1tilføjet af

Ohhhhh nej....

Min partner og jeg påbegyndte at skulle have et barn sommeren 2002. Efter ca. 1 år og uden resultater kom han til nogle undersøgelser, og viste at 80 pct fungerede, så altså mig eventuel.
Situationen er så inden vi bestemte os for barnet, var jeg igennem en galde operation og begyndte at få det værre og værre med hensyn til smerter. Efter en del speciallæger, blev jeg dagsindlagt på hospitalet. Da vi havde fundet ud af, at hans sæd virkede, ventede vi lidt med at skulle putte mig igennem nogle undersøgelser, da lige pt mine smerter var vigtigere at få en diagnose på.
Julen 2003 og inden min 23 års fødselsdag, får jeg mine sidste resultater, og jeg fejler intet. Efter alle de blodprøver, mavekikkertundersøgelser, allergi, kræft, tarmundersøgelser. Det eneste de ville give mig en diagnose på var at de mente, at jeg havde irritable tyktarm, hvilket jeg ikke mener, da jeg ingen af de symptomer har, og er bange for at det er varrie men fra min operation.
Oveni det hele få jeg lidt efter beskeden at jeg endelig var blevet gravid! Blev vildt glad, men der efter nedtrygt. Har allerede en pige sammen, og de ville have været perfekt med en til. Men der stod jeg. Smerter hver dag, ingen kræfter, og sov meget. På sidste aller sidste dag tog jeg på hospitalet og fik foretaget en abort. Jeg var dybt ulykkelig, da jeg jo virkelig ønskede dette barn, men følte mig ikke i stand til at skulle klare endnu et barn, da jeg har svært nok med at klare hverdagen nu.
Springer frem. Røg ind i en stor depression, ok ikke nok med det. Efter indgrebet da jeg lå i opvågnings lokalet, kørte de en kvinde ind som lige havde fået foretaget et kejsersnit, og fået sig en dejlig dreng, og der lå jeg - ulykkelig.
Mit større problem er nu.. Tog min P-pille sammen dag og burde være beskyttet, havde sex indenfor de 3 uger efter kun 1 gang, derefter fik jeg min mens... og stoppede med p-pillerne, havde så sex 2 gange med kondom efter, og inden jeg mistede lysten helt. Situation nu hvis beregnet normalt har jeg talt 21 dage siden min mens holdt op, udover de 21 dage er der gået 16 dage, hvilket så må være overtid, kan ikke helt forstå, hvorfor jeg ikke får min mens, og det er normalt efter en abort at det svinger så meget. Tog en test i går og den viste negativ - heldigvis. Men på mandag , hvor det er 3 uger over tid, går jeg til lægen, da mit hovedet er ved at springe. Kan ikke klare at skulle gå det igennem igen. Bare jeg tænker på det, bliver jeg bange, meget ked af det. Hader en eller anden mig siden jeg skal gå dette igennem.
Please please lad ikke dette ske. Har også meget imod aborter, men gjorde det for barnets skyld, kunne ikke magte mere, og kan ikke magte mere nu.
Please please lad det være normalt, at ens mens.. er ustabil efter en abort.
Nogen hjælp?
tilføjet af

svar!

Hejsa.. Jeg fik foretaget en provokeret abort i 7.uge pga at fostret ikke voksede og ville komme naturen i forkøbet, så jeg ikke skulle aborterer midt i "kvickly". Det skete i september 2003 og min mens. er stadig ikke normal. Der er rigtig mange ting der kan gøre ens mens. ustabil, depressioner, slankekure, vægtstigninger og jeg kunne blive ved.. Tag det bare roligt, så skal naturen nok gå sin gang
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.