5tilføjet af

rigtig mange mennesker mister deres arbejde.

Det er bare uhyggeligt. Store virksomheder flytter til udlandet , billig arbejdskraft trækker. Rigtig mange mennesker mister deres arbejde. Bør det ikke være sådan , at vi får et mere moderne arbejdsmarked , at det ikke er et stort problem at være arbejdsfri. Man lever på en anden måde , økonomisk må det heller ikke være et problem. Der ud over skal man stoppe med at jagte de arbejdsfrie , og straffe dem. Vi skal leve på en anden måde. Er der nogen som ikke kan lade være med at vil lave noget , er der en masse * frivilligt arbejde*.
tilføjet af

Danmark - ud af EU, og stram lovgivningen på det område

Er det måske løsningen? Så ingen kan få lov til at flytte arbejdspladserne til udlandet.
Og så skal alle indvandrere sendes hjem.
Hilsen, Pia K.
tilføjet af

Vi er vel selv skyld i det??

Jeg synes også at det er kedeligt og kan blive et stort problem, hvis vore virksomheder flytter arbejdet til andre lande fordi arbejdskraften er billigere der.
Jeg tror bare at vi til dels selv er skyld i det.
Vi vil alle have vores varer billigere og billigere, og det tvinger virksomhederne til at flytte pga. konkurrencen med udenlandske varer.
Hvis vi i stedet "køber dansk" og måske giver lidt mere for varen, så kunne vi måske være med til at bevare arbejdspladserne i Danmark.
I den sidste ende kommer vi til at betale mere, blot over skatten, hvis arbejdsløsheden herhjemme bliver ved med at stige.
Prøv og tænk på det næste gang du står for at skulle vælge mellem 2 varer hvoraf den ene er produceret i Danmark og måske koster 10% mere.
tilføjet af

Find et job til AABENRAAMAND

Nu han selv siger det - kan ingen her på SOL finde et passende arbejde til AAbenraamand, så vi andre seriøse debattører ikke skal spilde vores tid på hans rascistiske tabersladder!.
tilføjet af

Grin af hans indlæg.

Herregud,manden kører i det samme med hans indlæg.
Grin dog af ham,thi han er altså ikke for klog.Han har flere forskellige debat sider at skrive på,og det er altid om det samme.Han lider af manglen på oplevelser,eller mindreværkskomplekser,kontaktbesvær,eller noget helt andet.
tilføjet af

ordstyre i somalisk forening

de mangler vist en?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.