5tilføjet af

virus!!!

HEJ JEG HAR ET PROBLEM MED EN VIRUS , HVER DAG SCANNER JEG MIN COMPUTER FOR VIRUSER OG DEN BLIVER VED MED AT FINDE DEN SAMME DEN DUKKER HELE TIDEN OP WIN32TRJ HEDDER DEN
tilføjet af

Viruskiller

En god ide er at købe anti-virus software i stil med Symantec (http://www.symantec.com) eller Panda Antivirus (http://www.pandasoftware.com).
Dermed får du både killer, virus-skjold og løbene opdatering af virus-definationer som er vigtigt for at forblive sikret imod nye vira der kommer frem.
tilføjet af

Virus

Du går ind på http://www3.ca.com/securityadvisor/virusinfo/scan.aspx og finder virussen og sletter den,det er meget nemt,ellers må du vende tilbage.Ps.det står på Dansk.
JaJa.
tilføjet af

Lige så vigtigt er det også......

... indimellem at scanne sin PC med et andet virusprogram end det man har instaleret, f.eks med pandas onlinescanner eller med Housecall
Iøvrigt er det ikke nødvendigt at KØBE en god viruskiller. F.eks er AVG ganske gratis, og særdeles effektiv.
www.spywarefri.dk kan man hente masser af nyttige informationer om den slags, samt et hav af links til effektive og gratis programmer for beskyttelse af sin PC.
Kan virusprogrammerne ikke fjerne problemet er der yderligere hjælp at hente på www.eksperten.dk
tilføjet af

Væk med virus

Du kan med fordel søge ind på en af de mange online scannere der findes rundt omkring. Prøv evt www.pandasoftware.com og scan din maskine online. Hvis ikke virus ligger i bootsektionen på din maskine, burde den nu kunne fjernes, og så bør du overveje som tidligere nævnt om ikke du skal søge at få noget antivirusprogram og firewall installeret på din maskine.
Hvis virus ikke umiddelbart kan fjernes, kunne det tyde på at der er tale om en virus der ligger i bootsektionen, - altså en virus der starter op sammen med et af de programmer som maskinen er sat til at starte op. De fleste af disse har en exe.fil som man via windows taskmanager kan lukke ned, og finder du exe-filen på din virus, kan du manuelt lukke den ned og scanne igen.
Hjælper dette ikke er det en lidt mere omstændig affære at få fjernet virus, og du bør derfor søge lidt mere kompetent hjælp
tilføjet af

HJÆLP

Du kan også gå ind på http://my-etrust.com/microsoft hvor du både får Antivirus+firewall gRATIS i et år.
JaJa.
eller http://wantdbest.com/freebies/antivirus.html
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.