4tilføjet af

Ryd parcelhusområderne

så kan det være at boligejerne igen kan blive ansvarlige medborgere, hvor statskassen ikke behøver at skride ind med milliardstøtte og indgreb, der går ud over lønmodtagernes pensionsmidler. Hvorfor skal politikerne indføre love og ordninger, der gør det attraktivt at låne fremfor at spare op? Og hvorfor gør de intet for at rette op på bankernes usunde forretninger, der finansieres af alle skatteydernes penge?
Sig din pensionsopsparing op og flyt dine penge til Tyskland, hvor de er noget bedre til at passe på ansvarlige medborgeres penge
tilføjet af

Enig.

Igen og igen skal bankerne gå fri og staten kommer til undsætning og redder dem, når de går bankerot. Men fru Jensen der ville låne sølle 8.000 kr til at klare en husleje i en kriseperiode, hun fik nej og måtte gå fra hus og hjem, mens spekulanter som Bagger og co. kunne låne millioner på deres glatte ansigt. Og hvem skal betale regningen i sidste ende? Det skal fru Jensen 😕
tilføjet af

Nej

Det skal hr. Hansen 😃😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

Er din verden ikke længere,

end til din egen næsetip.
tilføjet af

suk

Jeg er boligejer.
Jeg betaler 2000 i ejendomsskat om måneden til kommunen. Jeg ved ikke hvad jeg får for disse penge, ved du det ?
Herudover betaler jeg en ejendomsværdiskat på 1%, hvilket stort set = med den rentefradragsværdi, jeg har på mine renteudgifter.
Så jeg ved ikke hvori min uansvarlighed består ??
Men du har jo nok ret. Jeg burde sælge mit hus, og banke på hos kommunen for at få anvist en lejlighed ligesom dig. Vi kunne jo allesammen bo i sociale boligbyggerier - jeg hører det er så hyggeligt. Og vi kunne også lukke alle de der slemme erhvervsvirksomheder som bare tager røven på folk.
Der er nogle andre steder i verden, som gør dette. Jeg hører der er rart at være :-O
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.