16tilføjet af

Psykolog falder i søvn

jeg tror jeg kender en psykolog der lider af den "sovesygdom"... Hvor man falder i søvn fra sekund til sekund uden at mærke det.
Kan man ikke melde det?
Det er da for dårligt for de patienter vedkommende HAR.
tilføjet af

Skift..

Hvis din psykolog er en du er henvist til fra din læge, så kan du klage og få en ny.
Hvis det er en du selv har valgt, så skift til en anden, det lyder af at han / hun ikke er særlig effektiv, det kan du ikke være tjent med, uanset hvem der betaler for det..er det det offentlige så skal du påtale det!
Han trænger nok selv til psykologhjælp !
tilføjet af

Det er ikke så vigtigt om han

sover. Det vigtige er, at du selv taler og selv kommer til nogle konklusioner. Han skal bare stille spørgsmål, og disse kan ofte være vildledende. Den bedste psykolog er den, der slet ikke siger noget. De siger dog ofte et eller andet, men det er mest til glæde for patienterne og har intet med behandlingen og gøre. Det er ligesom læger, der altid udskriver en recept til glæde for patienterne, uanset om det virker eller ej, men de gør det for glæde patienten.
Husk også hvis han selv begynder at tale, så falder patienten i søvn, og det er slet ikke gavnligt.
tilføjet af

Stakkels mand/kvinde

Det tyder på at vedkommende enten har fprstadierne til en diabetes 2, eller at vedkommend lider af søvnapnøe..
Print dette ud og vis det til ham/hende inden du skifter og bed evt. vekommende skrive til mig på oldbaker@sol.dk
Ingen skal have ødelagt deres liv af disse to sygdomme, når det er så let at få et normalt liv igen.
Desværre gør manglende oplysning at ikke ret mange ved ret meget om disse ting. Ikke engang mange praktiserende læger.
the old baker
tilføjet af

Kunsten at "skrifte"

Kære "Stella". At være psykolog er enhver forundt at kalde sig - så vidt jeg er orienteret, er det ikke en "beskyttet etiket". En psykiater derimod, er en eksamineret praktiserende læge, der har en 7-årig psykologisk overbygning som speciale, med ret til receptudskrivning af psykopharmika.
Men faktisk er 90% af succes-kriteriet den "vare", som klienten selv leverer. (Klienten/problemet er sin egen løsning - forklaring følger...).
Således aner ingen psykiater/psykolog hvad det vil sige at kigge lodret ind i en ladt seksløber, båret af en galgning - der psykologisk set er mindst dobbelt så angst, som sit offer!. (Her tænkes på en typisk bankrøver).
Når en psykiater/psykolog falder i søvn, må du se det fra den humoristiske side. Du/Systemet betaler for at få "afløb for aggressionerne".
Faktisk vil jeg påstå, at psykologer- og endnu værre - psykiatere erstatter den rolle, som vores forældre brugte præsterne til!.
Vi er blevet så åndeligt udhulede, at vi ikke længere tør betro os til vores digitale venner. Vi skriver derfor anonyme nødråb på diverse debatfore - med "www.sol.dk". som nødraket".
Men tilbage til emnet - sovende psykologer (til 1200,- i timen).
Skrot din psykiater, og søg hjælp på www.sol.dk.
(Hvis du kan skille skidt fra snot, er der meget at hente - read my lips). Og det er gratis! :-))
tilføjet af

Hvad er det du siger ??

