16tilføjet af

Dyrenes beskyttelse

Ærligt talt så er jeg begyndt at få en antipati mod at komme ind på sol's sider alene af den grund af jeg er blevet godt og grundig træt af den rystende ko i reklamen for dyrenes beskyttelse. Jeg får det helt dårligt ved at have den rystende foran øjnene på mig hver gang jeg logger ind. Jeg går selvfølgelig ind for beskyttelse af dyr, men jeg tror ikke at det er den rette form for reklame for erhvervelse af medlemmer. Hvad mener I andre ?
tilføjet af

Anti pop-up

Hm. Her er der da så et enkeltstående tilfælde af en fordel ved Windows Servicepack 2 der automatisk blokerer pop-ups.
Jeg anede ikke der var sådan en reklame... Fordi alle pop-ups bliver blokeret :)
tilføjet af

Træt af dem

Hej.
Jeg er generalt bare død træt af dyrenes beskyttelse!
Jeg vil gerne snart se nogle tal og facts på HVOR og HVORDAN de har hjulpet, det er der aldrig en skid om i deres reklamer... de siger bare at man skal sende penge ind for at hjælpe dem.
Det er da også fint nok, men hvad går pengene egentlig til? Præcist HVORDAN hjælper de?
Så jeg synes også at det er en dum reklame, ikke fordi jeg ikke kan lide at se på den, jeg synes bare at dere reklamer og generalt markedsføring er alt for mangelfuld.
Jeg vil have informationer om hvordan pengene hjælper, og hvordan jeg selv kan hjælpe ud over at sende penge ind (ja ja, den har en hjemmeside, men det kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal opsøge deres hjemmeside for at få ordentlige informationer)
tilføjet af

Det er let.

Det er let selv at fjerne irriterende reklamer.
Du kan gøre det ved at installere en bedre browser end Internet Explorer.
1. Download og installer Mozilla Firefox (Hentes her www.mozilla.org)
2. Start Firefox browseren.
2. Installer denne "extension" (Adblock) : https://addons.update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&id=10&vid=664
3. Genstart Firefox
4. Gå ind på www.sol.dk, nu er der kommet et lille "faneblad" i nederste venstre hjørne af "ko-reklamen" klik på fanebladet, og klik på ok i den boks der dukker op. Så forsvinder reklamen.
tilføjet af

anonym

tror ærligt talt ikke folk tænker på dyrenes rettigheder. Det er kun godt man får lov til at se virkeligheden i øjnene nogle gange.
tilføjet af

Ja skyd alle dyr samt alle fra dyrenes beskyttelse

Ja skyd alle dyr samt alle fra dyrenes beskyttelse, de mennesker må sku få sig et liv og fx kaste deres kærlighed over mere alvorlige ting som fx de sultne børn i afrika.......
Dyrene skal jo bare spises
tilføjet af

Du er så uviden og skal lære så meget endnu.

Hejsa Alle,
Kan godt se at det er en problem, at man ikke ved hvor sine penge går til. Og det jeg fortælle Jer. Det er svært at redde alle dyrene, og vi gøre vores bedste for at det skulle blive vist og opdaget - det er reklamen der gøre det! Pengene og støtten skal bruges til at reklamerer og vise folk hvordan vi hjælpe dyrene. Det er ikke nok med at det er ikke godt nok. De mennesker der starter sådan noget op - de har det svært i det hele taget. De prøver virkeligt, men det er svært at starte - prøve i at sætte jer ind i den situation. man kan ikke gøre det hele af sig selv. Man kan gøre oprør og klage til folketinget - forat forbedre omgivelserne for dyrene i Danmark. Det er ikke noget, man bare gøre...Man skal hele tiden funderer over hvad der kan gøres og hvad der muligt at søge hjælp henne! Det bedste man kan gøre er at hjælpe!!
Jeg støtter selv, og stoler på deres arbejde 100 %, men sevfølgelig savner jeg lidt mere infomation. Msåke nogle flere prostester!!
Det er helt i orden fra min side at der er sådan nogle reklamer - de er vigtigt iflg. mig!!
Tak for det.
God jul til alle..også jer KØD-æder.
tilføjet af

Æd kød!

