9tilføjet af

pige/pige

Jeg skriver fordi tanken om at vare sammen med en anden pige efterhaanden har fulgt mig et stykke tid. Jeg har tidligere kysset et par piger, men der var ikke noget specielt seksuelt i det, det var mest for at provokere (gjorde det bl.a. foran min davaerende kaereste). Jeg synes piger kysser meget bedre end fyre, deres tunge og laeber er meget bloedere, og de har mere indfoeling.
Problemet er at jeg ikke ved hvordan man scorer en pige. Man kan jo ikke regne med at alle piger synes det er lige spaendende. Jeg tror ogsaa jeg er for usikker til at tage det foerste skridt. Ville vaere fint hvis hun tog det foerste skridt, men det er vidst en oensketanke.
Det er ikke fordi jeg er lesbisk (ikke at der er noget galt i det). Vil bare gerne have det afproevet. Jeg taender stadig paa fyre, og maa da inddroemme at jeg finder det saert at to piger kan have sex uden mandens "udstyr".
Jeg haaber jeg kan faa nogle serioese svar. TAK.
tilføjet af

Hej

Hej
Ja søde jeg har læst overskriften, man tillader mig alligevel at lægge et lille svar. håber at dette er i orden med dig.
Personligt tror jeg ikke at du er lesbisk, jeg synes at du burde finde ud af hvor de tanker du går rundt med stammer fra, det er selvfølgeligt fin nok at prøve noget nyt/andet hvis det er det man har lyst til

lidt læsestof
http://www.geocities.com/lesinfodk/
http://www.lbl.dk/
http://www.woman2woman.dk/index.html
http://lesbian.org/
http://www.lesbian.com/
http://www.sylvia.se/index.asp

her får du lige også nogle kontaktsteder:
http://www.scor.dk/
http://www.aarhus-onsdag.dk/index-lykken.htm
http://www.hotflirt.dk/
http://www.relation.dk/
http://www.netdate.dk/
http://match.msn.dk/match/mt.cfm?pg=channel
http://www.webdate.dk/
http://www.scorestedet.dk/nytdesign/index.htm
http://www.superkontakt.dk/
http://www.superdate.dk/
http://www.bompi.com/start.asp
http://flirtnet.dk/
http://www.amante.dk/
http://www.mydate.dk/
http://www.smsdaters.dk/

mvh
Peter
tilføjet af

tak, men.....

Kare Peter.
Jeg ved jeg ikke er lesbisk. Har bare lyst til at prove at vare sammen med en anden pige. Det er en fantasi jeg gerne vil gore til virkelighed. Har du ikke nogen fantasier du vil have fort ud i livet? Jeg kunne fx ogsa tanke mig en trekant, eller have sex mens der var en der kiggede pa. Men det bliver sikkert aldrig til noget, jeg tror man skal vare lidt modig for at gore den slags til virkelighed.
Jeg har ikke lyst til at mode nogen over nettet kun for at vare sammen med vedkommende. Ligesom jeg ikke moder fyre over nettet. Modet skal helst vare tilfaldigt. Gensidig interesse ved forste ojekast.
Jeg vil helst ikke vide pa forhand hvad der skal ske. Det skal vare stille og roligt, og med mulighed for at trakke sig hvis det ikke er sagen alligevel.
Jeg vil prove at kaste et blik pa de links du har fundet til mig (undtagen scoresiderne).
Knus
engel21
tilføjet af

Har det selv på samme måde...

Du er ikke den eneste der har det sådan. Jeg ved også at jeg ikke er lesbisk. Jeg har en vidunderlig kæreste som tilfredsstiller mig fuldt ud, og alligevel går jeg med tanken om at være sammen med en anden pige. Jeg tror ikke det er noget jeg nogensinde kommer til at leve ud i livet. Det er heller ikke sådan rigtig en fantasi jeg har haft. Mere bare sådan en tanke.
Desuden har jeg det præcis på samme måde mht. scoring. Jeg er ikke meget for at tage det første skridt og kan bedst lide at andre gør det for mig. Men jeg kan da godt se at det ikke nytter noget. Hvis alle går rundt og har det sådan er der jo aldrig noget der bliver til noget, vel? Så nogle gange er man bare nødt til at tage en dyb indånding og gribe chancen.
Håber du kunne bruge det til noget. Om ikke andet så ved du at du ikke er den eneste der har det på den måde....
Mvh. Mig
tilføjet af

Brug den smule hjerne du ikke har

Drop de tanker - find dig et job - få en ny kæreste der gider kysse dig ordentligt.
Glem alt om dette afskyelige sex mellem to kvinder, det fører kun til nye sygdomme uden kur - sygdomme der i sidste instans vil udrydde os alle.
tilføjet af

til den enfoldige

Det var dog et provokerende synspunkt. Jeg bad om seriose svar, det synes jeg ikke dit svar er. Hvorfor skulle jeg ikke have et arbejde, eller bedre endnu, en studieplads? Jeg forstar dig ikke.
Overskriften er den ment til dig selv, eller hvad? Jeg synes du virker ret enfoldig!
tilføjet af

provokerende ja!!!!

Ja pervationer fremkalder altid provokationer.
Og ganske som jeg sagde så har du ikke noget arbejde...studieplads..fnyyys...jeg mente samfundstjenestlig brug af tid.
Brug din kedsomhed til skabe noget krestivt, det får du meget mere gavn af senere.
tilføjet af

Fantasi

Hej engel21
Nu kan jeg jo kun svare for mig selv.
Har også en fantasi om 3-kant, med 2 kvinder, det har de fleste af os fyre sikkert.Såfremt det er med 2 fyre og en kvinde, så ingen m/m, det er ikke lige mig, at andre er sådan er s.. ok.
Du kunne evt. finde et sted, hvor der kommer lebiske, i byen.
Ved ikke om du kan bruge dette til noget?
kbh.singlefyren
tilføjet af

markelig starut

kare ven
Jeg ikke helt hvor du har dine misvisende oplysninger fra. Der er ikke rigtig noget af det du skriver der passer pa mig.
Hvis du vil se pervertioner kan du jo ga ind pa sexfantasier, sa skal du nok sla ojnene op.
Hvem i dagnes Danmark kan blive provokeret af pigesex? Det ma da vare en eller anden der har siddet last inde pa sit varelse de sidste 40 ar.
engel21
tilføjet af

Enig..

Hej Engel 21..
Jeg forstår godt du bliver sure over det den anden skrev...jeg synes også det lyder dybt åndsvagt at andre folk skal svine ens seksualitet til...så ka han lade være med at skrive til dig..du var jo ikke ude på at provokere, du ville bare have lidt hjælp og råd..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.