Du er da ikke så lidt ulden at høre på....og nu skal du lige vide, at en Psykolog har ikke PATIENTER, en psykolog tager udgangpunktet i et RASK menneske, og er derfor klient.
OG INGEN SKAL SOVE I EN KONSULTATION...hverken klient eller behandler (psykologen i dette tilfælde)
tilføjet af

Gys---seligt

Gyseligt en masse uvidende bullshit der bliver lukker ud her, Alle kommer med en venlig forklaring, alletiders,men samtlige af de forklaringer er præget af mangel på viden. Kunne de venlige replikanter ikke være så venlige, at holde sig til det de har en viden om. Et er at give et nødstedt menneske et godt råd, et andet er at give det samme nødstedte menneske en ide om, at egos skråsikre mening er korrekt, og derfor rådgive udfra dette.
Sovesygedom, diabetes 2, spørgsmål uden indhold og hvad ved jeg, det er direkte farligt for en persons velbeeing, i har at gøre med her, så hold jer venligst fra, at stille teorier op om psykologens væren eller mangel på samme.
En psykolog der snakker for meget er en skidt psykolog det samme gælder en psykolog der snakker for lidt, psykologens opgave er at lede klienten hen på de spørgsmål og svar klinten har brug for, at stille sig selv og derefter lade klienten selv svare på selvsamme spørgsmål Ergo psykologens opgave er, at sætte sig ind i klientens situation og derfra guide klienten til selv, at skabe klarhed over egen eksistens, igennem klientens dialog med sig selv,og det i en atmosfære, hvor klienten føler sig tryg og tør bryde sine egne grænser.
Søvnapnø er en tilstand som opstår når en person sover, som regel er det forbundet med snorken. under søvnen er det mest almindeligt at man har en rimelig regelmæssig vejrtrækning, personer med søvnapnø, er personer der i løbet af natten, har udfald i den regelmæssige vejrtrækning, og rent faktisk holder op med at trække vejret i kortere eller længere tid ad gangen, dette kan til tider være kritisk, og afhjælpes derfor med forskellige løsninger, Men det har intet med det omtalte at gøre. Det der muligvis i denne situation tænkes på er narkolepsi, men enhver psykolog der har mistanke om, at huan lider af dette, vil omgående søge behandling for det, da det er medicinsk muligt at kontrollere.
Søvntrang i forbindelse med diabetes 2 er et rimeligt sent stadie i sygedommen i hvert fald når det når ud over det kontrollerbare niveau,så glem også det.
Korrekt er det, at være psykiater er en over bygning , et speciale ovenpå den almindelige lægeuddannelse, men det tager ikke 7 år, det der tager 7 år er psykolog uddannelsen, og det er hvis man ellers går til den, det er den nominerede tid. Men det er også korrekt, at det kun er psykiatere, der må udstede recepter til patienter, hvor psykologer kun kan anbefale det, til deres klienter. Men summa sumarum er det noget skod, at din psykolog falder i søvn under jeres samtaler. Din terapeut skal altid være mere vågen end du, og altid være mere på forkant med de tanker, der flyder mellem dig og tera-peuten, fordi det er terapeutens opgave, at guide og hjælpe dig til, at tolke de tanker og ord du fremkommer med, under samtalerne dig og huan i mellem.
Fungerer det ikke på den måde, så find dig omgående en anden behandler og klag over den nuværende til rette myndigheder. EVT. Dansk psykologforening.
Venligst
Nicklees.
tilføjet af

Siden hvornår er du blevet læge?

Skal vi nu ikke lade være at drage forhastede slutninger om sygdomme?
Det mest oplagte er da at nævne for psykologen at han faktisk falder i søvn og at det generer. Måske elsker han bare at læse i sengen til sent på natten og er derfor søvnig? Eller måske har klienten fået tid lige over middag hvor fordøjelsen bevirker at man kan få let til søvn *ss*.
tilføjet af

Måske

Keder han sig bare, tænk sig at skulle høre på andres problemer dagen lang, gaaab
tilføjet af

Dejligt svar!!