Du skal ikke snakke om uvidenhed hvis du boykotter kød!
Ja, kød er ikke en ting vi har brug for i så stort et omfang som vi spiser det, men se engang på alle vores slægtninge i naturen! De spiser kød konstant.
Og så er du sikkert ikke engan veganer, men bare en skaldet vegetar der ikke engang vil lade vær med at drikke mælk, spise æg, spise ost, spise kylling, spise fisk eller noget andet i den dur!
Der er ingen grund til at genere folk der spiser kød, det er naturligt, og vi er udviklet til det, og det er noget pis at vi ikke har brug for animals protein!
Og, så gider jeg ærligt talt ikke høre om hvor hårdt dyrenes beskyttelse har det, der er så mange der hjælper dem, og prøver at gøre en forskel i dagens danmark ved at mælde dyremishandlere, og der er rigtig mange organisationer ude omkring der gør mindst lige så meget for dyr som dyrenes beskyttelse gør!
Og de reklamer er overflødige... jeg holder stadig på at facts er den eneste rigtige måde at kommer frem på. Som f.eks. den gang hvor de havde en reklame om burhøns/kyllinger, og sagde hvor mange der døde mv. De havde konkrete tal. Hold op med det følelsespis, giv os noget konkret!
tilføjet af

Betal dog

Hvis du har synpati for sagen, kunne du jo betale det latterlige lave indmeldelsesbeløb. Så får du tilsendt et blad i firfarvetryk og jeg skal komme efter dig, med masser af historier om hvor de har hjulpet.
tilføjet af

For dumt!

Har du overvejet at jeg måske allerede gør det, men stadig ikke føler at det hjælper nogle vegne...
Godt at vi har folk som dig, der tror at de ved alt, til at rende rundt i danmark og få det hele til at virke så positivt
tilføjet af

Tilføjelse

Og er det engentlig ikke en smule dobbeltmoralsk at sige at man vil hjælpe dyr, hvorefter man fælder en havl regnskov for at få materiale til at lave et medlemsblad?
1: Bare en tanke
2: Overdrivelse fremmer forståelsen
tilføjet af

Æd dyrene!

for at få det på det rene, så mener jeg at mennesker er altædende, og derfor er det ikke noget problem ved at æde dyr. Helt ærligt er det lidt bøsset at sige "det er syndt for dyrene" Nej det er ej! for det første aner dyrene ikke, at de kan få bedre tilstande, end de har nu! og for det andet er det bare dyr! de er blevet sat på jorden for at opfylde vores behog FOR KØD! MUMS!!!...
tilføjet af

træt???

Du er blevet "træt" af at se på den rystende ko???? - det er vel nok synd for dig...... Hvordan tror du koen har det når den rent faktisk har stået og rystet LÆNGE ud over det øjeblik dit følsomme øje skal døje med en reklame????
Idiot.....
tilføjet af

Æd mennesker!

Der er vel ikke den store forskel? Mennersker er dyr.. vi er bare 'klogere' en dem, og kan konstruere en masse ting, som ødelægger jorden.. tænke en masse tanker, som kan være til skade for vores medmennesker..
Jeg læste engang en bog om hvor menneske jagt blev indført, og hvor det var lovligt at jage og skyde arbejdsløse, hvis man havde et jagt-bevis for det. Kan ikke huske titlen🙁 Den har godt nok ikke noget med kanibalisme at gøre..
Og husk så ALTID!: Abekatte hopper højest ved fuldmåne.
tilføjet af

NU ER DET SNART NOK..........

Jeg kan lige så godt sige det med det samme men en ko har ikke menneskelige følelser, hvis den viste den var på vej til et slagteri (godt for koen for de strejker jo i øjeblikket) var den nok løbet hjemme fra da den stod på marken. Koen har sådan ca. samme IQ som de folk som bruger deres tid på dyrenes beskyttelse.
Og hvor går grænsen for de der dyreelsker…………….. hvad for dyr må gerne hjælpes og hvad for nogen dyr er bare dyr??? Sprøjter folk fra dyrenes beskyttelse mod bladlus, smækker de fluer om sommeren, og hvad med den sultne myg få den lov at suge blod for at den kan pare sig? For det er jo synd for ALLE dyr. STOP DOBBELT MORALEN………
tilføjet af

Hvad snakker du om.....??

Kære ven, der er da ingen grund til at hidse sig sådan op - som du vel som et relativt intelligent menneske nok kan forstå, behøver man ikke - hverken som menneske eller dyr - at have en IQ op over 15 for at kunne føle smerte eller ubehag, og det er vel det, bl.a. sagen om dyretransporter handler om, ikke om, hvad dyret tænker.
Desuden forstår jeg ikke din snak om dobbeltmoral; Dyrenes beskyttelse taler da ikke imod at man hverken dræber eller spiser dyr, blot at man gør det under rimelige forhold - hvor er dobbeltmoralen i det???
tilføjet af

tåbe

ja jeg tænkte nok der skulle komme sådanne indlæg som dit, der ikke læser og forstår hvad der står. Demokratien længe leve så selv tåber kan få lov til at kalde folk for idioter. Hvorfor tror du jeg ikke kan lide reklamen❓det er fordi jeg bliver helt dårlig af at se koen stå der og ryste. Du har måske billeder hængende på væggen der hjemme af overkørte katte for at påminde dig selv om hvor synd det er for dem også.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.