2tilføjet af

Realityprogrammer

Hvordan kan det nu være, at mange har så meget imod realityprogrammer?
Jeg synes det minder lidt om Se og Hør - debatten. Folk køber det ikke, og læser det da allerhøjest hos frisøren. Og kun hvis de skal farves eller krølles.
Oplags- og seertal tyder da på noget andet. Ellers skulle hver 10. dansker være frisør, eller eje en virksomhed hvor fjerneren kørte i baggrunden i døgndrift.
Hvorfor er det lige at vi ikke tør vedkende os vores nysgerrighed, interesse for naboens gøren og laden og vores sentationshunger?
Hvorfor mener vi at det er flovt at læse Se og Hør og se diverse reality-udsendelser?
Bliver vi dumme af at se og læse ovenstående?
Jeg mener, at jo mere man får af begge dele, samtidig med at man orienterer sig alment og seriøst, jo bedre bliver man til at sortere informationer.
Jeg læser Se og Hør jævnligt, jeg læser også avisen hver dag. Jeg ser reality-TV, hvis det er noget jeg synes er underholdende, jeg ser også nyhderne hver dag. Jeg læser Jumbobøger, men jeg læser også romaner, biografier og alskens anden lødig prosa.
Gør det mig til et dummere menneske?
Er det bedre at sidde og debattere 16 timer om dagen på Sol end slappe af med blade, tv og tegneserier?
tilføjet af

ser gerne reality programmer

men når jeg har set konceptet en gang, er det som regel nok.
Den første robinson udsendelse slugte jeg råt - den næste nåede jeg kun 2 afsnit ind i, da jeg tabte interessen. Det fede ved reality programmer, er at man ikke rigtig ved om man ser menneskets sande jeg, eller det hele er et stort opsat show.
Se og hør naaah, jo jeg ser da lige Se og Hør pigen og tv-programmet - det andet er sgu for fimset.
tilføjet af

både og....

Jeg kan godt lide at se nogle former for reality-programmer, og jeg har ikke noget problem med at indrømme, at jeg også "lader mig fange" af det.
Ligeledes synes jeg, at det kan være helt fint at holde sig opdateret via fx "se og hør" og lignende blade - det kan være ganske underholdende, og jeg kan da godt lide at følge lidt med i kendissernes liv og levned etc. Men jeg betragter det som sagt som underholdning og ikke andet. Jeg køber kun sjældent bladene, men hvis jeg kommer et sted, hvor de ligger fremme, så kigger jeg altid i dem.
Jeg har generelt en ret bred smag, så jeg ser, læser og lytter til mange forskellige ting - det føler jeg er mest berigende....
Dog synes jeg, at der er en klar overvægt af reality-programmer for tiden, og sådan har det egentlig været gennem nogle år efterhånden. Jeg synes godt, man kan blive "mæt".....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.