15tilføjet af

ryger spand

vil bare høre om der er nogle der lissom jeg nyder at ryge hash på spand. Det er efter min mening den bedste måde at ryge det på.
Den bedste urt er kashmir, synes jeg, hva ryger du.
gode spand råd søges, go' ryger derude
tilføjet af

Hvordan ryger man "spand"?

Da det er meget meget lang tid siden jeg har nydt en enkelt gang hash, så kommer udtrykket "spand" lidt bag på mig. Medmindre det er helt bogstaveligt, altså at man ryger det fra en spand.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Den bedste spand

er en med vand i. Smid hashen deri, og lev livet uden den syge påvirkning. Så vil du få det klart bedre.
tilføjet af

Det er spandens valg

så bland dig udenom, så vil du få det bedre.
tilføjet af

hey lagemann

den bedste måde at forklare det på er dette billede, håber du forstår, du sku ta at prøve det er et gyldent instrument🙂
http://www.bigmattress.com/weblog/images/GRAVITY%20BONG%20%231%20&%20%232.jpg
tilføjet af

ups

glemte lige et link med hvordan man ryger det. . . .kunne være vi skulle tilbyde vores gamle lidt røg, de ville nyde det tror jeg😉
http://declubz.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/grama-bong-hit.jpg
tilføjet af

Du får aske i lungerne..

Har du aldrig lagt mærke til hvordan det knaser i mellem tænderne efter du har røget et hoved på spand..? sikkert nok, og det er fordi mixet bliver brændt til aske, og suget igennem bonghovedet og ned i flasken, hvor det derefter hvirvler rundt, og det suger du så ind. Meget usundt vil jeg antage. sådan er det ikke på bong, for der ryger røgen igennem vandet først, hvor asken og mixet bliver fanget.
Så ryg hellere en god bong, Du kan købe en bolsjeglas-bong inde på staden til omkring 250 kr.. Men sådan en skal renses tit.
Et andet råd hvis du gerne vil være max blæst, så lav en 12 mm gennemgang i dit bonghoved, og lav en rist af ståltråd, fold den som en spiral, Det er nemmest hvis du tager et lige stykke ståltråd, og bukker det ca. en cm. inde, og derefer drejer rundt og laver en spiral, for den centimeter ståltråd der sidder i midten er et godt håndtag til når du skal rense risten igen, den bliver en del sovset med tiden.. Og lav en lille rille i bonghovedet der hvor risten skal ligge, ellers ryger den tit af.
og hvis du køber/har en husk at rens din bong hver dag, og gi den kalkfjerner på glasdelene, det kan den godt li.. og det kan din smagssans og lunger også bedst li,.!
Go ryger.. 😉
tilføjet af

....

Og husk at tage et enkelt stykke 2-lags toiletpapir og prop ned i bongen der hvor du suger, ellers får du for meget snask i lungerne..
Og glem den der "vand i lungerne" myte.. Vi har alle vand i lungerne.. eller dvs, vi udånder ca. ½ liter i døgnet, så den smule der kommer ind med bongen (hvis der overhovedet kommer noget) gør nok ikke den store forskel.
tilføjet af

Når ja..

Hvis du absolut skal ryge spand.. så tag en tur på staden og køb chillum-riste til dit hoved, så du ikke får så meget aske i lungerne..
Elsker også kashmir. helt klart noget rigtigt dejligt nold.. dufter specielt, og er god og klistret til et fugtigt bongmix.. Men en voldsom hollandsk skunk er altså noget der river dig bagover.. jack herer f.eks.. det er noget vildere end kashmir..
tilføjet af

Jeg har det ellers glimrende

Men det har du nok svært ved at forestille dig. Det er sjældent at påvirkede mennesker kan forestille sig, at der faktisk er et glimrende liv uden hash.
tilføjet af

Ren hash?

Nu snakken om hash er tændt op her, vil jeg lige høre jer om noget..
Passer det at noget hash blir blandet op med, eller blir glasseret med cola/hero/what ever?
For jeg har et par gange, købt noget 90'er på staden som gør mig total hyper!..
Og med hyper mener jeg, at når j'n er slukket går jeg igang med fx at flytte om eller gøre hovedrent, det jo ikke helt normalt adfærd for en skæv 😉
Kan ikke la vær at undre mig, om det ér fordi der er shit i, som ikke hører til...
Eller om jeg bare reagerer sådan på li dén type.. ved ikke hvad den hedder..?
Har andre oplevet det samme?..
tilføjet af

er mere til

Bong og je´s.Ryger selv en pind lige nu 😃 Køber inde på øen så skifter lidt efter humør faktisk md for md, hehe men god ryger til dig også
tilføjet af

lidt passer

Det er rigtig at i "gamle" dage der blev det lagt i coca cola og andre ting man lage også nogen gange mønter i pladerne for at de vejede mere, men tilbage til coca cola så blev det brugt på grund af tjalend sugede det til sig og blev klistret og god at se på. du kan selv gøre meget for at "beararbejde" det og så det til at se bedre ud ind det er, man kan fx tage en våd avis lige rulle tjalend ind i det og putte det i en ovn på 90 g i noget tid. det vil gøre din hash mørker at se på og veje mere😮 husk på at thcen det der er i hash der gør dig skæv fordamper ved 100 grader der efter er det mere eller mindre ubugeligt.
tilføjet af

Spand er ok, men...

Bong er klart at foretrække da det er nemmere. Men hvis du virkelig vil ha' en voldsom effekt af spand, bruger du en tjilum som hoved😉Der er ikke noget som at suge et helt stop på tjilum i en kører....Du trækker bare flasken meget langsomt op, så røgen er helt gul og så tar du et par dybe indåninger og suger som et svin😉vær forberedt på en seriøs hoster.....Da vi var yngre brugte vi en gammel gasmaske som vi sluttede tæt på flasken, så vi ikke kunne trækker os midt i det hele😉Men hold dig til bong og et hoved uden rist med en god gennemgang (7-8 mm).... Men pas på det ikke tar overhånd!!! det fucker dig langsom op :(
tilføjet af

På spand?

Teh, lyder griner, har godt nok aldrig prøvet, men vil gerne. Hvordan gør man?
Har bagt dejlige kager, mums XD
Jo tak
tilføjet af

Kan du hjælpe for en fisk

Ryger du så ikke lige på mig g🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.