3tilføjet af

Politiken link til Fitna??

http://politiken.dk/udland/article493654.ece
Nåh nej det kan naturligvis ikke da den r religiøst stødende MEN MEN Politiken har naturligvis ingen problemer med at linke til en eller anden saudisk amatørfilm der forsøger at fornærme kristne.
Det sjove ved den saudiske videoe er dog at den udstiller hvor rabiat islamismen er i forhold til det uskyldige prædiken-crap som han har fundes frem fra en eller anden ligegyldig Jesus-camp.
tilføjet af

Kan det komme som

en overraskelse for nogen. Det var jo trods alt også Politiken, der i starten af 2. Verdenskrig i sit ildelugtende organ med store typer skrev: "Man må både forbløffes og man må beundre den store, tyske fremgang på krigsmarken".
Og nazismen og muhammedanismen, det er sgu da af samme potte.
God weekend
tilføjet af

Nå ja

med Tøger og Anita Bay Bundegaard på holdet kan dette forventes. Sidstnævnte ville have åbne danske grænser for alle i sin tid som radigal minister, samtidig med at der blev opført et 3.meter højt hegn om frue'ens residens i Nordsjælland.
tilføjet af

Politiken

Er vel også et Radikalt fagblad !...... så det overrasker ingen at hvor sympatien hos det rabiate lorteblad ligger !...... mon ikke hellere Thøger Ali Babba Seidenfarden hellere vil være redaktør i Saudi Arabien et eller andet sted !.
Og desuden glemmer Det muslimske vidunderbarn der har produceret sin spejlbillede til Fitna, at i modsætning til Fitna er der ingen der tager de gamle bibelcitater højtideligt........ Vesten er ligesom kommet flere hundrede år videre i modsætning til Muslimerne der lever på det stadie vi andre levede i 1500 tallet !.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.