12tilføjet af

Overvægt :-((( hjælp

Hejsa
Jeg er en fyr på 28 år som har mødt en kvinder som jeg har været sammen i snart 10 mdr. Vores forhold er været gennemført kanot endtil for 3 mdr. jeg elsker hende overalt på jorden og vil gøre alt for hende, men hun har lukket for det varme vand (sex) hun siger det er fordi hun ikke er tilfreds med sin krop, vejer for meget. Jeg synes selv jeg har gjort hvad der kunne gøres for hun tænkte på ngt. andet, men stadig er der lukket helt :-((( Jeg er ligeglad med om hun selv synes hun er overvægttig, det er ikke det jeg har taget hende for !!! hendes personlighed, hendes kærlighed, hendes smukke sind, tja jeg kunne blive ved, men jeg ved snart ikke mere, vi har drøftet emnet mange gange eft. hånden og jeg er ved at blive tosset, for hun betyder alt for mig !!!
Jeg har det sådan, at det er sgu for plat at forlade en man elsker på det grundlag, for jeg ved der findes en løsning et sted, men det er bare hvordan jeg lige griber dette her an.
Den for tvilvlet !!!!
tilføjet af

overvægt

Er du sikker på, at det er hele grunden til, at hun har forladt dig??? Hvis det er, har hun nu et alvorligt problem med sig selv. Måske var en psykolog en løsning? kan jo være der ligger en anden grund gemt, som hun ikke har lyst til at tale om.
Men jeg synes, nu at du skal gå hende lidt mere på klingen, hvis hun inderst inde vil have dig..
Held og lykke..
tilføjet af

hey

hey..
er ked af at høre det!
men kan jo være en undskyldig for hun ikke ville være sammen med dig mere.... man finder jo alle mulige undskyldinger hvis man har svært ved at sætte sig ned og sige: jeg vil ikk mere... for når du acceptere hende som hun er... ja kan jeg ikk i hele verden tro at det er pga hun er lidt overvægtig det er grunden.. måpske elsker hun dig ikk mere... hårdt ord.. men har hørt det før!!!
tilføjet af

Overvej

Har du lagt mærke til om din kæreste har ændret sig ellers? Er hun blevet trist og indelukket?
Er hun det, så tror jeg på det er rigtig hvad hun siger.
Hun nærmeste straffer sig selv, og slipper dig fri, for hun fortjener ikke en kæreste som dig! Måske er det sådan hun tænker, og så skal du ikke lade hende gå, men kæmpe for hende. Overbevise hende om hordan du føler, evt tage hende med til en prøvetime i et finesscenter.
Hvis hun derimod er som hun plejer, er glad osv, så tror jeg bare det er en dårlig undskyldning....
Hilsen Malene
tilføjet af

Til Malene

Hej Malene
Takker mange gange for dit svar !!!
Kunne enlig godt tænke mig at drøfte dette enme med dig for det lyder som om det er ngt du kende til.
Hvis du har lyst er min e-mail tusci@sol.dk
Hilsen
Martin
tilføjet af

Til Malene og anonym

Hej malene
Jeg tror det er en meget dårlig ide at tage kæresten med i fitnesscenter på nuværende tidspunkt.
Jeg kender problemerne på egen krop, da jeg har været overvægtig hele livet. Og jeg havde også meget svært ved at acceptere at min mand var reelt interesseret i mig da vi mødtes.
Havde hele den tanke i baghovedet at han sikkert havde et væddemål kørende med gutterne og at jeg ville blive til grin bagefter, eller at han bare mente at jeg sikkert ikke fik så meget sex og derfor var et let nytte og meget i samme stil.
Han fik lidt efter lidt overbevist mig om at det var
alvorligt ment men det tog lang tid. Først da kunne jeg gi´ mig helt hen når vi var i seng sammen.
Hvis han i den periode havde foreslået en prøvetime i et fitnesscenter, ville vi sikkert ikke ha´ været gift i nu 20 år. Så ville min tillid til at min overvægt intet betød for hans kærlighed nemlig ha´ lidt et alvorligt knæk.
Mit råd må være at forsøge at opbygge en tillid hvor hun bliver overbevist om at hendes overvægt ikke betyder noget for kæresten.
Forær hende noget frækt undertøj, det fås på nettet i mega store størrelser og vis hende hvor dejlig du synes hun er med det på.
Giv hende en god gang oliemassage og kys hendes deller mens du igen og igen fortæller at du elsker hende og hendes krop.
Hvis du vel og mærke mener det, for ellers opdager hun det lynhurtigt.
Håber i finder ud af det.
tilføjet af

