3tilføjet af

romantik,tak!

Hvordan får jeg min elskede kæreste til at opfylde mit behov for romantik? Det vil virke påtaget, hvis jeg direkte siger det til ham (og han retter sig efter det). Romantikken ligger i høj grad i overraskelsen og initiativet. Er der nogen, som har ideer til, hvordan man kan antyde dette behov?
tilføjet af

Nogle gange

Du kan selv prøve at være romantisk nogle gange, så kan det være din kæreste lidt efter lidt opdager du har behov for romantik, men nu ved jeg jo ikke om du har prøvet det nogle gange, men ellers så prøv det. Nu har jeg intet problem med at min kæreste ikke er romantisk, for det er han..
- Futte
tilføjet af

Romantik

Pas på du ikke forventer alt for meget af din kæreste. Her er lige et par eksempler på hvad jeg som mand har oplevet ved at være bare lidt romantisk.
Kan faktisk godt lide at være romantisk en gang imellem, men ikke hele tiden. Komme hjem med en rose, lave en lækker middag (kan faktisk lave mad!), give en gang massage, eller hvad der nu er mulighed for. Men lysten til at gøre disse ting forsvinder omgående når jeg et par gange er blevet verbalt forulempet. Det fattede hun ikke noget af, min timing passede bare ikke lige i hendes planer. Forholdet forliste blandt andet på grund af mine "manglende" romantiske udfoldelser. Har ikke siden haft muligheden for at være romantisk, men håber da at fremtiden kan rode bod på dette.
Bare lige en advarsel, det kan være at din kæreste har oplevet noget lignende i et tidligere forhold.
Held og lykke.
tilføjet af

De kære mænd...

Velkommen i klubben....
Erfaringen siger mig at hvis det ikke ligger til mandens natur (hviket det sjældent gør)Vil det meget nemt virke påtaget hvis han prøver... Vi er jo faldet for ham for den han er, aligevel vil vi gerne lave ham om..Hvorfor ?
Forklar hvordan du har det og hvad du ønsker ( tal om det tal meget om det)Giv ham en chance til at prøve... Sker der ikke noget..Ja så er det man må overveje om man elsker alle hans andre kvaliteter så højt at man ville kunne leve med dette ene minus !!! Prøv ikke at lave ham om til en anden mand end den du faldt for...Det vil ikke lykkes...
Elsker han dig vil han jo gerne gøre alt for at gøre dig glad...
Nemmere sagt en gjort... Jeg ved det...
Held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.