5tilføjet af

Hvilken klub holde du med?

Hej med jer. Prøver lige at skrive mit første indlæg for at se om det er noget for mig det her sol fobold afsnit.
Det som jeg godt kunne tænke mig at debatere/undersøge er: 3 spørgsmål
Hvilken fodboldklub holder du med?
Hvorfor holder du netop med det hold?
Hvilken by bor du i?
Mvh Jeanette H
tilføjet af

Brøndby

Der er kun én klub og det er BIF
tilføjet af

BIF

Er det hold som hele min familie holder med. Har godtnok en onkel som er Lyngby fan :-)
djurk
tilføjet af

Randers FC + The Gunners + Ipswich

*Hvilken fodboldklub holder du med?
Jeg holder med Ipswich Town, Randers FC og Arsenal
*Hvorfor holder du netop med det hold?
-Ipswich fordi jeg samlede på fodboldmærker /fik fodboldmærker af min onkel. Det var i slutningen af 70erne og der gik det rigtig fint for Ipswich.
-Arsenal har også haft en stor plads i mit hjerte siden jeg så dem første gang på Highbury i 88, hvor de kun var et middelmådigt hold (en kamp mod Newcastle, som ligeledes var et middelmådigt hold dengang). Jeg har nu ialt 6 gange været på Highbury, både på det nye og det gamle stadion og jeg kender til det specielle sus, der er ved at overvære britiske kampe live. Det skal opleves.
-Randers har jeg #altid# holdt med, da jeg er opvokset i byen fra mit 4. til mit 19. år. Det er klubben jeg føler, jeg har det største forhold til, klubben som jeg altid har fulgt med i, via overværing af fodboldkampe på Randers stadion og overalt i verden prøvet at opsnuse via medier/aviser, hvordan det gik dem i tabellen. Jeg har fulgt holdet siden 1979 med op og nedture, med samme engagement, ligemeget om de spillede i bedste række eller var ved at ryge ud af 3. division.
*Hvilken by bor du i?
Jeg bor i Kolding, det er 14 år siden jeg flyttede fra Randers, har efterfølgende boet i London, Aalborg, Århus og nu Kolding. Altid har mit hjerte dog primært ligget hos Randers. Det ville glæde mig, hvis Lars Olsen og trupper rykker op i Suppen fra næste sæson og det ville specielt glæde mig at overvære debuten på det nye stadion. :-)
tilføjet af

jeg holder med

1. jeg holder med BIF og AGF
2. BIF har altid været mit hold.. ligesiden de drenge fra min klasse i folkeskolen kunne lide dem.. jah så har jeg holdt ved. og AGF har altid været mit andet hold.. hvorfor.. tjah.. bare fordi*s*
3. jeg bor i nordsjælland ved gilleleje
mvh. maria/Nickgirl
tilføjet af

danmarks flagskin nr 1

jeg holder med brøndby,fordi de spiller det bedste og mest seværdige fodbold herhjemme,og det viser deres resultater gennem årene også.
og jeg bor på østerbro,næsten klods op ad parken.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.