget anstrengt forhold til den ubehøvlede form for såkaldt hensyndfuld rygning som alle rygere påberåber sig.
Hvem af de 2 du har nævnt jeg er: Det kan vi så lade stå hen i det uvisse.
Men typisk rygerne, så kan I slet ikke forestille jer, at nogen kunne have et problem med jeres stinkende forgiftning af omgivelserne.
tilføjet af

Og du kan ikke godtage

At nogen af os rejser på ferie.
Synd for dig. Du må være opslugt at dyb misundelse, siden det er så stor en kamel for dig at sluge, at nogen har råd til noget du ikke har. Læg smøgener - så har du 10000-12000 du kan rejse for om året!
Tænk dig engang: Jeg har faktisk også rygende venner. Også rygende eks-venner. Da jeg indførte rygeforbud i mit hjem, blev de smaskfornærmede, og nægtede at komme her mere.
Tak for det! Jeg savner jeg faktisk ikke. Rigtige venner kunne nemlig ikke drømme om at pådutte andre deres egne dårlige vaner!
Til gengæld har jeg en bolig fri for røg, som de fleste holder meget af at besøge, også de rygere jeg kender. Og de går helt uden problemer ud på terrassen for at ryge, for de kan sagtens se rimeligheden i, at jeg vil have et røgfrit hjem. Jeg skal finde mig i røg alle mulige andre steder, men det skal jeg ikke her.
Og din latterlige lommestatistik holder stadig ikke. Du ved stadig ikke hvad din "venner" er belvet syge af. Som sagt: Ingen ryger kunne drømme om at indrømme at de er blevet syge af deres røg. Det ville jo være et nederlag af det store.
tilføjet af

Utroligt

misundelig på dig bevar mig vel, nå så du er rig stakkels barn (min far er stærkere end din) jeg har været i de fleste lande i europa men foretrækker nu norden - hvor vi dog har været på 3 ferier i år, - i København er vi ofte,
hvor er det forfærdeligt at komme ned på dit niveau -forresten vi har et hus ikke langt fra havet på 146 kvadrm. som for længst er betalt.
Mine bekendte kan ikke fortælle hvad de er blevet syge af , af den simple grund de er ikke syge. Og stadig løg du igen før du er den Anonym der har røget/ikke røget vi er jo ikke dumme man kan tydelig læse mellem linierne - du har også optrådt som rygestopinstruktør.
tilføjet af

Hvorfor

var jeg sikker på at få det svar ?
Mon det skyltes at du er utroværdig ?
tilføjet af

Du benægter kendsgerningerne

Derfor kan du ikke forholde dig til at vi er mange der er skide trætte af din gift.
Men det er vi altså.
Og som bekendt, så skal folk der benægter livets faktiske forhold, søge andre forklareinger på hvorfor tingene er som de er. Og den nemmeste forklaring er, at modparten lyver.
Hvor er det synd for dig, at du er så blind for virkeligheden. I din egen benægtelse af virkeligheden vil du hellere kalde andre for løgnere, end erkende de faktiske omstændigheder. Du har har ikke kun et problem, du har mindst 2, som jeg kender til. Din rygning og din fansasifulde omgang med sandheden.
tilføjet af

Du kan altså ikke læse

Du fastholder altså, at jeg dels optræder som flere forskellige, at jeg dels er x-ryger og dels er aldrig ryger. Og du påstår endda at jeg ikke har været på ferie, men været bange for at kigge ind.
Hvor er du ynkelig.
Den der råber højest får åbenbart det sidste ord i din verden. Det gør ikke din påstand mere rigtig.
Men du får det sidste ord. Du er overhovedet ikke til at debbatere med. Du kommer med alle mulige latterlige påstande, istedet for at holde dig til emnet. Du fordrejer kendsgerninger, fordi du inderst inde ved ud har tabt kampen.
Du er ynkelig, jeg gider ikke længere diskuterere på dit niveau. Hold dig til dit bornholmerhus - enhver har sgu da råd til 147 kvm med havudsigt på den latterlige ø.
tilføjet af

rygning føj hvor det kan lugte

jeg kan godt forstå de rygere der synes at livet er ved at være surt for dem... men har i nogensinde været i byen et sted hvor der er mange rygere... det lugter forfærdeligt,, og hænger i hår og tøj osv..om det er skadeligt eller ej.. ved jeg ikke... ærligtalt er jeg også ligeglad.. jeg har det bare dårligt når jeg som ikke ryger har været et sted med meget røg.. og alt hvad jeg har haft med stinker.. det var bare min kommentar..
tilføjet af

Uanset hvad

du skriver og gør, ændre det ikke på de kendsgerninger, at du lyver.
tilføjet af

Du er en lysløgner

ingen tvivl om det - jeg har ikke tabt nogen kamp (slet ikke mod en løgner) debatten er rygning og jeg går ind for rygerum som jeg ved rigtig mange gør.
tilføjet af

jeg glemte et t.

i lystløgner --jeg vil ikke diskutere på det lave plan og slet ikke med en løgner.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.