8tilføjet af

R vil ikke lege med SF

De radikales Naser Khader undsiger at gå i regering med SF efter at socialdemokraternes Henrik Sass Larsen åbnede op for muligheden.
Khader mener at landet ville gå fallit.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2006/12/07/232400.htm
De radikale har en meget eftergivende udlændingepolitik tilfælles med SF og EL, men her ophører også ligheden. De radikale er nemlig også et ret borgerligt parti på mange andre områder end lige netop dette.
Det tror jeg mange glemmer i tidens trend med "dem - de onde og uvidende" og "os - de gode og kloge" bloksyn på politik.
De radikale er igen ved at blive en spændende joker i politik efter at de opgivet rollen som sidevogn til S.
tilføjet af

Han har fuldstændig ret

Der er ikke mange kloge medlemmer af De Radikale, men Khader er en af dem. Hans beskrivelse af konsekvenserne, hvis det ulykkelige skulle ske og det røde rædselskabinet kommer til, rammer fuldstændig plet. Vi ved desværre alt alt for godt hvad vi kan vente os:
- Massivt stigende skatter og offentlige udgifter
- Brandbeskatning af bolig- og bilejere
- Brandbeskatning af erhvervslivet, som vil tvinge mange virksomheder til at flytte til udlandet
- Voldsom nedgang i den økonomiske vækst til følge og som med tiden vil landets økonomi ligge i ruiner - bare se tilbage på starten af 80'erne
- En slap retspolitik, der nærmest belønner de kriminelle, for det er jo "åh så synd for dem"
- Atter massiv tilstrømning af kriminelle muslimer til landet
- Længere ventelister på sygehusene med dårligere behandling af livstruende sygdomme til følge
- En dårligere folkeskole udfra de rødes mantra om at "Hvad ikke alle kan lære skal ingen lære"
Jeg vil kraftigt opfordre alle fornuftige og frihedselskende personer i dette land til at emigrere hvis der virkelig er tilstrækkeligt mange, der er så store idioter, at de stemmer de røde til magten.
tilføjet af

Jeg hørte godt indlægget

men er nødt til at skuffe dig. De radikale er stadig deres "gode gamle" dem selv..
At de siger lige nu, at de ikke vil samarbejde med SF er udelukkende valgsnak, for at prøve ikke at frastøde borgelige vælgere der har et skrækscenarie med ABF som regering...
Når der har været valg kan jeg godt se Marianne Jelved gøre alt for at komme af med Anders Fogh... osse gå med i en ABF regering...
Så lad FOR VORES ALLE SAMMENS skyld være med at tro på Khader i denne sag.. Det er simpelthen ikke rigtigt. Efter et valg går de radikale uden at blinke sammen med S og SF for at fjerne Fogh.
De Radikale har før vist at de skifter mening hurtige end en luder giver fransk uden gummi.. for 14 dage siden var det ultimativt at Marianne Jelved skulle være statminister... nu er det til forhandling..
tilføjet af

Deres udlændingepolitik skræmmer

så længe de står for at ville afskaffe de stramme regler på udlændingeområdet ser jeg dem helst ikke i en regering.
Jeg ser for mig mere ghetto og mere indvandrerkriminalitet hvis de får magt som de har agt på det område. Det mener jeg erfaringerne fra 90'erne har vist med alt skræmmelig tydelighed.
Men det med at de skifter som en ...ja sådan en som du nævner:)...så er de jo sådan set bare fundet tilbage til deres gode gamle zigzag-politik.
tilføjet af

Ja på det område

er han ret fornuftig. Jeg vil i det hele taget mene at han er en af de mere fornuftige radikale.
Med SF i regering kunne man sikkert hurtigt få sat opsvinget over styr hvorefter man skulle til at starte forfra som efter Ankers Jørgensens økonomiske fallitbo.
Dertil kommer selvfølgelig alle de ubehageligheder med for stor indvandring og krænket retsbevidsthed som naturligvis også ville følge med sådan en konstellation.
tilføjet af

Et knebent flertal til den alternative lejr!

Men de kan heldigvis ikke - finde fælles fodslag.
SF vil smide penge ud i Øst og i Vest.
S vil beholde skattestoppet og den nuværende udlændingeprofil!
R slingre ned ad Vestergade - for kun at behage de mange udlændinge i landet - seneste episode var mariannes " valgturne " i Gjellerupplanen!
Så er der mon - så meget at frygte, trods den nuværende regerings " metaltræthed " ?
tilføjet af

Det bliver et værre rivegilde

på den alternative fløj.
Så der kunne sikkert være en chance for en borgerlig mindretalsregering.
Hvis de radikale tilsyneladende stiller så mange ultimative krav at de ikke kan støtte nogen som helst, så kunne det jo blive ret interessant hvilke krav de alligevel bliver nødt til at give efter på, hvis de vil have nogen indflydelse overhovedet. Noget de nok bliver nødt til hvis de ikke vil risikere at lide en stille død. Hvem gider blive ved at stemme på et parti der for tredje valgperiode i træk sætter sig selv uden for indflydelse pga. ærekær stædighed.
VK og DF vil også kunne slå på splittelsen i en valgkamp.
tilføjet af

Svaret vil altid ........

Som vinden blæser - stem aldrig på de Radikale.
Naser khader er jeg ikke 100% tryg ved - jeg ved ikke helt, hvorfor?
Måske - han er en ulv i fåreklæder!
tilføjet af

Jeg tror

at når vi kommer længere frem mod næste valg, vil de radikale få helt klare problemer med Khader.
Han er som muslimer er flest borgerlig, men de radikales grundlæggende ideologi, er han ikke helt i overensstemmelse med.
En udtale som at SF i en regering ville køre Danmark ned og vi vil gå fallit, er ikke lige hvad man forstår ved seriøs politisk udmelding.:)Han vil helt sikkert give problemer senere.:)
V.H. Modild
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.