"Bageren" bør holde sig til at bage brød!!!
tilføjet af

Psykolog - er en beskyttet titel

Hejsa
Jeg bliver utroligt vred, når jeg læser, at alle kan kalde sig psykolog, sådan er virkeligheden ikke, det blev lavet om for mange år siden, når du vælger psykolog så sørg for at der står autoriseret psykolog.
Prisen er heller ikke 1200 kr., men 715 kr., så måske skulle nogle af dem der skriver her, lige undersøge sagerne lidt mere inden de udtaler sig konsekvent.
Men hvis du ikke har det OK med din psykolog, har du altid ret til at vælge en anden, for ellers kommer der intet ud af de samtaler. Frygteligt at læse, at psykologer
skældes sådan ud, mange, mange tusinde får hjælp hver dag.
Hilsen ano
tilføjet af

Øhhh....

er det ikke ligesom det, han, den sovende psykolog, får sine rigtig, rigtig mange penge i timen for? At lytte og guide en klient med problemer? Hmmm...
tilføjet af

Så så, "ANO" - klap hesten

"Ano" - jeg tager til efterretning, at man ikke længere må udgive sig for at være psykolog. Men mange gør det ikke desto mindre!.
Og det er her, kæden springer af!. For folk, der opsøger psykolog - dem der ikke har begået selvmord som alternativ - er så langt ude, at de "æder rådt og ufortyndet", hvad deres "rådgiver" / autodidakte psykolog bilder dem ind.
Du har ret i, at mange bliver hjulpet med psykologhjælp - af de seriøse, forstås.
Men du glemmer at nævne dem, der "forføres" af psykologer, og som ender med at tage livet af sig selv!.
Emnet er så glødende, at pressen end ikke tør skrive om det.
Med venlig hilsen
Profeten af Teide
tilføjet af

"Mona" har fundet "melodien"

"Mona" har faktisk fanget succeskriteriet!. Det handler slet og ret om at tømme "skraldespanden - den mentale, forstås!"
Vi bærer dagligt køkkenaffald ud til renovations-folket.
Men vi ophober mentalt affald. Og blot det, at nogle - helst ikke familie, venner og bekendte - gider lytte, er det i sig selv nok. Til 715 - 1207 kr i timen.
Jeg kan kun anbefale "emner" til psykologer/atere, at skrive i sol - hvis disse skæbner evner at adskille skidt fra snot!.
Med venlig hilsen
Profeten af Teide
tilføjet af

Jeg har ingen hest, men

Hej igen.
Jeg har ingen hest, men vil godt komme med en lille kommentar alligevel.
Jeg kan da ikke udelukke, at der også blandt psykologer er brådne kar, det er der jo alle steder, også bl. læger, advokater o.l., men jeg mener generelt, at hvis man bruger en autoriseret psykolog (det skal man være for at få henvist klienter fra læger, det vil sige at det offentlige betaler en del af behandlingen) så er man godt garderet. Bruger man derimod en psykoterapeut eller anden terapeut, er det personer med meget kortvarige kurser, og i den tidligere debat, hvor en person havde begået selvmord, var der tale om en terapeut? og ikke en psykolog, og jeg tror det er den du henviser til bl.a.
tilføjet af

Det er vel ikke

Forbudt at skifte ham ud !!
Hvis folk vil betale 750 kr. i timen for at høre på hans snorken, skal de da ha´lov.
Folk med problemer, har ofte en tildens til at kapsle problemets kerne inde i en skal, fordi det gør for ondt. Totalt fremmede har ingen anelse om hvad problemets kerne er, og skal derfor bruge flere timer end de fleste har råd til før de når ind.
Snak dog med jeres familie istedet, de kender jer jo meget bedre, og ved som regel hvor skoen trykker. Det er gratis og måske kan de holde sig vågne !!!
tilføjet af

Videnskabelig test

Jeg har aldrig set eller hørt om en objektiv videnskabelig test, der har kunnet påvise, at folk har fået det bedre efter en psykologbehandling.
Sagen er, at folk betaler 700Kr, og når de har gjort det i nogen tid, så føler mig sig helt helbredt. De har ihvertfald ikke lyst til at fortsætte.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.