9tilføjet af

Påklædningspoliti!

Fra pålidelig kilde forlyder det at man i DK vil indføre et påklædningspoliti; således at topløse piger/kvinder, mænd i shorts, piger med bare navler etc. kun færdes der, hvor det er tilladt at færdes i det pågældende tøj.
Kilden oplyser samtidig, at der vil blive indført endog meget drastiske sanktioner i så fald påklædningspolitiets henvisninger ikke efterleves.
Så pas på derude.
PS.: Jeg regner med at dette indlæg er af så høj vigtighed, at det kommer på SOL's forside - gerne med billede.
tilføjet af

Indlæg

Det er da ganske fint, at man kan debatere, synes du ikke? Hvis majoriteten synes mænd ser fjollet ud i shorts, så er det da rart at vide, man behøver jo ikke efterleve, hvis det ikke behager en.
tilføjet af

hehe:)

hvor tosset:P
Der er nu ingen der skal diktere hvordan jeg skal se ud=)
Jeg går klædt præcis som jeg har lyst til, og det har jeg bestemt heller ikke noget imod alle andre gør, jeg er nu ikk så sart;)
/Karina
tilføjet af

Kompromis er muligt?

Det er jo latterligt, at man her i Danmark, som vel må siges at være kompromissernes hjemland, ikke griber til den indlysende løsning. Den ene babs tildækkes, og den anden lades fri.
Mange kvinder vil værdsætte muligheden for at kunne sortere i de ynder, som stilles til beskuelse, da der ikke altid er fuldstændig symmetri.
Desuden er der mulighed for på morsom vis at signalere forskellige budskaber ved valg af side. Ekstremt venstreorienterede kvinder vil naturligvis indsnøre både balde og bryst på højrefløjen.
Man bør dog først undersøge om der er sundhedsrisici ved en sådan praksis. Måske vil særlig svulmende kvinder kunne falde og slå sig, hvis de bringes ud af ligevægt, når kun den ene side gynger ved rask bevægelse?
tilføjet af

Jo....

det er osse det jeg gør - eller lægger op til ;-)
tilføjet af

Klovn.

Tarzan skrid ud i junglen med dig, vi har religionsfrihed i Danmark.
kan du ikke holder ud at se på dem, så vend hoved den anden vej, de har lov til at gå klædt som de har lyst til, din klovn.
René
tilføjet af

Det er ikke 1. april !!!

Du tror da ikke at nogle hopper på den ???
tilføjet af

Vil osse se "nutte"

BUUUUUUUUUUUUH til dig smilodon!! Hehehehe. Du synes at man bør vise babs, men ikke nutte? Hvad er det for et herre diskriminerende forslag at komme med?
Skal det så være det smukkere af tvillingerne damen får lov til at lufte? Har det som skjules slet ingen rettigheder?
Nej, det må aldrig nå folketinget!!
Fandango, som morer sig fremragende.
tilføjet af

Forhåbentlig...

ikke ;-)
tilføjet af

Men....

det er da næsten en aprilsnar, så mange der finder det vigtigt at debatere toppe eller ej, shorts eller ikke. Eller måske er det varmen der trykker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.