Er selv overvægtig

Hej.
Jeg er selv en pige der er lettere overvægtig og ved hvad det er der går igennem hendes hoved. Jeg synes at det er fedt at det ikke er det du har taget hende for!!!Og jeg synes at det er endnu federe at du er villig til at løse problemet, mange andre ville måske bare være skredet. Du får en stor stjerne fra mig.
Gør det lidt romantisk. Lav noget god mad, hav sterinlys tændt, dug på bordet og noget godt romantisk musik og
Invitere hende op og danse mens i spiser. Drys rosenblade ud i sengen, og hav nogle gode duftlys tændt derinde, og igen noget romantisk musik. dette er en start.
Hjælper det ikke kan I ændre jeres kost så at hun begynder at tabe sig, så sker der måske noget. Men prøv det andet først, piger er super romantiske.
Skriv lige tilbage om det hjalp.
mange hilsner fra Drømmeren
tilføjet af

God ide....

Det er en god ide, men har oplevet at blive kaldt for en sexfikseret pervers stodder ved at prøve nogle af de af "Drømmeren" anbefalede ting. Stik lige en finger i jorden inden du begiver dig ud i de alt for vilde udskejelser. Når mænd der til daglig ikke er alt for romantiske pludselig begynder på at være det opfatter kvinder det ofte som et overgreb og bakker væk. Derfor er mit råd: Pas på du ikke brænder alle broer bag dig.
Held og lykke.
Ps.: er ikke selv nogen letvægter.
tilføjet af

Forstår

Jeg kan godt se hvor det er du vil hen, men nogle kvinder kan faktisk lide sådan noget. Igen det var et forslag som kan bruges eller lade være. Men jeg synes det er uhørt at der er nogen der tillader sig at komme med sådanne kommentar. Jeg er selv af den opfattelse at det ikke er noget der skal ske hver gang men noget der måske kunne bruges som en start for at få det til at kører, men kan nu godt forstå hvorfor at den slags forsvinder hvis der er nogen der verbalt overfalder andre sådan når denne gestus bliver udført.
Held og lykke.
tilføjet af

Ville bare dele min ringe erfaring

Det eneste jeg ville med mit indlæg var at advare den stakkels mand mod at fare frem med bål og brand. Prøvede det selv for år tilbage med den effekt som beskrevet. Ikke lige det jeg ønskede, men som vi alle ved er ikke 2 personer ens og det er jeg glad for. Kan faktisk godt lide at være romantisk en gang imellem, men ikke hele tiden. Komme hjem med en rose, lave en lækker middag (kan faktisk lave mad!), give en gang massage, eller hvad der nu er mulighed for. Men lysten til at gøre disse ting forsvinder omgående når jeg et par gange er blevet verbalt forulempet. Det fattede hun ikke en brik af og jeg smed hende ud! Har ikke siden haft muligheden for at være romantisk, men håber da at fremtiden kan rode bod på dette.
tilføjet af

Ked af at høre

Som sagt kan jeg godt følge dig. Og endnu engang kan jeg kun sige at jeg synes at det er syndt for dig at du bliver forulempet for noget så mange piger/kvinder efterspørger. Jeg fatter ikke hvad der sker i verdenen. Men det er rart at der er nogle mænd der formår at finde den gode gammeldags gentlemand frem!
Og rigtig der skal ikke være for meget stads omkring romantikken hele tiden for så dør pointen idet, men at sidde og holde om sin kæreste mens man ser en film er også romantik.
Og ja jeg venter også.
tilføjet af

Romantik er også...

For mig er romantik også en gåtur i skoven hånd i hånd, eller en aften hjemme bare hende, mig og en flaske god rødvin til maden som vi i fællesskab laver.
Men det er ting som jeg kun kan drømme om for tiden.
Er ved at indrette mig selv og mit liv efter at skulle være enlig i fremtiden, det med den store kærlighed er jeg stærkt tvivlende over for om overhovedet findes i vores forjagede og stressede samfund.
tilføjet af

Overvægt :-((( hjælp

Hvorfor søger i ikke i parterapi? Ofte er det ikke overvægten, som er problemet. I må da gøre noget for at redde forholdet - det er naivt af hende at tro, at et forhold kan overleve uden sex. Overvægtt er som næsten altid et psykologisk problem. Måske skulle hun finde ud af, hvorfor hun ikke er tilfreds med sig selv, som hun er. Ofte forværrer overvægtige deres problem i form af trøstespisning, hvilket jo ikke ligefrem er konstruktivt. Kræv af hende, at hun søger psykolog - evt. parterapi.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.