6tilføjet af

Push-up er klar til mænd

Så piger, nu kommer vi i vores ypperste score-trusser, med push-up indlæg og gashåndtag!
http://politiken.dk/udland/article194736.ece
Hvad siger i til det derude?
tilføjet af

Fuck hvor er det morsomt

Jeg tror det er 25 år siden jeg læste en bog der hed "Eroicas døtre"...jeg kan slet ikke finde link til den, den er ældgammel. Men her var fortælleren, hovedpersonen en dreng i puberteten, der af sin far skulle lære at gå med PH, når han havde haft sin første sædafgang.
Hele samfundet var beskrevet omvendt, mandeundertrykkelse, og mænd der kæmpede for at få ligeløn og anerkendelse for deres indsatser. Sikke nogle fantastiske kvindechauvinistiske figurer der var skildret i den bog...den var skideskæg. Men nu er den her...PH'en hahahaha det er sgu morsomt...tror jeg skal ud og undetrykke nogle mænd! hehe
tilføjet af

Ja den

bog har jeg osse læst for rigtig mange år siden. Tror faktisk det er en bog helt tilbage fra 50'erne. Aldrig har jeg grinet så meget af en bog som den. Den er nemlig total den modsatte verden, som den var i 50'erne, hvor det var de fleste mænd som var ude arbejdende.

Jeg kunne ikke huske titlen. Vil låne den på biblioteket så. Lånte den sidst ved min daværende svigerfar. (som var dybt missionsk..*GG*)

Mvh Kleopatra.
tilføjet af

skuffelse

Hvor ville jeg blive skuffet, hvis jeg kom hjem og pakkede en mand ud, der så veludrustet ud, og så bare havde en lille javertus, når underbukserne var smidt.
Nok den samme følelse,som mænd må føle når de kommer hjem med en pige, der har push up bh, balleopstrammer, trusser til at holde maven ind og kunstigt hår. *GG*
tilføjet af

Jeg vil

nu gerne "nøjes" med at se en mand i et par tætte tihgts. *SS*

Mvh Kleoaptra.
tilføjet af

Hold kæft

hvor ville jeg blive skuffet!
- Ud med den trusse!
tilføjet af

;-)) Du glemte----

gebisset, bedst som man troede man havde scoret en tøs med guld i mund....... kommer hun forfærdet ind i sjoversoveværelset og udbryder:" Jeg tabte mine tænder i lokommet"
Så er det jeg vender mig om og lader som jeg sover,,, gerne med kunstig lyd ;-))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.